Reacties voor: Waarom de Amerikaanse iPhone 8 mooier is dan de Europese

De Amerikaanse iPhone 8 ziet er mooier en minimalistischer uit dan de Europese, die voorzien is van teksten en logo's. Waarom is dat eigenlijk?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. Hoesje erom en weg is het verschil. Althans dat geldt voor de meeste hier denk ik zo.

  2. @Ad: precies, ik hoef de achterkant helemaal niet te zien. Helaas laten er hoesjes makers er nog wel eens een uitsparing in zitten voor het logo

  3. Ik vind het jammer dat we aan Europese wetgeving vastzitten. Het kan mij echt niet schelen waar het is gemaakt. Iedereen weet dat het is ontworpen in USA en gemaakt in China. En anders staat het inderdaad in handleiding / op verpakking en bij de Instellingen ergens, mocht iemand zich interesseren in die codes en iconen. Zonde… zonde… je betaalt je blauw aan een prachttelefoon, dan ontsiert dat stukje ook echt.

  4. Hoesjes verpesten naar mijn mening helemaal het uiterlijk

  5. Inderdaad een hoesje er om heen is niet altijd mooi, maar mijn IPhone 7 zou zonder hoes zo uit mijn vingers glijden. Met hoes er om heen voelen de randen veel stroever aan en heb je betere houvast

  6. Door dit bericht valt het mij pas echt op dat op mijn iPhone 7 dat CE-logo en andere teksten achter op staat, heb mij er dan ook nooit druk om gemaakt … maar nu ik er hier op geattendeerd ben mag het van mij wel bij de volgende iPhone weggelaten worden 👀 misschien is dat CE-logo wel weg van de iPhone X😉
    @rno
    Wel vreemd dat mensen zich druk maken om de kleur van een iPhone om hem vervolgens te verbergen in zo’n afschuwelijk hoesje😳

  7. @marjolijntju: doe mij maar zwart met een zwart hoesje. Hoesje heeft vanmiddag weer m’n 5 gered en moet het nog effe volhouden tot Lifeproof een hoesje voor de X heeft, koop de X echt niet voor er een hoesje voor is

  8. @Marco: mee eens! Nog nooit een hoesje om mijn iphone 5 gehad.

    Maar staat al die onzin ook op Samsung telefoons, of elk ander merk?

  9. Origineel geplaatst door Tomac
    @Marco: mee eens! Nog nooit een hoesje om mijn iphone 5 gehad.
    Maar staat al die onzin ook op Samsung telefoons, of elk ander merk?

    Alleen bij de telefoons waarbij de batterij er niet uitgehaald kan worden.

  10. Origineel geplaatst door Marco
    Hoesjes verpesten naar mijn mening helemaal het uiterlijk

    Die transparante hoesjes kunnen toch wel prima. Uiterlijk blijft dan wel goed zichtbaar

  11. Lijkt mij dat de voorkant belangrijk is, de achterkant zie je toch nooit of zelden…. beetje ver gezocht dit.

  12. Maar waarom?
    – Op mijn Oneplus 3 is deze tekst niet aanwezig, info is evt bekijken via Android zelf
    – Huawei plakt er een stickertje op met de icoontjes welke je zelf makkelijk kunt verwijderen

    Waarom gebruikt Apple ook niet z’n oplossing, beide toestellen worden gewoon in de EU verkocht?

  13. Origineel geplaatst door Ad
    Hoesje erom en weg is het verschil. Althans dat geldt voor de meeste hier denk ik zo.

    Hoesje erom en weg is je mooie design! Hele hordes zeuren over een verandering van design maar stoppen dat na al hun geleuter weg in een lelijk hoesje, apart.

    Origineel geplaatst door Marco
    Hoesjes verpesten naar mijn mening helemaal het uiterlijk

    Eindelijk iemand die dit ook zo zonde vind!

    Origineel geplaatst door marjolijntju
    Door dit bericht valt het mij pas echt op dat op mijn iPhone 7 dat CE-logo en andere teksten achter op staat, heb mij er dan ook nooit druk om gemaakt … maar nu ik er hier op geattendeerd ben mag het van mij wel bij de volgende iPhone weggelaten worden 👀 misschien is dat CE-logo wel weg van de iPhone X😉
    @rno
    Wel vreemd dat mensen zich druk maken om de kleur van een iPhone om hem vervolgens te verbergen in zo’n afschuwelijk hoesje😳

    Ik voel me steeds minder alleen🤓. Boycot op hoesjes, alle. Ze zijn allemaal lelijk!

  14. Ik kan me er eigenlijk niet meer druk om maken. Ook al niet meer om een glazen achterkant (het meest breekbare materiaal op iPhones ooit: nu ook daar…)
    Ik vraag me ook niet meer af wie zoiets verzint, want dat weten we denk ik wel, of waarom.
    Voor een constant terugkerende stroom klanten in de AppleStore, met een bovengemiddeld percentage aan bekeerde ex hoesje-haters (maar dat terzide)

  15. Hoesjes maken de telefoon niet mooier, maar beschermen wel, en daar is het om te doen. Niet om hem mooier te maken..

  16. @Nick Seamore: snap dat ook niet, Het is normaliter een gebruiksvoorwerp. Geen ding wat je met fluwelen handschoenen dient aan te pakken

  17. Ik vind hoesjes ook niets maar na 3 keer een nieuw scherm voor mijn 6 vond ik het wel welletjes. Zeker nu Apple de prijzen voor de tweede keer dit jaar heeft verhoogd.

  18. Wat opmerkelijk is dat Apple op hun Europese websites van Apple.com, de iPhone 8 (plus) afbeelden zonder de Europese symbolen te laten zien.

    Echter als je een iPhone 8 (plus) koopt vanuit/in Europa krijg je alle symbolen op de achterkant van je mooie glazen behuizing.
    Schoonheidsfout? of toch de invloed van de Europese wetgeving op onze toestellen, hoe ver gaat de vrijheid van handel dan? Oke ja, belangrijk wat de symbolen van de EU zeggen maar het plaatsen op de verpakking is toch al genoeg.

    Dat kan toch eigenlijk niet? Ik koop eerlijk een “amerikaans” product maar de EU moet toch nog haar stempel er op drukken? Ik zeg waarom die symbolen EU?

  19. Origineel geplaatst door Marco
    Hoesjes verpesten naar mijn mening helemaal het uiterlijk

    Daar heb je een punt! Maar wel handig als je ‘m laat vallen 👍

  20. @Jack: het staat wel op mijn s8

  21. Je kunt deze info niet alleen online en in handleiding terug vinden. Ook via Instellingen -> Algemeen -> Regelgeving.

  22. In Japan staat er ook alleen maar iPhone op de achterkant, weet ik uit betrouwbare bron …

  23. Ik vind ook dat de meeste hoesjes een telefoon minder mooi maken. Daarom heb ik zelf het leren hoesje van Apple in het middernachtblauw. Dit staat mijn zwarte 7 erg goed!

  24. @Ad: Hoesje gebruiken is zonde

  25. Met die Europese tekentjes ben ik ook niet zo blij. Maar met de Europese garantie daarentegen 🙂

  26. Ooooooh, dus dat tekentje betekent dat je je iphone niet in de prullenbak mag gooien ?

    Oef, net op tijd gelezen dit bericht
    Ik heb hem er gauw uitgehaald

  27. @Miranda: Hahaha😂😂

  28. Samsung print die tekst in een donkere kleur zodat het niet opvalt. Je moet er aandachtig naar kijken voordat je de tekst en icoontjes ziet.

  29. Ik vind het design van de iphone 8 plus die ik nu een paar dagen in huis heb helemaal niet zo mooi. Ik koos voor zilver in de veronderstelling dat de achterkant wit was. Maar dit is een soort grauw grijs. Ik had er een doorzichtig hoesje voor gekocht met een schattig vosje erop. Maar dat vosje staat nu dus een beetje lullig met z’n pootjes half in het CE logo en de prullenbak. #waaromishetlevenzok*t?! 😜

    Gelukkig ben ik wel fan van opvallende hoesjes en koop ik er gewoon nog een paar ondoorzichtige bij. Lekker roze of met glitters. Daarmee wordt het Mijn iPhone. Zachte hoesjes houden lekker vast, en mijn gestuiterde 6s kan ik mooi nog verkopen voor de maximale prijs: er zit na 2 jaar dagelijks gebruik nog steeds geen krasje op.

  30. Origineel geplaatst door Cathelijne
    Ik vind het design van de iphone 8 plus die ik nu een paar dagen in huis heb helemaal niet zo mooi. Ik koos voor zilver in de veronderstelling dat de achterkant wit was. Maar dit is een soort grauw grijs. Ik had er een doorzichtig hoesje voor gekocht met een schattig vosje erop. Maar dat vosje staat nu dus een beetje lullig met z’n pootjes half in het CE logo en de prullenbak. #waaromishetlevenzok*t?! 😜

    Gelukkig ben ik wel fan van opvallende hoesjes en koop ik er gewoon nog een paar ondoorzichtige bij. Lekker roze of met glitters. Daarmee wordt het Mijn iPhone. Zachte hoesjes houden lekker vast, en mijn gestuiterde 6s kan ik mooi nog verkopen voor de maximale prijs: er zit na 2 jaar dagelijks gebruik nog steeds geen krasje op.

    Denk persoonlijk als je voor zilver kiest je ook zilver krijgt, anders had er wel iPhone 8 plus ‘wit’ bij gestaan i.p.v. iPhone 8 plus zilver.

  31. Origineel geplaatst door Sandra
    Ik vind het jammer dat we aan Europese wetgeving vastzitten. Het kan mij echt niet schelen waar het is gemaakt. Iedereen weet dat het is ontworpen in USA en gemaakt in China. En anders staat het inderdaad in handleiding / op verpakking en bij de Instellingen ergens, mocht iemand zich interesseren in die codes en iconen. Zonde… zonde… je betaalt je blauw aan een prachttelefoon, dan ontsiert dat stukje ook echt.

    En op een dag ontploft die Chinese powerbank die je ergens bij hebt gekregen in je gezicht en is het huilie huilie; waarom controleren ze die zooi niet beter?! Nu loop ik rond met 20% zicht aan een oog!

  32. @Tomac: ik heb een HUAWEI en daar staat die onzin ook op.

  33. (Red.) Ongepast taalgebruik. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  34. Origineel geplaatst door JK
    Ik vind hoesjes ook niets maar na 3 keer een nieuw scherm voor mijn 6 vond ik het wel welletjes. Zeker nu Apple de prijzen voor de tweede keer dit jaar heeft verhoogd.

    Mee eens, ben alleen nog op zoek naar een hoesje voor mijn auto … zeker in de herfst (eikels etc.) 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.