Reacties voor: Analist: ‘Apple verkoopt dit kwartaal 7 miljoen iPhones’

Munster beweert dat de productie opgevoerd is en dat Apple dit kwartaal maar liefst 7 miljoen iPhones gaat verkopen.
Sander Kleijn -

Reacties: 8 reacties

  1. nice haha.

  2. dat is dan zonder belgische iphones gerekend 😛

    wij zitten hier al lang zonder voorraad… zouden ze daarmee rekening houden bij de analyse? want wat er niet is kan je ook ni kopen he

    (vergeet niet dat de chinezen ook toegang hebben en dat ze met veel zijn ;))

    7miljoen lijkt me wel heel optimistisch… 4-5 lijkt haalbaar

  3. 7 miljoen, en ik heb ‘m nog steeds niet =(

  4. Over aantallen durf ik niks te zeggen. Ik denk wel dat er een nieuwe iPhonehype gaat komen. Ik zie ook steeds meer mensen om me heen die iPhone kiezen. Ook van mensen waar je het helemaal niet van verwacht. Ik denk dat dit slechts het begin is.

  5. Als er eind januari maar 1 voor mij is 😉 Duurt laaaaaang ‘(

  6. Of er weer een hype van de iPhone aan zit te komen weet ik niet, dat hangt ook van de PR mensen van Apple en TM af, zei maken de hypes hier in Nederland als het om de iPhone gaat.
    Dat steeds meer mensen voor een iPhone kiezen is niet zo vreemd als je behalve bellen, melen en internetten ook nog wat amusement wilt hebben. Daarvoor kun je bij bv Windows Mobile niet terecht en Android staat nog maar in de kinderschoenen op dat gebied.
    Leuk om te zien dat die analyst een voorspelling doet en onderaan het artikel zegt ie teleurgesteld te zijn dat zijn eerdere voorspelling niet uitkwam. Maar ondertussen heeft ie wel z’n salaris weer gekregen. Leuk baantje!

  7. Uiteindelijk zien we het ontbreken van een camera in de touch als een beweging om gebruikers naar de iPhone over te halen en om de aankoop van meerdere apparaten per klant te stimuleren, door de productlijnen te segmenteren.

    Hahaha, wat een onzin.
    Ik zou dan als klant moeten reageren als “Shit, die nano heeft wel een camera terwijl die bij de duurdere touch ontbreekt. Dan nog maar snel een nano als asseçoire erbij !”
    Dat wordt eerder “Huh, die touch is duurder en heeft geen eens een camera ? Wie verzint dit !? Ik wacht met mijn aankoop wel even tot Apple weer bij zinnen is gekomen”

  8. Opzich een aparte redenatie.
    Het marktaandeel van bv Blackberry zou dalen, terwijl dit merk juist het snelst groeiende merk was in de smartphones en snelst groeiende bedrijf in de wereld.
    http://www.telegraaf.nl/digitaal/4633406/__Blackberry_s_RIM_snelst_groeiende_bedrijf__.html?p=8,1
    Weten ze nou zelf niet wat ze willen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.