Reacties voor: Analist: ‘Apple gaat dit jaar 33 miljoen iPads verkopen’

Barclays-analist Ben Reitzes verwacht dat Apple dit jaar 33 miljoen iPads gaat verkopen, van de in totaal 47 miljoen tablets die worden verkocht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Dat zijn er nog al wat!!

  2. Dat gaat ze zeker lukken als de geruchten kloppen dat eerst de iPad 2 komt en eind van het jaar de iPad 3 nog.

  3. Origineel geplaatst door MyGadgetStoreNL
    Dat gaat ze zeker lukken als de geruchten kloppen dat eerst de iPad 2 komt en eind van het jaar de iPad 3 nog.

    Of juist niet, als iedereen weet dat de 3 snel zal volgen wachten ze natuurlijk.

  4. dat zijn een boel iPadjes!

  5. tja het zoveelste apple-product dat de concurrentie doet verbleken. ik geloof al zo’n twintig jaar in apple maar ik had nooit verwacht dat het ooit nog eens een mainstream brand in Europa zou worden. Fantastisch!

  6. Net de prijs van de Xoom bij Best Buy gezien.. 1.199 dollar 🙂 bleek een fout te zijn en hij kost gelukkig maar 800 dollar. Pff als de iPad weer 499,00 gaat kosten zal de meerderheid inderdaad voor de iPad 2 kiezen.

  7. Daar hoor ik niet bij. ik heb de Ipad 1 wel maar de 2 en 3 laat ik liggen. De Android tablets spreken mij op dit moment meer aan.

  8. Heb half jr na kopen iPad een MacBook Pro 17inch gekocht (dus door iPhone en iPad overgestapt naar OS X) en raak nu de iPad nauwelijks meer aan, meer mensen deze ervaring?

  9. Origineel geplaatst door ipoddemon
    Daar hoor ik niet bij. ik heb de Ipad 1 wel maar de 2 en 3 laat ik liggen. De Android tablets spreken mij op dit moment meer aan.

    Je hebt toch een iPad, waarom zou je in vredesnaam overgaan, kost een hoop geld en het moet zich nog bewijzen.

    Voor een gratis os zijn de hardware prijzen wel heel erg aan de hoge kant voor een tablet. Android spreekt me ook aan, maar ik wil toch eerst eens zien of het allemaal een beetje compatibel met elkaar is.

  10. Ik heb ook een ipad, maar ik ben ook zeker van plan me dit jaar nog een android tablet aan te schaffen. Ik ga het me misschien beklagen achteraf, maar ik wil zeker android eens een kans gegeven hebben. Ik ga wel wachten tot die honeycomb een tijdje op de markt is.

  11. @ipoddemon:

    Ik heb een android telefoon en dat bevalt me prima. Android 3.0 is speciaal voor de tablet gemaakt dus ik verwacht wel dat het goed werkt.

  12. Nee, heb deze ervaring niet.
    Heb zelf een iPad 3G en een nieuw model Mac air.
    Gebruik beiden erg veel. iPad op de bank en overdag een combinvan Mac air en iPad. Gebruik ze beiden evenveel.
    Het gebeurd zonder na te denken en realiseer me nu pas terwijl ik dit schrijf dat dit onbewust gebeurd. @iPieter: @iPieter:

  13. android is geen serieuze tablet speler. ziet er niet gelikt uit. galaxy tablets worden teruggeroepen.

    wil je echt een concurent zien dan zou ik wachten op de playbook van RIM (blackberry) en anders want daar stond ik namelijk van te kijken die nieuwe touchpad van HP met eigen WebOS. echt ziet er fantastisch en gelikt uit. Die bedrijven vertrouw ik allemaal bij elkaar nog meer dan dat google android. Ook voor fabrikanten als samsung, htc etc etc etc zullen toch op een gegeve moment op de proppen moeten komen met een eigen besturingssysteem. Ze zijn niet uniek en mensen willen graag ergens bij horen. bij android weet je niet wie je bent. Apple heeft een cultstatus omdat het vrijwel niets doet wat anderen ook doen. Hoe vreemd het af en toe ook is. Mensen houden ervan

    Kies nou geen android tablet om uit te proberen. doe je zelf een plezier als je de ipad niet wilt ga dan op z’n minst naar een waardige concurent als RIM of HP met zijn Touchpad WebOS met name die laatste. WOW 🙂

  14. Elk ander tablet dan de iPad leidt aan één heel groot probleem, en dat is dat ze geen eigen besturingssysteem (en hardware) hebben voor de desktop-kant.

    Nou ja, op Google’s Chrome na dan misschien. Maar dat is wel héél prematuur.
    Android is echter het enige systeem waar ik wel een markt voor zie. Temeer dat zowel op telefoons als tablets te vinden is.

    Maar verder is het weer een grote brei van drivers, hopen dat je tablet ondersteund wordt en blijft, etc.

    De manier waarop je iPod, iPad, iPhone en Mac samenwerken is nog steeds ongeëvenaard en zal dat voorlopig ook blijven.

  15. Origineel geplaatst door Marcooo
    Net de prijs van de Xoom bij Best Buy gezien.. 1.199 dollar bleek een fout te zijn en hij kost gelukkig maar 800 dollar. Pff als de iPad weer 499,00 gaat kosten zal de meerderheid inderdaad voor de iPad 2 kiezen.

    ‘Maar’ 800 dollar?
    Toen de iPad uitkwam vanaf 499 dollar, riep iedereen dat dat veel te duur was…

  16. Origineel geplaatst door Pieter
    Origineel geplaatst door MarcoooNet de prijs van de Xoom bij Best Buy gezien.. 1.199 dollar bleek een fout te zijn en hij kost gelukkig maar 800 dollar. Pff als de iPad weer 499,00 gaat kosten zal de meerderheid inderdaad voor de iPad 2 kiezen.‘Maar’ 800 dollar?Toen de iPad uitkwam vanaf 499 dollar, riep iedereen dat dat veel te duur was…

    Haha precies! maar mensen zijn tegenwoordig ook steeds meer bereid om een hoge prijs te betalen voor een gadget

  17. @geen android:

    Honeycomb nog niet gezien zeker getuige jouw verhaaltje over dat je geen Android moet nemen? Je kunt inderdaad beter die andere merken nemen, weet je zeker dat er geen apps te krijgen zijn.

  18. Denk je nu echt dat dit gaat lukken, met die appeldictatuur welke steeds erger wordt ?…
    Ik kan zelf wel nadenken welke software ik wil, en hoe er betaald moet worden.
    Ben zelf in het bezit van een ipad, de eerste en de laatste.
    Appel een mooie buitenkant met een zure inhoud.
    De volgende tablet word toch echt een ander merk.

  19. ipadmoe
    koop dan iets anders…

  20. @Ipadmoe:

    Wat je ook koopt, consessies zal je toch moeten doen.
    Je hebt tenminste kunnen genieten van dat Apple een iPad op de markt bracht. Hadden ze dat niet gedaan, hoelang had het dan geduurd voordat je een tablet in je handen had gehad? Hoe kan je nu iPad moe zijn als er niets beters is in tablet land. Apple legt restrictes op, maar er zijn zoveel mogelijkheiden bij gekomen door de ipad en door creatieve programma’s dat de restricties die door Apple zijn opgelegd daarbij verbleken. Je kent de spreuk over dat je kan kijken naar dat halfvolle glas of naar dat halflege glas. Naar mijn idee is de iPad een bijna volle glas, maar jij hebt er moeite mee dat het glas niet helemaal vol is.

  21. @Ronald1959:
    zeer mooi gezegd 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.