Reacties voor: Analist voorspelt lagere kosten voor volgende generatie iPhone

Analist Katy Huberty van Morgan Stanley heeft voorspeld dat de volgende generatie iPhone een lagere prijs krijgt. Ook denkt ze dat Apple 6 miljoen iPads gaat verkopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 36 reacties

  1. Dat concept ziet er niet uit.

  2. Dan koop ik nog liever een 3GS..

  3. Ik vind het wel een mooi concept.

  4. concept is idd ugly :S

  5. Ben erg benieuwd welke nieuwe zaken ze in de 4G gaan stoppen.
    Ik verwacht niet echt een vernieuwend concept. Meer iets meer geheugen en wat nieuwe opties welke ze ook voor de iPad gaan gebruiken
    dit jaar een nieuwe iPhone en een nieuwe iPad 😉 geen vakantie helaas!!

  6. Vind het ook wel mooi. wat smaller en langer niet zo gek. Blijf toch wat sceptisch over die 6 millioen iPad’s. Ik zie mezelf zon ding toch niet kopen.

  7. Deel boven het scherm, waar de speaker zit, is veel te groot.
    Ziet r niet uit.

  8. Volgens mij kost de Iphone nu al niet eens zoveel om te maken tenminste in tegenstelling wat ze er voor vragen. In 2007 kon je de Iphone nog voor 399 dollar kopen. Toen hij eenmaal wereldwijd uitkwam zat de losse prijs al een stuk hoger. Maar helaas zijn we allemaal verliefd op het apparaat dat we er allemaal diep voor in de buidel tasten. Maar eigenlijk is 400 a 450 euro een mooie losse prijs voor het toestel.

  9. sony ericsson eXperia X10? lol! mooi design maar niet voor een iphone!

  10. @SnijdeA:

    ben ik het mee eens

  11. Volgens mij word de prijs alleen maar meer. Apple verlaagt haar prijzen echt niet als een product goed loopt.

  12. ik vind het een beetje groot.dan hou ik mijn iphone 3gs.

  13. Dit concept toont aan hoe ver verwijdert je kunt zijn van de design ideologie van Apple. Apple houd niet van botsende overvloeiingen, zoals je in de hoeken op de achterzijde ziet(maar meer van ronde overgangen of scherpe hoeken)/ de veel te grote ruimte boven de beeld(Apple houd van een dominerend scherm, en de handel er omheen te minimaliseren)/ zo’n zwarte ring om de camera(wat ik nooit eerder op een andere apple product heb gezien) en ook nog afleidt van de Apple logo…
    Om een paar te noemen, wel leuk concept voor een ander merk.

  14. Concept is heel lelijk vind ik. Mijn 3GS vind ik zeker veel mooier.

  15. Waarom komt geen enkele designer met een concept die in de lijn van de Apple vormgeving past? Het zijn allemaal van die radicale over the top concepten die er imo lelijk uit zien. Nu wil ik niet zeggen dat de iPhone 2G zo mooi was, maar kijk nú naar die MacBooks, iMacs en de iPods. Die zien er absoluut niet zo uit als elk concept dat ik tot nu toe gezien heb voor de 4G. Bovendien moet het ook lekker in de hand liggen. En de 3G(s) ligt dat ook, fijner dan de dunne iPod touches imo.

  16. Origineel geplaatst door Stijn
    Waarom komt geen enkele designer met een concept die in de lijn van de Apple vormgeving past?

    Ach, waarom dat gespeculeer toch ?
    Als je niet weer hoe de nieuwe er uit gaat zien, en of die uberhaupt wel komt, waarom dan gissen ?

  17. Dat de naam geen 4G gaat worden lijkt me al duidelijk, omdat de naam 3G verwijst naar het netwerk waar de iphone gebruik van maakt. Het 4G netwerk verwachten we toch nog niet binnen nu en 4 jaar, en het lijkt me dat de iphone dan al is geïntroduceerd. Als het om de naam gaat verwacht ik dat de iphone geen naam krijgt, maar net als met de imacs gewoon iphone blijft heten.

    Ik verwacht dat de volgende generatie iphone gewoon hetzelfde formaat krijgt als het huidige. Eventueel met een ander materiaal zoals aluminium.

  18. Origineel geplaatst door sander
    Dat de naam geen 4G gaat worden lijkt me al duidelijk, omdat de naam 3G verwijst naar het netwerk waar de iphone gebruik van maakt.

    Waar is het 3GS netwerk dan ?

  19. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Origineel geplaatst door sanderDat de naam geen 4G gaat worden lijkt me al duidelijk, omdat de naam 3G verwijst naar het netwerk waar de iphone gebruik van maakt.Waar is het 3GS netwerk dan ?

    3G is het netwerk, de S staat voor speed.

  20. Origineel geplaatst door Anna
    Origineel geplaatst door SnijdeAOrigineel geplaatst door sanderDat de naam geen 4G gaat worden lijkt me al duidelijk, omdat de naam 3G verwijst naar het netwerk waar de iphone gebruik van maakt.Waar is het 3GS netwerk dan ?3G is het netwerk, de S staat voor speed.

    Ergo, de naam slaat niet op het netwerk.

  21. Goed, een officiële verklaring is er nooit geweest, maar het ligt wel het meest voor de hand. Apple heeft nog nooit eerder daadwerkelijk een product een naam gegeven op basis van de versie van het product.

    Wel hebben ze producten een naam gegeven op basis van een interne functie of chip.

    Zo heb je de macs met bijvoorbeeld de imac g3. Deze maakte gebruik van een PowerPC g3 processor.
    De ipod touch, een ipod met een touch scherm.

    Zo is de iPhone 3g een iPhone die gebruik maakt van 3g. Net zoals de imac g3 een g3 chip heeft, en een ipod touch een touch scherm.

    Wat betreft de reactie van Anna, die is volkomen correct!

  22. quote: Dat aantal van 6 miljoen is trouwens gemakkelijk haalbaar, want als 16% van de huidige iPhone-bezitters een iPad gaat kopen (zoals uit een onderzoek van AdMob bleek), kom je uit op 12 miljoen iPads voor het einde van het jaar.

    Ik wil niet cynisch zijn, maar dat is dus nogal wat. Een op de twaalf iPhone-bezitters moet een volledig nieuw product al in het eerste jaar kopen.
    Het is een manier van rijk rekenen die velen de afgelopen jaren de das om heeft gedaan. Ikzelf zie absoluut de voordelen van een tablet, maar of ik daar een paar honderd euro voor neer ga leggen? Ik denk dat ik het voorlopig nog bij mijn MacBook en iPhone houd. Misschien de tweede generatie, als er ook flink meer content zal zijn voor de ipad.

  23. k vind wel wat hebben
    alleen hij ziet er zo lang werpig uit…
    but then again tis maar een concept…

  24. Waarom zouden alleen iPhone bezitters een iPad gaan kopen?? Er ooit bij stilgestaan dat sommige mensen wellicht liever met hun simpele Nokiastje blijven bellen maar wel interesse hebben in een iPad???? Dat kunnen Mac-gebruikers zijn, iPod Touch gebruikers en – hold your horses – natuurlijk oom PC-gebruikers. Met de enorme interesse vanuit alle publishers voor dit apparaat lijkt mij 6 miljoen echt niet te hoog ingeschat!

  25. Dat concept is net een afstandsbediening.
    Een android ziet er nog beter uit.

  26. Think the only thing over the next iphone is it will look different to the current version , if it looks the same as the current version then apple will have made a big mistake , as the iphone is now starting to look out of date style wise , i had a 3g and then bought a 3gs not for the looks but for the extra gb , for me to upgrade my current 3gs i hope that it does look different to the old models as the larger gb will not be enough.
    That is if apple release a new iphone this year , with everything being ipad , i think apple might rekease a new iphone after september to give the ipad a good start in sales , and i do not see a cheaper iphone , normally cheap means less quality something apple will not do just for sales

  27. Het mooiste concept vind ik nog deze: http://mashable.com/wp-content/uploads/2010/01/iphone4g-rumor-roundup.jpg

    Vind ‘m ook mooier dan het huidige design.

  28. Ik hoop wel dat er een nieuw design komt!
    Het zou gaaf zijn als het besturingssysteem aangepast word, gewoon wat upgrades e.d.

    Als de nieuwste telefoons ziet, zoals zo’n HTC HD2, dan denk ik toch wel dat Apple echt wat moet doen om weer te zijn wat ze waren, vooruit op de rest van de markt…

  29. @Brian: Als een verouderde versie goedkoper is dan een nieuwe zullen veel mensen die nog kopen omdat het volgens hen toch voldoet aan wat ze willen en ze niet perse het nieuwste van het nieuwste willen hebben. Dat doet Apple dus echt niet.

    de iPhone 3G was $199 i.p.v. de iPhone 2G die $499 was, terwijl de 3G toch beter liep. Ze willen natuurlijk meer klanten hè.

  30. Omdat de onderste vaste rij van vier programma’s een lichtere achtergrond heeft dan overig scherm, oogt het scherm kleiner dan het werkelijk is. Door de camera bovenin oogt dat gedeelte idd iets groter dan bij de huidige iPhones. Maar ik vind het ontwerp niet verkeerd.

    Wanneer het toestel even betrouwbaar is als de generaties 3G en 3GS ben ik allang tevreden, zeker wanneer snelheid nog meer omhoog gaat en evt. zelfs multitasking binnen bereik ligt. Het is een sublieme telefoon en hopelijk blijft dat zo.

  31. Ik verwacht nog helemaal geen nieuwe iPhone. Ja, misschien een kleine update maar meer ook niet.

    Het lijkt me onlogisch om de iPad uit te brengen met gelijk een verouderde firmware. Het lijkt me ook onlogisch om een echt nieuwe iPhone uit te brengen met “maar” OS 3.2.
    De nieuwe iPhone moet gewoon komen met OS 4.0, terwijl de iPod touch en iPad qua firmware gelijk moeten lopen met de iPhone, lijkt mij.

  32. Ik begrijp helemaal niet waarom bepaalde mensen hier zo’n enorme lof over de bouwkwaliteit van de iphone 3G/s hebben. Mijn homeknop zat 6 maanden na aankoop al vast, mijn geluidsknoppen na 10 maanden. Nu is mijn oorspeaker stuk waardoor ik enkel met luidspreker kan telefoneren (erg vervelend) en is de onderkant van m’n scherm stuk waardoor ik bij het smsen 15 keer m’n mobiel moet omdraaien om aan bepaalde letters/cijfers te kunnen en om bij een telefoongesprek af te leggen moet ik ofwel afhankelijk zijn dat de persoon waarmee ik bel aflegt, of moet ik het toestel uitschakelen. HTC, here I come!

  33. Als je echt wil weten hoe de volge de iPhone eruit gaat zien!!!!
    Hij kan niet afwijken van de Ipad.
    Automerken (bmw, vw, mercedes) doen toch het zelde met opvolgende types.
    Maar de functionaliteit oeeeeeeeiiijoejoej!!

    Maar wat gaat hij kosten met abo:
    2 jarig gratis of max €70 bij lappen 16gb
    1jarig €149 16 gb
    Later in 2010 64 gb

  34. Ziet er goed uit!

  35. Origineel geplaatst door Kiezel
    Ik begrijp helemaal niet waarom bepaalde mensen hier zo’n enorme lof over de bouwkwaliteit van de iphone 3G/s hebben. Mijn homeknop zat 6 maanden na aankoop al vast, mijn geluidsknoppen na 10 maanden. Nu is mijn oorspeaker stuk waardoor ik enkel met luidspreker kan telefoneren (erg vervelend) en is de onderkant van m’n scherm stuk waardoor ik bij het smsen 15 keer m’n mobiel moet omdraaien om aan bepaalde letters/cijfers te kunnen en om bij een telefoongesprek af te leggen moet ik ofwel afhankelijk zijn dat de persoon waarmee ik bel aflegt, of moet ik het toestel uitschakelen. HTC, here I come!

    stel je je niet vreselijk aan? Elk weldenkend mens had jouw telefoon al laten repareren onder de garantie.

  36. Wat een lelijk concept

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.