Reacties voor: iMessage-concurrent Android Berichten werkt binnenkort op de Mac

Android Berichten werkt alleen op Android-toestellen, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Google werkt aan een desktopversie van de dienst, die in elke browser werkt. Met een QR-code koppel je je account. Het werkt daardoor binnenkort ook op de Mac - en ja, het is iets anders dan het al bestaande Allo en Hangouts.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ik heb genoeg aan WhatsApp en gebruik Telegram alleen om met Russen te communiceren (mocht daar ooit behoefte aan ontstaan…)

  2. Ik gebruik voornamelijk whatsapp.. voor chats en groepen enzo.. het liefst zou ik whatsapp verwijderen en alleen maar imessage gebruiken. Iedereen heeft een iphone in mn kringen. Alleen is het zo dat er bij een pingeltje blind de whatsapp app wordt geopend ….. en de android users die sturen maar een sms hoor haha.

  3. @JustinK: Ik heb vorig jaar whatsapp verwijderd en ik ben er nog steeds héél blij mee. Vrijwel iedereen om me heen heeft dan wel een iPhone, maar anders hebben ze wel unlimited sms. Ik kan nu gewoon chatten vanaf elk apparaat zonder gedoe 😊, ook ben je van al die massagroepen af.

  4. Hier ook WhatsApp verwijderd. Om me heen alleen maar iPhones en die paar Android gasten kunnen of Signal gebruiken of sms’en.

  5. Origineel geplaatst door Petertje
    Ik heb genoeg aan WhatsApp en gebruik Telegram alleen om met Russen te communiceren (mocht daar ooit behoefte aan ontstaan…)

    Ik gebruik WhatsApp alleen om met Oekraïners, zoals Jan Koum, te communiceren (mocht daar ooit behoefte aan ontstaan).

  6. Oja iMessage concurrent, wat doen ze?! Er zijn genoeg chat apps hoor. En niemand heeft behoefte aan een app waarin Google alles meeleest.

    Meer een whatsapp concurrent of telegram zou ik zeggen

  7. Dat RCS-protocol is natuurlijk erg interessant. Het zou betekenen dat indien Apple in iMessage ook RCS zou ondersteunen, je berichten kunt sturen van iMessage naar Android Berichten. Ik zie voordelen: ik kan de app gebruiken die ik graag wil, de ander ook.

  8. In mijn vrienden – hobby kring wordt voornamelijk Signal gebruikt. Soms ook Wire en heel soms Threema. Whatsapp gebruik ik alleen als het niet anders kan, en andere oplossingen liever niet.

  9. @.: Facebook is net zo erg als Google, hoor.

  10. Leuk om te zien dat hier een paar iMessage gebruikers zijn. De iOS bezitters die ik ken gebruiken allen whatsapp zonder na te denken, zelfs met iOS gebruikers onder elkaar. Als ik eens een iMessage naar ze stuur krijg ik altijd een reactie terug van, huh, waarom niet gewoon een whatsapp? 😉

  11. Origineel geplaatst door N.
    @.: Facebook is net zo erg als Google, hoor.

    En waaruit blijkt dat dan?

  12. Origineel geplaatst door N.
    @.: Facebook is net zo erg als Google, hoor.

    Ben ik met je eens. Het probleem is alleen dat Facebook / Whatsapp zo “ingeburgerd” is.

  13. Origineel geplaatst door JustinK
    Ik gebruik voornamelijk whatsapp.. voor chats en groepen enzo.. het liefst zou ik whatsapp verwijderen en alleen maar imessage gebruiken. Iedereen heeft een iphone in mn kringen. Alleen is het zo dat er bij een pingeltje blind de whatsapp app wordt geopend ….. en de android users die sturen maar een sms hoor haha.

    Dit.
    Ik haat whatsapp. Achterlijke tool, maar met wat Android vrienden… Onvermijdelijk 🙁

  14. Origineel geplaatst door N.
    @.: Facebook is net zo erg als Google, hoor.

    Origineel geplaatst door Tjeu
    En waaruit blijkt dat dan?

    Het zijn beide gigantische dataverzamelaars. Feit.
    Je bent geen klant maar product.
    Tip: lees het boek “je hebt wel wat te verbergen”. Dat is niet fijn maar wel goed om te lezen. Flink geschrokken maar ook heel veel duidelijk geworden.

  15. Origineel geplaatst door Petertje
    Ik heb genoeg aan WhatsApp en gebruik Telegram alleen om met Russen te communiceren (mocht daar ooit behoefte aan ontstaan…)

    Origineel geplaatst door timosha
    Ik gebruik WhatsApp alleen om met Oekraïners, zoals Jan Koum, te communiceren (mocht daar ooit behoefte aan ontstaan).

    Aha. Nu snap ik waarom dat onderling wat minder loopt…

  16. @Thijs: Heel goed! Ik ben er ook al jaren blij mee en mis 3,5 jaar later Whatsapp nog steeds niet. Zeker niet na het nieuws – dat mij niets verbaast – over Facebook en dus Whatsapp van 21 maart 2018. Nu zegt Zuckenberg sorry. Ja ja !

  17. Origineel geplaatst door Tjeu
    Leuk om te zien dat hier een paar iMessage gebruikers zijn. De iOS bezitters die ik ken gebruiken allen whatsapp zonder na te denken, zelfs met iOS gebruikers onder elkaar. Als ik eens een iMessage naar ze stuur krijg ik altijd een reactie terug van, huh, waarom niet gewoon een whatsapp? 😉

    Haha! Dat herken ik wel uit het verleden. Men kent , zelfs nadat ze al jaren een iPhone hebben – iMessage niet. Bij mij moeten ze wel. Gebruik geen WA.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.