Reacties voor: Analisten schatten verkoopaantallen iPhone 4 op lanceringsdag: tussen één en anderhalf miljoen

Verschillende Wall Street-analisten hebben hun verkoopschattingen voor de iPhone 4 bekendgemaakt. Die lopen uiteen van 1 tot 1,5 miljoen op de dag van de lancering.
Michel Lusthof -

Reacties: 36 reacties

  1. Nu naar Nederland a.u.b. 🙂

  2. En België a.u.b.

  3. @Doney: eerst maar eens die update afwachten zodat je er ook daadwerkelijk iets mee kan..

  4. Volgend jaar mag wat mij betreft Nederland in het eerste release rijtje voorkomen..

  5. damn… kreeg ik maar 1 euro per iphone die ze verkochten 😀

  6. Hoeveel zou het geweest zijn als er geen schaarstte was en hij overal op de wereld gereleased was?

    En dan komt nokia aan dat apple gevaarlijk speelt met alles richten op 1 toestel.. terwijl zij met alle toestellen die zij jaarlijks uitbrengen het nog niet eens voor elkaar krijgen om met 1 toestel in de buurt te komen van apples verkoopcijfers.

  7. @Jasper: Nokia maakt zeer goede hardware, echter hun besturingssysteem kan zich gewoon niet meten met Apple of Android.
    Als Nokia zou overstappen op een android omgeving zouden ze denk ik goede zaken doen.

  8. Origineel geplaatst door Marc
    @Jasper:Nokia maakt zeer goede hardware, echter hun besturingssysteem kan zich gewoon niet meten met Apple of Android. Als Nokia zou overstappen op een android omgeving zouden ze denk ik goede zaken doen.

    Nokia goede hardware?? Hi,hi, zeker geen Nokia n97 gehad……

  9. snel tmobile ik wil mijn iphone 4

  10. Als ik er mee kan bellen ben ik om. Anders wacht ik nog even

  11. Origineel geplaatst door eM.
    Als ik er mee kan bellen ben ik om. Anders wacht ik nog evenFeature Unfeature Bury Unbury

    Nee dan kan pas met de iphone 5

  12. Origineel geplaatst door Flex
    snel tmobile ik wil mijn iphone 4

    OF Vodafone OF KPN . . .

  13. Voorlopig moet Android nog 6 toestellen lanceren om dezelfde verkoopcijfers te halen 🙂
    Het pakhuis van Oom Dagobert zit weer propvol.

    Het zal je pa maar zijn, die Steve Jobs!!! Beetje patsen op school met je iPhone4 die in juni pas uitkomt.

    Ondanks de voorspellingen dat het een keer ophoudt met het succes van de iPhone en Android het stokje overneemt, lijkt het er telkens weer op dat Apple het succes van het jaar ervoor blijft overtreffen..

  14. iPhone 4 is gewoon de beste telefoon, dus normaal zulke cijfers.

  15. @Marcooo: En dan een week niet kunnen zitten van het pak slaag dat je van je pa hebt gekregen omdat jij t nieuwe prototype hebt gelekt. 😀

  16. Ik was er zelf ook bij in Parijs. Hier is mijn clipje van de opening daar: http://youtu.be/8i2aWZ5luE8

    ps: Heerlijke update de iPhone 4 tegenover men oude 3GS !

  17. Ik schrijf dit op de iPhone 4 (Franse), en mijn be Mobistar SIM is geknipt tot micro, zonder probleem. Prachtig toestel, super snel en ligt veel vaster in de hand. Foto en HD vid zijn super! Beste phone ter wereld.

  18. k hoop dat als hij in belgie komt de kleine foutjes zijn weg gewerkt

  19. Ik vraag mij af hoeveel witte iphone’s zij straks gaan verkopen.

  20. @felix:

    Origineel geplaatst door felix
    k hoop dat als hij in belgie komt de kleine foutjes zijn weg gewerkt

    ja hoor dat gaan ze speciaal voor de belgen doen, jullie zijn ook zo schoon en lief 🙂

  21. ‘t toch wat he voor zo’n apparaat waarvan de ontvangst wegvalt als je ‘m niet in de goede stand vastpakt en dat gele vlekken in het beeldscherm vertoont… Het moet toch een geweldig ding zijn, als we dat soort dingen allemaal voor lief nemen 😉
    Nog een paar maandjes voor mij 🙂

  22. Gewoon een bumpertje nemen en het probleem is opgelost..

    Sowieso zou je niet slim bezig zijn als je geen bumpertje neemt want de zwakke plek van gehard glas is de zijkant.. daar beginnen ook alle breuken van de foto’s op het internet.

  23. je kan er ook een livestrong bandje omheen persen, schijnt goed te werken en kost bijna niks, aleen wat gaatjes maken

  24. Origineel geplaatst door Jasper
    Gewoon een bumpertje nemen en het probleem is opgelost..Sowieso zou je niet slim bezig zijn als je geen bumpertje neemt want de zwakke plek van gehard glas is de zijkant.. daar beginnen ook alle breuken van de foto’s op het internet.

    dus omdat hij slecht gemaakt is voor menselijk gebruik, moet je nog even bijtikken voor een lelijk omhulsel?

  25. Ha, nu moeten dus 1.5 miljoen mensen opnieuw leren hoe ze hun toestel moeten vasthouden om bereik te houden 😀

  26. Jongens, jullie weten inmiddels toch dat het probleem hoogstwaarschijnlijk niet aan de hardware ligt. Aankomende week komt de upgrade van iOS4 uit en zou het probleem opgelost moeten zijn. Die gele vlekken verdwijnen ook vanzelf (als het goed is).

  27. Er staat een fout in de tekst. Er staat dat er in 2008 de 3Gs. Is verkocht. Ik heb mijn 3Gs sinds de release en dat was niet in 2008.

  28. Origineel geplaatst door Graf Zum Kotzen
    Origineel geplaatst door Marc@Jasper:Nokia maakt zeer goede hardware, echter hun besturingssysteem kan zich gewoon niet meten met Apple of Android. Als Nokia zou overstappen op een android omgeving zouden ze denk ik goede zaken doen.Nokia goede hardware?? Hi,hi, zeker geen Nokia n97 gehad……

    hihi jij zeker geen Iphone gehad. Ik heb al 2 keer de mijne moeten vervangen. Mijn nichtje 5 keer.

    Ik heb veel nokia’s gehad en nog geen 1 keer probleem gehad.

  29. Het succes van Apple is niet te stuiten. Geen smartphone fabrikant krijgt het voormekaar om rijen mensen bij de winkel te hebben die een smartphone willen kopen. Er zijn nu al anderhalfmiljoen verkocht. En dan heb je toch nog van zulke eikels als Jasper Bakker die in Webwereld onder het kopje 5 afknappers van de iPhone 4, Apple onderuit haalt. Wordt hij betaalt door de concurrentie of zo?
    Er zijn nogal van die gasten die constant Apple onderuit halen, doodeenvoudig omdat zij Apple het succes misgunnen. Een smartphone kopen is een persoonlijke aangelegenheid, je kunt kiezen wat je wenst, er is keuze genoeg. Dat Apple in staat is producten te maken waar veel mensen voor kiezen, is alleen maar prijzenswaardig. Dat de concurrentie wapens in de strijd gooit, omdat ze dit succes niet kunnen evenaren ligt aan hun zelf, en niet aan Apple.

  30. @nebilem….ik weet niet wat jij en je nichtje met jullie iphones doen maar dit is mijn derde en de eerste 2 zijn nog prima in orde en doorgeschoven naar vrienden! Je kan er ook niet mee tennissen en ijshockeyen!

    Misschien is een stevig hoesje een idee voor jullie of een survival phone van Nokia of Samsung doet het ook goed!

  31. Origineel geplaatst door Daan
    @nebilem….ik weet niet wat jij en je nichtje met jullie iphones doen maar dit is mijn derde en de eerste 2 zijn nog prima in orde en doorgeschoven naar vrienden! Je kan er ook niet mee tennissen en ijshockeyen!Misschien is een stevig hoesje een idee voor jullie of een survival phone van Nokia of Samsung doet het ook goed!

    laat ik het zo zeggen ik had telkens niet 1 krasje. Het waren telkens problemen met accu en scherm die vastliep. Maar goed dankzij die problemen krijg ik van Apple een splinternieuwe Iphone 4 helemaal GRATIESSSHHHHHH. Ik hoef er geen 1 cent voor te dokken. Dat heet slim gebruik maken van de situatie. En volgend jaar loopt mijn contract af en dan heb ik weer een Iphone 5.

  32. Origineel geplaatst door nebilem
    laat ik het zo zeggen ik had telkens niet 1 krasje. Het waren telkens problemen met accu en scherm die vastliep. Maar goed dankzij die problemen krijg ik van Apple een splinternieuwe Iphone 4 helemaal GRATIESSSHHHHHH. Ik hoef er geen 1 cent voor te dokken. Dat heet slim gebruik maken van de situatie. En volgend jaar loopt mijn contract af en dan heb ik weer een Iphone 5.

    Je batterij ging geen week mee? En die paar apps die vastliepen kon je niet gewoon resetten door even beide knoppen in te houden?
    Mensen zoals jij zorgen dat premies van alles omhoog gaan. Misschien moet je een ‘for dummies’ boek kopen voordat je weer misbruik van de situatie gaat maken.

  33. @Baco:

    +1

    T viel mij ook op dat de mensen die garantie claimen op hun toestel.. altijd meerdere malen dit gedaan hebben..

    Die van mij gaat overigens ook terug.. na 1,5 jaar.. omdat er naast haarscheurtjes nu ook ruimte zit tussen de chromen rand en de achterkant.. dus kan er troep in komen..

  34. Origineel geplaatst door Jasper
    @Baco:+1T viel mij ook op dat de mensen die garantie claimen op hun toestel.. altijd meerdere malen dit gedaan hebben..Die van mij gaat overigens ook terug.. na 1,5 jaar.. omdat er naast haarscheurtjes nu ook ruimte zit tussen de chromen rand en de achterkant.. dus kan er troep in komen..

    Life is a bitch

  35. Origineel geplaatst door nebilem
    Origineel geplaatst door Daan@nebilem….ik weet niet wat jij en je nichtje met jullie iphones doen maar dit is mijn derde en de eerste 2 zijn nog prima in orde en doorgeschoven naar vrienden! Je kan er ook niet mee tennissen en ijshockeyen!Misschien is een stevig hoesje een idee voor jullie of een survival phone van Nokia of Samsung doet het ook goed!laat ik het zo zeggen ik had telkens niet 1 krasje. Het waren telkens problemen met accu en scherm die vastliep. Maar goed dankzij die problemen krijg ik van Apple een splinternieuwe Iphone 4 helemaal GRATIESSSHHHHHH. Ik hoef er geen 1 cent voor te dokken. Dat heet slim gebruik maken van de situatie. En volgend jaar loopt mijn contract af en dan heb ik weer een Iphone 5.

    is inderdaad vervelend dat jij door mij meer premie moet dokke. Maar ja dat heet hedendaagse hedonisme ik moet telkens meer meer meer hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.