Reacties voor: Analist wil dat Apple toestellen gaat bundelen met diensten

Analist Horace Dediu wil dat Apple toestellen voortaan met maandbetaling gaat aanbieden, gebundeld met diensten zoals Apple Music en iCloud-opslag. Het zou zorgen voor een constante inkomstenstroom en minder seizoensgebonden pieken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. “Nadeel is dat je niet meer de vrijheid hebt om te beslissen of je wilt overstappen. Je kunt moeilijker een jaartje overslaan.”

    Kan natuurlijk wel. Elk jaar krijg je de aanbieding om het nieuwste toestel te gaan gebruiken, of dat je met wat korting je oude nog kan gebruiken.

  2. Nee bedankt koop de mijne liever los 1 keer, en dan een aantal jaar mee doen.
    Apple music hoef ik niet , ik cloud ik ook niet dus doe maar niet 🙂

  3. Klinkt goed, tot je de iPhone laat vallen en plots verplicht bent de schermschade te laten repareren. Want ja, op dat moment heb je eigenlijk een toestel in leen en ben je niet meer de eigenaar…

    Je kan het niet laten fixen, maar als je plan afloopt en je de oude iPhone moet inruilen zal je de schade toch moeten bekostigen… Beetje zoals een lease-auto.

  4. Welk probleem wordt er hier opgelost? De negatieve berichten in januari? Die zijn er al jaren en deren niemand, is slechts leuk werk voor journalisten, commentatoren en nieuwssites/apps.

    Of sla ik de plank mis?

  5. Laten, wij hopen dat apple dat niet doet. Want dan wordt het wel heeeel duuur
    De aanschaf van een iphone +/-€ 800 + de verplichte abbo en dan je abbo van b,v kpn
    Mij niet

  6. Als je de oude iPhone mag houden, ja!
    Als je hem moet inleveren, nah

  7. Ik dacht het niet!

  8. We hebben een deal! 😍😉

  9. Op zichzelf geen verkeerd idee. Hangt allemaal af van de prijs in relatie tot de dienst

  10. Nee bedankt. Betaal liever eenmalig. Is tegenwoordig sowieso al een oerwoud aan abonnementen. Tegenwoordig kun je bijna geen app meer kopen zonder dat er een abonnement bij hoort. Dat loopt al héél erg snel in de papieren. En dan hebben we het nog niet over muziek abonnement en hoewel nu nog redelijk beperkt de videostreaming diensten.

    Ik betaal dus liever in een keer en wil dan zelf kunnen bepalen òf ik een upgrade de moeite vindt of niet.

  11. Dit idee is alleen goed voor de aandeelhouders van Apple.

  12. Dit vind ik een beetje overdreven.
    Maar ik zou wel heel graag het iPhone Upgrade Program naar Nederland zien komen.

  13. Goed idee, lijkt me wel wat

  14. Lijkt me prima. Ik betaal nu voor mijn telefoon aan de provider. Daar kan ik in dit geval een sim only abonnement afsluiten wat aanzienlijk in kosten scheelt. En vervolgens kan ik spotify opzeggen en hoef ik ook niet meer apart te betalen voor iCloud opslag. Dus ik denk dat per saldo je ongeveer hetzelfde kwijt bent dan nu (in mijn geval) maar wel altijd de beschikking over het nieuwste toestel. Prima deal lijkt mij.

    Alleen… Wat inderdaad in geval van schade oid? Daar ben ik dan wel benieuwd naar…

  15. Het heel verkoopmodel in de VS is op Kerstmis gebaseerd, als de Apple-producten onder de kerstboom komen te liggen. Met zo’n abonnement ga je daar dwars tegenin en dat is waarschijnlijk alleen maar slecht voor de verkopen.
    Persoonlijk haat ik het om vast te zitten aan maandelijkse betalingen; daarmee kan je behoorlijk in de financiële problemen komen. Je kunt beter iets kopen als je er geld voor hebt en dan weer sparen voor de volgende aankoop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.