Reacties voor: Analist denkt dat iPhone 8 geleverd wordt met AirPods – hoe realistisch is dat?

JPMorgan voorspelt dat de iPhone 8 met 'gratis' AirPods geleverd gaat worden. Los van het feit dat gratis nooit echt gratis is, vragen wij ons af hoe realistisch deze voorspelling is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Niet, allemaal gebaseerd op gebakken lucht. Zit er ook op te wachten, maar wacht gewoon op de officiële aankondiging.

  2. Gaat echt niet gebeuren. Nu is het extra marge. En als je al AirPods hebt zit je er echt niet op te wachten.

  3. Wie weet, speciaal doosje erbij en hup weer een hit.
    Kan niet wachten 😜

  4. Gratis? Denk dat de iPhone gewoon een extra €179 duurder wordt.

  5. Klinkt zo gek nog niet. Apple moet er ‘iets’ draadloos bijleveren sinds de 3.5mm plug verdwenen is. En die €175 vind je vast wel weer terug in de aanschafprijs van de iPhone 7S/8.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Als ze een iPhone 8 maken en deze op de markt zetten als een premium product van (ver?) boven de €1000, -, zou het zomaar eens waar kunnen zijn.

  8. Het zou wel een extra motivatie zijn voor mensen om aan zichzelf te verkopen dat het de hoge aanschaf prijs waard is: “ok, de iPhone 8 kost dan wel 1000 euro, maar er zitten wel de Airpods bij die ik toch al wilde hebben, met een waarde van 179 euro (voor een paar tientjes fabricage kosten), dus eigenlijk kost de telefoon me maar 820 euro!”).

  9. Al die geruchten zijn te mooi om waar te zijn. Het kan alleen maar tegenvallend straks. Al moet Apple nu wel gaan komen, want ze worden kwa design links en rechts ingehaald.

  10. Zou mooi zijn, koop ik er meteen een watch bij!

  11. Zou idd passen bij visie van draadloos! Nu nog usb-c ingang voor iPhone zodat deze normaal compatible is met huidige generatie Macbooks zonder extra dongels!!

    Maar ik juich zeer zeker minder kabels toe!

  12. Past wel in het straatje van apple, duur toestel maar inderdaad wel aipods erbij en daarbij zullen alle bekende mensen hem sowieso kopen, dat zien anderen weer en daardoor goede reclame. Kom maar door Apple! Ze zijn er eerder mee weg gekomen om supergoede producten te verkopen tegen hoge prijzen.

  13. Wat moet ik met dubbele AirPods? Ik vind sowieso dat ze accessoires als optie moeten doen. Net als bij de magic keyboard, mouse, trackpad en Apple tv. Heb nu bij elke een lightning kabel gekregen/betaald. Beetje overdreven…

  14. Het zou best kunnen, AirPods bijgeleverd bij wat jullie de iPhone 8 noemen. Dat zou alléén gebeuren als er écht een speciale jubileumeditie van de iPhone zou verschijnen, naast de twee ‘gewone’ opvolgers van de huidige iPhones 7/7 Plus. Apple zal ze niet allebei cijfers geven als naam, dat geeft verwarring. Als het design van de ‘gewone’ opvolgers van de huidige iPhone veel lijkt op de iPhone 7/7 Plus, dan zullen ze ‘gewoon’ iPhone 7s/7s Plus heten. Mocht het design toch flink veranderen (glas in plaats van aluminium; veel groter scherm en kleine of geen randen) dan zou Apple de namen 7s/7s Plus kunnen overslaan om die reden en deze iPhone 8/8 Plus noemen.

    Voor de speciale editie zal een speciale naam worden gegeven, zoals bijvoorbeeld iPhone Edition of iPhone Pro.
    Die namen geven veel beter aan dat het om iets bijzonders gaat, met extra functies, hogere kwaliteit, wellicht betere camera, inderdaad bijgeleverde AirPods, maar dan ook in de kleur van de iPhone: wit, zwart, grey, gold of rosegold. Doe er een mooie draadloze lader bij en pak het in in een luxe houten kistje en vraag er € 1500 voor. Maak er een limited edition van en het loopt als een trein.

    Apple heeft één keer eerder iets bijzonders gedaan, de Twentieth Anniversary Mac in 1997, heel bijzonder design: de eerste Mac met de computer in het beeldscherm (jaren eerder dan de iMac dus!) en de eerste met LCD scherm. Het design was van B&O, de speakers (stereo tweeters links en rechts en een grote woofer voor onder je bureau) van Bose en er zaten zowel een radio als tv-tuner in, dus, aangesloten op een coax kabel kon je er tv mee kijken. Voor toen iets heel bijzonders. Je kon ermee práten: gesproken commando’s geven en er zat (voor het eerst( een CD/DVD speler in en 3D Virtual Reality. En…deze computer werd (alleen in Amerika) persoonlijk afgeleverd door een soort butler die ‘m met een limousine thuis kwam brengen. Helaas kreeg ik ‘m ‘gewoon’ bezorgd per koerier. Officieel werd hij in Nederland niet verkocht. De prijs? 10.000 gulden, waar een ‘gewone’ Mac toen zo’n 3000 gulden kostte.

    Als het bijzonder is dan betalen mensen wel. Dan kan je het beter extra speciaal, professioneel maken, met extra accessoires en extra duur.

    Maar ik vraag me nog steeds af of die er écht komt. Je moet niet raar kijken als Apple ‘gewoon’ met een iPhone 7s/7s Plus komt óf ze – vanwege een nieuw design allebei iPhone 8/8 Plus noemt en de 7s gewoon overslaat.

  15. Denk dat ze wel moeten om de hoge aanschafprijs te rechtvaardigen.
    En daarbij als ik zie hoever Samsung al voorloopt met ook nu weer de nieuwe s8 waarom kan het daar al wel en moeten we bij  zolang wachten.

    Ik heb het al eens eerder gezegd maar het is dat ik Android gewoon een bagger systeem vind anders had ik er geen moment over getwijfeld om
    Mijn iPhone7 in te ruilen voor de nieuwe s8.

    Mochten die oral b stokjes er toch bij geleverd worden dan heeft marktplaats ook weer een extra regel om toe te voegen want ik hoef ze niet.

  16. vandaar dat ze nu nergens te krijgen zijn

  17. Wat Jeroen zegt…ik zou ze ook direct op marktplaats zetten! Dát of ze zijn te vinden ergens op of langs een mountainbike parcours..;-)

  18. Tsja, linksom of rechtsom, ‘gratis’ of als dure accessoire, zullen we er allemaal aan moeten geloven vrees ik. Met iOS 10 zijn ze hard bezig dit de enige nog werkende bluetooth uitbreiding op je iPhone te maken, steeds meer standaard bluetooth accessoires van derden werken niet meer goed sinds die versie 😡
    Lijkt wel of ze bluetooth net zo weinig open willen maken als AirPlay zodat het alleen nog met eigen merk accessoires werkt, heel misschien nog met uitzondering van een dure MFi licentieconstructie 😕

  19. Ben erg blij met al mijn Apple spulletjes maar oortjes gaan bij mij direct de kast in daar ze echt een beroerd geluid geven. Vanaf de eerste versie al. Niet om aan te horen. Ik behoud mijn Focal oortjes er wel bij, kunnen de Apple oortjes bij mijn museumpje…

  20. Gelet op de huidige schaarste lijkt het me niet waarschijnlijk. Ik heb toevallig gisteren bij de Mediamarkt een setje op de kop kunnen tikken, in een aantal winkels zijn ze wel te krijgen (even de site checken voor de voorraden). Aan de andere kant, misschien verklaart dit juist de schaarste? Als de AirPod moeilijk te fabriceren is dan moeten ze er een heleboel aan de kant leggen om bij de iPhone 8 toe te voegen.

    Maar het lijkt mij een broodje aap. Stel je voor dat de AirPod weer tegen productieproblemen aanloopt. Dat betekent dat de iPhone 8 verkopen ook in de problemen komen. Lijkt me niet de bedoeling. Overigens is de hype wel terecht. Wat een geweldige oordopjes zijn het. OK eerlijk gezegd ziet het er nog steeds raar uit als ik in de spiegel kijk maar het zal een kwestie van wennen zijn. De eerste mensen die met koelkasten van mobiele telefoons zeulden werden ook uitgelachen maar kijk nu eens op straat.

    De AirPods zijn wel weer eens ouderwets goed van Apple. Alles klopt. Geluid is prima (ok ik ben geen audiofiel, maar gewoon zeer goed geluid) en de intergratie met alle Apple producten weer eens ouderwets goed. De snelheid waarmee muziek stopt en start is bizar goed. Het is net of je een paar bedrade koptelefoons in je iPhone stopt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.