Reacties voor: Bedenker iMessage richt zich op nieuwe communicatie-startup Layer

Andrew Vyrros, de bedenker van onder meer iMessage en FaceTime, heeft Apple verlaten om zich te gaan richten op de nieuwe communicatie-startup Layer.
Michel Lusthof -

Reacties: 4 reacties

  1. iMessage vind ik een van de beste uitvindingen van Apple! Gebruik het elke dag met een zekere regelmaat! (onderhand elke seconde… ^.^ 🙂 )

  2. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    iMessage vind ik een van de beste uitvindingen van Apple! Gebruik het elke dag met een zekere regelmaat! (onderhand elke seconde… ^.^ )

    Nouja uitvinding… Het is inderdaad erg handig. Zeker als je meerdere apparaten met iCloud hebt.

  3. Ik weet niet zeker of iMessage zou geniaal is. Er zijn veel problemen in de ‘core’ van iMessage wanneer je bijvoorbeeld telefoon switched, of bijvoorbeeld van iOS naar Android overstapt.

    Het principe daarachter is natuurlijk al vele malen goed neergezet, waarbij deze problemen niet optreden.

    Ik ben niet zo gecharmeerd van iMessage moet ik eerlijk zeggen.

  4. Origineel geplaatst door Wim Haanstra
    Ik weet niet zeker of iMessage zou geniaal is. Er zijn veel problemen in de ‘core’ van iMessage wanneer je bijvoorbeeld telefoon switched, of bijvoorbeeld van iOS naar Android overstapt.Het principe daarachter is natuurlijk al vele malen goed neergezet, waarbij deze problemen niet optreden.Ik ben niet zo gecharmeerd van iMessage moet ik eerlijk zeggen.

    Er moet natuurlijk altijd iémand het in het negatieve trekken, iMessage is bedoeld tussen ‘alleen Apple’ apparaten, dus de opmerking ‘Android’ is hier niet terzake. En telefoon switchen, is je profiel op de ene deleten, en op de dere activeren, dat doe je éénmaal, of als je een freak bent, meer, maar alles werkt voortreffelijk, en bijna tot in het perfecte toe.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.