Reacties voor: Analist: ‘WWDC10 wordt een non-event’

Het WWDC zal volgens Gene Munster geen verrassende gebeurtenis worden: de specificaties van de nieuwe iPhone zijn al bekend. Hij hoopt dat Apple daarnaast nog verkoopcijfers van de iPad naar buiten brengt.
Lees het complete artikel → Analist: ‘WWDC10 wordt een non-event’
Robin van t Slot - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. ” De laatste jaren was de iPhone ongeveer een maand na de Amerikaanse introductie in Nederland te koop en het is niet te verwachten dat Apple van dit tijdschema zal afwijken.”

    de vorige keer zat er toch maar een week tussen? (19 juni VV en 26 juni NL)

  2. … Het zou me nog steeds niks verbazen als Steve ineens met een heel andere iPhone op de proppen komt dan het prototype dat wij kennen…

  3. En computers, maken ze die ook nog?

  4. Origineel geplaatst door crazyceesy
    ” De laatste jaren was de iPhone ongeveer een maand na de Amerikaanse introductie in Nederland te koop en het is niet te verwachten dat Apple van dit tijdschema zal afwijken.”de vorige keer zat er toch maar een week tussen? (19 juni VV en 26 juni NL)

    Dus dat is bijna een maand na de aankondiging op 7 juni.

  5. Origineel geplaatst door Avio
    En computers, maken ze die ook nog?

    Nope, ze komen met de iPad Pro als vervanger voor je macs.

  6. Origineel geplaatst door Woitek
    … Het zou me nog steeds niks verbazen als Steve ineens met een heel andere iPhone op de proppen komt dan het prototype dat wij kennen…

    Zeker geen ander type. Je hebt geen idee hoeveel geld en tijd in de ontwikkeling van zo’n telefoon gestopt wordt. Misschien wat kleine aanpassingen maar zeker geen schokkende zaken.

  7. Tenslotte is er nog een kleine kans op een glimp van de volgende versie van Mac OS X (10.7)

    Dat vind eigenlijk interessanter dan niet nieuwe iPhone daar is al veel over bekend.

  8. Ik denk dat ze wel degelijk ook nieuwe Mac Pro’s zullen gaan aankondigen…. die zijn al geruime tijd niet meer gewijzigd…

  9. @WvB22: ALS dit model wat we nu zien de final is natuurlijk. Het is in die wereld helemaal niet gek dat ze bv met vier prototypes werken en dat er dan op het laatst een gekozen wordt.
    Die kinnen uiteraard kleine verranderingen zijn maar grote zijn ook niet uitgesloten.

  10. Prachtig nieuwe iPhone op komst, fraai nieuwe OS en meneer noemt ‘t een non-event; zeker z’n vakantiegeld nog niet binnen?!

  11. Een maand is wel overdreven. Ongeveer 2,5 weken na de introductie in Amerika was hij al in Nederland te koop.

  12. @HIphone: Haha…super grappig antwoord! Ik ben het met je eens….let’s spend those $$$$

  13. Ik hoop meer dat er zoals bij de iPad een niet al te hoog prijskaartje aan zal gaan hangen! Dat zou pas mooi zijn…

  14. Blijkt strakks dat het een grap was van apple en heeft de nieuwe iphone opeens een heel ander design 🙂

  15. Origineel geplaatst door AronNL
    Blijkt strakks dat het een grap was van apple en heeft de nieuwe iphone opeens een heel ander design

    dat zou me niet verbazen..

  16. Dat uitgelekte is heus geen grap.

  17. Iedereen hoopt toch dat er een verassing komt en houdt daarom vast aan de hoop dat het een fake-prototype was… ik hoop zelf ook dat er nog iets bijzonders komt, overigens 😉

  18. kwil een nieuwe macbook pro 🙁 again 😉

  19. Ik HOOP dat er toch nog iets verassends gebeurd doordat Apple een andere iPhone laat zien dan de gelekte iPhone. Ik GELOOF echter dat Apple idd geen ander model uitbrengt en dat er idd niets verrasends zal zijn…

  20. Origineel geplaatst door JOFL.org
    Origineel geplaatst door AronNLBlijkt strakks dat het een grap was van apple en heeft de nieuwe iphone opeens een heel ander designdat zou me niet verbazen..

    Dat zou me net zeer sterk verbazen.
    Het wordt gewoon de iPhone die uitgelekt is, hoogstens een paar kleine aanpassingen.

  21. Een non-analist…

  22. Ik heb tot nu toe van alles gelezen over verbeteringen. Betere foto/video kwaliteit, beter accu enz enz.
    Maar ik lees geen woord over een verbetering van de droevig slechte GPS ontvanger die ze nu hebben.
    Heb ik die info gemist, of is daar geen info over

  23. Vergeten wordt de iPodTouch en de andere iPods. De Touch nu wel met camera neem ik aan?

  24. http://www.skindo.nl/images/2010/apr/article_big/image_iphone4g.jpg

    Dit vind ik dan gewoon een enorm cool design, en ik hoop zeker dat het een heel ander design wordt. Ik acht de kans eigenlijk kleiner dat Apple deze introduceert dan dat ze een ander, vele malen mooier, product introduceren!

  25. Origineel geplaatst door Avio
    En computers, maken ze die ook nog?

    ja alleen ben je hier op een site die heet iPhoneclub en niet macclub 😉

    Origineel geplaatst door gjw
    Vergeten wordt de iPodTouch en de andere iPods. De Touch nu wel met camera neem ik aan?

    september is de iPod maand 😉

  26. Origineel geplaatst door Ben
    Ik heb tot nu toe van alles gelezen over verbeteringen. Betere foto/video kwaliteit, beter accu enz enz. Maar ik lees geen woord over een verbetering van de droevig slechte GPS ontvanger die ze nu hebben. Heb ik die info gemist, of is daar geen info over

    Doordat de achterkant nu van een andere materiaal is gemaakt, heb je een betere gps en wifi ontvangst. (ben bron waar ik gelezen heb kwijt)

  27. Op iPhone gebied alles nu wel bekend lijkt me, als er een verrasing komt verwacht ik die zeker niet uit die hoek , veel mensen lijken te vergeten dat het een conferentie voor ontwikkelaars/programeurs is en dat de keynote daar dus ook op gericht is, ik verwacht dus eerder een verrasing uit die hoek, was het maar vast zo ver, ik kan niet wachten :-).

  28. @gjw: Inderdaad, daar ben ik ook vooral benieuwd naar. ik hoop op een ipod touch met dezelfde prijs als nu (het liefst zelfs goedkoper, maarja 😉 ), en met dezelfde specs als de iphone… op bellen etc. na dan natuurlijk.

  29. Origineel geplaatst door Thijs
    http://www.skindo.nl/images/2010/apr/article_big/image_iphone4g.jpg Dit vind ik dan gewoon een enorm cool design, en ik hoop zeker dat het een heel ander design wordt. Ik acht de kans eigenlijk kleiner dat Apple deze introduceert dan dat ze een ander, vele malen mooier, product introduceren!

    Dat gaat ‘m denk ik niet worden, lijkt te veel op een mini-iPad, en Apple wil juist van het idee af dat de iPad een grote iPhone is.

  30. Apple keynotes zijn altijd geweldig, dus bla-bla-bla!

  31. Interessant bericht. Kan iedere jodokus wel vertellen.

  32. Het zou wel heel gaaf zijn als er inderdaad, zoals Donstil al zei, vier prototypes zijn en dat Apple, toen Gizmodo met het “vergeten in een bar”-exemplaar naar buiten kwam, express foto’s heeft gestuurd naar die Vietnamese site met informatie van de nieuwe iPhone onder het mom van: “Nu toch een van de vier prototypes is uitgelekt, kunnen we net zo goed doen alsof die versie ook de uiteindelijke nieuwe iPhone zal worden” Alhoewel ik het niet erg zou vinden als de gelekte iPhone uitkomt, ik vind hem erg mooi en verfrissend!

  33. Origineel geplaatst door Nick
    Origineel geplaatst door BenIk heb tot nu toe van alles gelezen over verbeteringen. Betere foto/video kwaliteit, beter accu enz enz. Maar ik lees geen woord over een verbetering van de droevig slechte GPS ontvanger die ze nu hebben. Heb ik die info gemist, of is daar geen info overDoordat de achterkant nu van een andere materiaal is gemaakt, heb je een betere gps en wifi ontvangst. (ben bron waar ik gelezen heb kwijt)

    Op het AD staat een stukje over het prototype en ook iets over de achterkant zodat er een betere wi-fi en gps ontvangst is.

    http://www.ad.nl/ad/nl/1005/Digitaal/article/detail/477831/2010/04/20/Apple-wil-zijn-iPhone-4G-terug.dhtml

  34. 10.7 preview lijkt me onwaarschijnlijk, gezien hun aankondiging “corner of app universe”, zal wel iets met iphone development te maken hebben

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.