Reacties voor: Deze iPhone-batterijhoes laad je op met een slinger

De AMPware iPhone-batterijhoes is met de hand op te laden, door aan een slinger te draaien. Net zoals bij noodradio's en opwindbare zaklampen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Dit bestaat natuurlijk al sinds de knijpkat, maar begrijp niet dat je met zo’n dik hoesje gaat lopen. Een aparte universele handmatige lader lijkt mij handiger en die zijn er in overvloed.

  2. Jammer dat de vodafone/kpn/ed palen dan waarschijnlijk ook uit de lucht zijn en kun je nog niets :{ .

    Ik heb vodafone ooit de vraag gesteld of hun palen noodaggegraten hebben en of ik dus nog online kan als de stroon uitvalt. Dat gaat hem niet worden denk ik. Tijdens een stroonuitval hier afgelopen jaar kon ik niets.

  3. @Mark: Oplossing is simpel: satelliet telefoon met battery pack. Dat lijkt me een ijzersterke combinatie. Overal 📶 en 🔋

    P.S. Konden Mark Gabriel en Erik Durr niet gewoon naar het weerbericht kijken? Had ze al die ellende bespaart 🤔

  4. Wat kortzichtig, ook zonder internet kan een smartphone in een rampscenario nog genoeg waarde hebben zonder netwerk signaal.

  5. Origineel geplaatst door wilbert
    Wat kortzichtig, ook zonder internet kan een smartphone in een rampscenario nog genoeg waarde hebben zonder netwerk signaal.

    Geef eens een voorbeeld? Als ik in de trein al even geen signaal heb, merk ik dat ik vrij weinig meer kan behalve een podcast luisteren (mits ik die eerder had gedownload)…🤔

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.