Reacties voor: Analist: ‘Nieuw topmodel iPhone in juni, maar ook goedkopere iPhone’

Een analist claimt dat Apple afwijkt van nieuwe iPhones in september/oktober en het volgende topmodel iPhone in juni gaat uitbrengen. Ook komt er een goedkopere iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Uhm ja tuurlijk!

  2. 3 nog wel, ze schieten vort als paddo’s uit de grond..

  3. Het wordt tijd dat die analisten eens wat anders gaan doen. Is er ooit eentje geweest die goed zat??

    O, wacht.. Het is een analist… Die analiseert..

    Die zin ook; Hij denkt dat..

    Please stop met dit soort zinloze nieuws.

  4. Goedkopere iphones?Daar spreken men al drie jaar over (met de geruchten erbij) en ik verwacht niet dat het rap zal gebeuren ook. Analisten…overbetaalde duimzuigers.

  5. Dit kan ik ook wel verzinnen, kan ik ook niet voor een hoop geld anaalist worden?
    Kortom, alleen maar gespeculeer van iemand die het ook niet weet

  6. mmm ik noem mezelf analist en vertel tegen iedereen dat Apple met een nieuw product komt… ik denk een opvolger voor de g5? of een nieuwe ipod shuffle of een.. tja zeg het maar en je bent nieuws op een forum of blog. Jammer dat dit soort nieuws toch een plaats krijgt om de pagina te vullen.

    Verder geen kwade dingen over iPhoneclub want ze hebben mij al hee lvaak op de hoogte gebracht van goed nieuws. Alleen dit nee sorry mag de volgende keer voorbij gaan.

  7. Ik sluit me aan bij de anderen. Laat het nieuws van analisten – die het volgens mij nog nooit bij het rechte eind hebben gehad – voortaan maar achterwege.
    Verder complimenten hoor, IPC.

  8. Waar rook is, is vuur……..

  9. Ik geloof niet in een kleine iPhone want die zal behalve telefoneren verder weinig functioneel zijn voor spelletjes, navigatie, e-mailen etc. kortom een flink verlies aan kwaliteit qua functionaliteit en dat is niet des Apples. Ik denk dat Apple die markten beter kan bedienen met oude modellen waarvan de ontwikkelingskosten en het machinepark al dik terug zijn verdiend dus een stuk goedkoper aangeboden kunnen worden.

  10. Benieuwd wat voor adapter erbij hoort.
    Tot nu toe 3,5 maand na de iphone5 nog vrij weinig accessoires te vinden voor de lightning adapter.

  11. Apple heeft al jaren een goedkopere iPhone en dat is de iPhone 4 (8GB). Daarvoor vervulde de iPhone 3GS die rol.

    De enige financiele reden is dat met de huidige technologie ze hetzelfde toestel tegen een lagere kostprijs (dus hogere marge) kunnen maken. Een wat meer principiele reden zou zijn dat ze geen nieuwe devices meer willen uitleveren met de dockconnector.

    Deze analisten geven nooit hun bron, dus vaak zijn het verzinsels waar je net zoveel waarde aan kunt hechten aan wat er op de verjaardag verteld wordt.

  12. Breng gewoon de 3gs opnieuw uit

  13. Ik word er niet meer warm of koud van van die “gedachtes” van analisten over nieuwe iphones…

    Wel leuk altijd om het te lezen.. je zou het eigenlijk allemaal op moeten slaan en over een jaartje alles teruglezen en vergelijken wat er werkelijk klopt!

    Denk dat er weinig overeenkomt.

  14. Apple komt zelf met de verzonnen geruchten. Hopen dat we weer tot juni blijven wachten op het droom toestel wat niet komt. En zo niet van tevoren een ander merk kopen. Maar de mini update van apple zelf.

  15. Origineel geplaatst door Jahoor
    Het wordt tijd dat die analisten eens wat anders gaan doen. Is er ooit eentje geweest die goed zat??O, wacht.. Het is een analist… Die analiseert..Die zin ook; Hij denkt dat..Please stop met dit soort zinloze nieuws.

    Pagevieuws hé = advertentie inkomsten 🙂

  16. Mooie iPhone foto

  17. Apple en goedkoop??

  18. @Stefan: Als je ziet wat je er voor krijgt wel ja.

  19. Ik vraag mij af hoe klein die scherm wordt en zeker is die niet goedkoper dan 400 voor deze prijs kun je wel een high end android telefoon kopen ik hoop dat appel ze zich best gaat doen dit jaar

  20. @Remco; Mee eens!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.