Reacties voor: Amerikaanse iPhone 3G S kopen zonder abonnement

Het blijkt mogelijk om de iPhone 3G S in de VS zonder verplicht AT&T-abonnement te kopen. Door het vervangen van een productcode bij het plaatsen van je bestelling krijg je de iPhone toegestuurd voor de prijs zonder subsidie.
Lees het complete artikel → Amerikaanse iPhone 3G S kopen zonder abonnement

Reacties: 63 reacties

  1. mmh 700 dollar is wel te overzien:D
    btw. ik ken wel iemand die een adres er heeft:$

  2. De titel is niet helemaal duidelijk. Wel mooie voortgang!

  3. Ik zeg belgie 🙂

  4. Het kan ook met Developer enabled in Safari 4!
    Werkt verder hetzelfde.

  5. Helaas zijn ze niet simlock vrij. Maar een stap in de goede richting.

  6. maar wat kan je dan met het toestel? aangezien er een simlock op zit

  7. Nogmaals op ‘Add To Card’ drukken en de iPhone wordt opgestuurd zonder dat je een AT&T-contract hoeft af te sluiten.

    Volgens mij vind ik daar een typootje, “Cart” lijkt me beter.

    Ontopic: Jammer van die simlock, maar stap 1 is alvast gezet! 🙂

  8. Hmm lijkt me niet echt een goede deal. Ben je 500 euro kwijt en moet je hem nog hier zien te krijgen. Incl. verzendkosten en het risico op een onderschepping door de douane waardoor je nog lekker invoerrechten mag betalen, kom je in de buurt van de 615 euro die een 3G in België kostte. Reële kans dat de 3G S ook zoiets gaat kosten, maar dan heb je ’em wel simlock vrij.

  9. een beetje duur :p

  10. Precies zit simlock up…move along there’s nothing to see here…zucht

    morgen een artikel over pay & go in de UK!

    zo ff mn frustraties ventileren of apple’s simsuckerlarij.

    p.s. Nog gefeliciteerd met jullie award.

  11. En hoe zit het met douane?

  12. Koop hem dan in België!

  13. @RvdP: Apple verstuurt hem alleen naar een US adres. Dan hoef je dus geen Nederlandse BTW te betalen.
    Als je vanuit de VS iets naar Nederland wil versturen moet je zoals altijd gewoon 19% BTW betalen.

    Verder vraag ik me af in hoeverre Apple de orders ook daadwerkelijk uit zal voeren en de iPhone zal versturen.

  14. op laten sturen als GIFT….als het goed is ontwijk je hiermee de douane…

  15. @richard schreuder: En als iemand bij bijv. DHL zo’n iPhone ook wel leuk vind en die van jou in z’n zak stopt krijg je van DHL maar een paar Euro vergoed. (Zo is het met de 2G ook tientallen keren gegaan)

  16. ok, ik wil de iphone 3G S echt heel graag!!!
    weet iemand wanneer deze in belgië uitkomt? in amerika op 19-06-09 maar ik veronderstel dat het niet dezelfde datum in belgië zal zijn. en weet toevallig iemand de prijs van deze iphone 3G S in belgië in amerika zal dit wel weer veel goedkoper zijn…alvast bedankt “iphonefreak” 😀

    Ps: proficiat met jullie award!!!

  17. @Felix: tja dat risico loop je denk ik altijd als je dit soort dingen over via de post laat verschepen…..
    ik denk dus ook dat het het beste is om af te wachten totdat hij in ned.of belgie te koop is…..scheelt een hoop gezeur en wellicht een hoop geld (achteraf gezien)

  18. dat zijn de ongesubsidieerde prijzen…. die werden al genoemd op de wwdc. zo moeilijk hoef je dat dus niet aan te pakken.

  19. Twijfel heerst hier!

  20. Ik zit toevallig tot de 22e in amerika, ben al naar de Apple Store gegaan of er niet een manier is om hem tegen betaling simlockvrij te laten maken, dit kan immers ij tmobile europe wel. Dus waarom hier niet zou je zeggen. Maarreh…. kan dus niet. Lek

  21. @iphonefreak: Hij komt 26 juni naar belgië en nederland. De prijzen worden later bekend gemaakt bij o.a. Mobistar. Hou mobistar.be in de gaten!

  22. kan aan mij liggen maar 600 dollar is 425 euro, daar komen dan nog verschepingskosten en als je pech hebt 20% btw bij, maar dat is dan nog altijd goedkoper dan een iphone 3G S uit belgie…

  23. Maar nog steeds niet sim lock vrij

  24. Rekening maar 19% BTW Plus inklaringskosten erbij.
    Tegenwoordig zijn de controles bijna 100% voor spullen uit Amerika. Met name ivm de lage dollar. Nu is de dollar een beetje hoger dan een jaar terug ongeveer maar nu zijn de controles gewoon strenger.

  25. heb zo’n vermoeden dat t-mobile ook unlocked zou kunnen gaan gezien ze dan misschien wel meer zouden kunnen verdienen (een contract moet sowieso uitgedient/afgekocht worden)

  26. Dat die op 26 juni in België zal zijn is nog te betwijfelen.
    iPhonic
    Waarom ze ons dit weer lappen (vorig jaar hetzelfde), geen idee. De iPhone 3GS is voor het netwerk hetzelfde als de 3G, ze moeten niets aanpassen.

    Waarschijnlijk wachten ze tot die koppelverkoop hier mag (ze zeggen van niet…)
    Maar ik ben niet geïnteresseerd om €30/maand te betalen ook als is de iPhone er dan gratis bij. Ik ben er met een €615 iPhone 3GS goedkoper vanaf op 2 jaar.

    @Zero: als jij een pakje uit de VS naar hier stuurt dan weten ze toch niet wat er inzit? Is dit geen totale schending van de privacy?

  27. en de garantie ?

  28. dat is valt met de huidige dollar wel mee, ongeveer 460 euro voor de 32GB volgens het GWK 🙂

  29. @danielpunt:

    Ik zeg:BESTELLEN!!

  30. Echt jammer van die simlock… Anders had ik hem meteen besteld. Vriend van me die in de VS woont komt toch over een maandje naar NL dus die had hem wel meegenomen voor me…

  31. @Albir:
    Juist:de garantie,niemand die daar aan denkt. Ik heb een belgisch toestel met voda sim erin. Maar een aantal weken geleden, helemaal dood, deed niets meer. Gebeld met dynafix in nuth of ik hem op kon sturen. Nee dat kon niet, moest via de winkel in Antwerpen. Ben 2x in antwerpen geweest:1x om hem te brengen en een week later om een nieuwe op te halen. Kreeg inderdaad een nieuwe dat dan weer wel. Maar kostte me wel 2 weekendretourtjes Antwerpen a €33.60, dus bezint eer men begint met bestellen in US.

  32. Kun je in dit toestel wel je t-mobile sim kaart met iphone abbo gebruiken, of werkt hij echt alleen maar met AT&T

  33. 599 Amerikaanse dollars = 423,980747 euro’s

    oelala 😀

  34. Alleen AT&T , niks aan dus. Ook al komt er een unlocl.. Alleen maar gezeik mee. Dit is voor mensen die voor een dubbeltje op de eerste willen zitten met alle gevolgen vandien.

  35. Does 430€ ring a bell icm met belasting vrij invoeren…

  36. Als het een bug in het systeem is kan je bestellen wat je wilt, maar je krijgt hem toch niet. Dat is hetzelfde als die items waar je wel eens over leest van monitoren voor 1,- euro.. Sterker nog, dit is een “hack” .. al helemaal fout.

    Beetje naief om te denken dat dit ook werkelijk gaat werken

  37. Ja, want wie kan bevestigen dat de bestelling ook daadwerkelijk verzonden gaat worden door Apple? Juist: niemand, omdat hij nog niet leverbaar is…

    Als het daadwerkelijk zo zou werken ga ik ervan uit dat Apple dit niet zo laat, en het zo snel mogelijk gaat oplossen.

  38. als je een us id hebt hoef je geen abo te nemen. Dus als je iemand kent in de us of zelf een dubbele nationaliteit bezit kan je ‘m dus gewoon kopen.. offfuhhh is dit ook een broodje aap?

  39. Waar is die goede tijd gebleven dat je voor €400 een iPhone van Ebay kon halen.

    Off-topic:
    Ik koop zeer regelmatig spullen in de VS of Azie en de gift 0$ truuk werkt allang niet meer. Die worden als eerst geopend (lees de berichten van douane medewerkers in verschillende forums maar erop na€. Beter kun je er een iets hoger bedrag op zetten. Bijvoorbeeld €40 of de maximale invoerprijs. Dat werkt veel beter. In de US vind ik de verzendkosten de laatste tijd ook belachelijk hoog. Zo proberen ze toch wat extra te pakken op EU klanten?

  40. Origineel geplaatst door Felix
    @RvdP: Apple verstuurt hem alleen naar een US adres. Dan hoef je dus geen Nederlandse BTW te betalen.
    Als je vanuit de VS iets naar Nederland wil versturen moet je zoals altijd gewoon 19% BTW betalen.Verder vraag ik me af in hoeverre Apple de orders ook daadwerkelijk uit zal voeren en de iPhone zal versturen.

    Oh ja, en hoe komt hij dan uit Amerika naar jouw huis, zwemmend, lopend, of graaft de iPhone een tunneltje?
    Ergens op een punt zal hij toch naar NL verstuurd moeten worden, met dus de kans op BTW en douanerechten betalen, waarmee het een erg dure presse-papier is. (want ja, simlock, dus je kan er niks mee)

  41. Origineel geplaatst door Gammel
    Alleen AT&T , niks aan dus. Ook al komt er een unlocl.. Alleen maar gezeik mee. Dit is voor mensen die voor een dubbeltje op de eerste willen zitten met alle gevolgen vandien.

    och, als er mensen zijn die graag willen wachten voor een dat ze hem kunnen gebruiken. Toen de 2g uitkwam alleen in de VS waren er genoeg mensen die het op deze manier deden. Beetje gaar antwoord om dit nu te zeggen.

    haal hem zelf als belgie hem los verkoopt mooi in belgie. mijn 16gb kostte via een webwinkel hier 599 dus als de 32gb dat in belgie kost ben ik tevreden 😉

  42. Maar goed, wel prima om te zien dat de prijzen in Belgie dan ook niet de pan uit zullen rijzen met circa € 599,00 …
    Binnenkort maar weer eens een weekendje Antwerpen of zo 😉

  43. ha mensen,
    mss kunnen jullie deze vraag beantwoorden:

    als je in de apple store alleen een toestel wil kopen, zonder abo, is dit mogelijk en wat kost dit??

    Ik hoor het graag van jullie aangezien mijn schoonpa naar New York moet in juli!

  44. Besteld! Ik ben zeeeer benieuwd.

  45. Valt inderdaad nog best mee 😮

    700 U.S. dollars = 497.335702 Euros

  46. Ik heb nu nog een sim only van vodafone in mijn First Gen iPhone zitten. Ik wil echt de iPhone 3GS gaan halen en het liefst natuurlijk zo snel mogelijk als ie er is. (als mijn lopende abbo dan al is afgelopen) zullen de prijzen ongv hetzelfde blijven? of is daar verder nog helemaal niets over bekend.

  47. Hij komt in de VS 19 juni uit en in NL 26juni.

    Je hebt hem eerder als je hem gewoon in NL haalt en qua prijs zal het niet veel schelen..

  48. Origineel geplaatst door Bert
    430

    Ja.. belletje gaat wel, maar in dat geval moet je hem wel zelf ophalen…. Per 1 december 2008 is de grens voor vrije invoer van buiten de EU opgetrokken naar € 430,– inderdaad…

    Maar: “Let wel: het gaat alleen om spullen die een reiziger in zijn bagage meeneemt en die voor persoonlijk gebruik zijn bestemd.”

    De rest van het artikel is hier te vinden..

  49. gwn wachten tot 26juni nog 2 weken…

  50. @Coen Gortemaker:
    Beste Coen, mag ik van je een link naar een website in Belgie? Bvd

  51. Ik had mijn 3G 8gb ook uitde US laten komen maar als ik nu moet kiezen voor 500 euro uit de US of 600 uit Belgie dan kies ik voor het laatste. Het feit dat je niet continu moet opletten of je wel of niet mag updaten. Programma’s die je niet kan installeren omdat er vereist is dat je een hogere firmware hebt enz enz allemaal vervelende dingen voor ons ‘freaks’ die toch redelijk bezeten van het toestel zijn en er dus alles uit willen halen.

    Ik zit trouwens bij T-Mobile dus ik kan het gewoon via T-Mobile doen, maar ik weiger een 2 jarig contract te nemen, ik wil gewoon een 1 jaar contract want dan kan je tenminste elk jaar een nieuw toestel nemen!

  52. Dames en Heren,

    Sinds een paar maanden is het zo dat je tot €475,- belastingvrij kan invoeren. Die BTW kan je dus schrappen. Als je bij Apple zelf wat koopt heb je naar mijn weten world wide garantie van Apple. Simlock blijt een lastig puntje…. Zou graag hebben dat er wat op gevonden wordt voor de 27e, ga ik naar de States. Kom maar met die oplossingen.

  53. @Angelus: weet jij ook wat de prijs is voor een los toestel zonder abonnement? als kan voor de 3gs 16 en voor de 3g?

  54. hah
    me broer zit nu een half jaar in vs en hij heeft ook een appartement hij komt september terug, me ouders gaan in juli naar em toe. zij kunnen er dus makkelijk 1 mee nemen.

  55. @martijn:
    je moet waarschijnlijk ook een amerikaans id hebben of iig een woon adres

  56. dit is beter! deze zomer zit ik in de US dus er word ff n bezoekje gebracht aan deze site! heb wel familie die hem wel op hun naam willen bestellen. alleen die simlock is k*t 🙁

  57. Origineel geplaatst door martijn
    ha mensen,mss kunnen jullie deze vraag beantwoorden:als je in de apple store alleen een toestel wil kopen, zonder abo, is dit mogelijk en wat kost dit??Ik hoor het graag van jullie aangezien mijn schoonpa naar New York moet in juli!

    NEE, nét terug uit VS en geprobeerd in de Apple Store. Je kunt ‘m alleen in combinatie met een abonnement kopen. Een abonnement afsluiten gaat alleen als je een US Social Security # hebt, Amerikaans adres en bankrek.nr….Kortom kopen in België/Italië/etc.

  58. Origineel geplaatst door quickie
    @Zero: als jij een pakje uit de VS naar hier stuurt dan weten ze toch niet wat er inzit? Is dit geen totale schending van de privacy?

    Dat dacht eerst ook. Maar ik weet niet hoe het jurdisch gezien in elkaar zit. Maar als de douane je pakketje onderschept dan kan het zijn dat ze automatisch een belasting over berekenen mits het niet als een uitzonderings geval is verstuurd zoals gift, return delivery ect.
    De gift truc is al uitgewerkt. En werkt al bijna niet meer met zendingen uit Amerika.
    Als de douane een pakket onderschept dat als gift is vermeldt dan zullen je vragen om bewijs en om een product omschrijving plus de waarde die je ervoor hebt betaald. Ook hebben ze dan het recht om dan je pakket te openen. En als ze het openen en je hebt een verkeerde omschrijving en een factuur ect. teruggestuurd dan denk ik dat je kan rekenen op een boete.
    Ik neem liever het zekere voor het onzekere in dat soort gevallen.

    Origineel geplaatst door Jeffrey
    Waar is die goede tijd gebleven dat je voor €400 een iPhone van Ebay kon halen.Off-topic:
    Ik koop zeer regelmatig spullen in de VS of Azie en de gift 0$ truuk werkt allang niet meer. Die worden als eerst geopend (lees de berichten van douane medewerkers in verschillende forums maar erop na€. Beter kun je er een iets hoger bedrag op zetten. Bijvoorbeeld €40 of de maximale invoerprijs. Dat werkt veel beter. In de US vind ik de verzendkosten de laatste tijd ook belachelijk hoog. Zo proberen ze toch wat extra te pakken op EU klanten?

    Klopt. Maar toch denk ik dat het vaak een kwestie is van logisch nadenken.
    Bijv. je hebt pakket van 1 meter bij 1 meter en staat als omschrijving ‘Mp3 player’ met een bedrag van 40 euro…
    Dan gaat er bij iedereen alarmbelletjes rinkelen.
    Natuurlijk zul je soms pech hebben. Maar goed dit moet je altijd van te voren in calculeren en niet achteraf uithuilen.

  59. weet iemand wanneer hij in italie komt
    ben daar met de vakantie

  60. Hey ik ga over een paar dagen naar Amerika. Ik wil daar graag de Iphone 3gs kopen. Ik heb een Amerikaanse vriendin die hem voor mij zou kunnen kopen dus ik denk dat dat geen probleem moet worden. Maar nu nog de vraag kan je hem met een KPN sim gebruiken of moet je allerlei handelingen doen? en kunnen ze dat misschien ook in de VS al doen? En zij er geen andere winkels dan de Applestore waar je een iphone kan kopen in de VS? Ik heb al wat reacties gelezen maar is nog niet helemaal duidelijk of het wel of niet slim is om in de VS een iphone te kopen. Ik ken iemand die een iphone 3G heeft en die kon gewoon haar sim in de tel doen en hij deed het. Ik hoop dat iemand een goed antwoord kan geven op mijn vragen. Ik ben benieuwd.
    Groetjes

  61. Ik verkoop hem voor 650 Euro!

  62. dit is een bericht voor rawish (ofzo)
    ik zou hem gewoon bestellen
    als je hem dan hebt dan moet je gewoon op marktplaats
    kijken, daar zijn genoeg mensen die de simlock er
    voor je af willen halen

  63. @Lucien1966: dan kun je geen andere sim kaart erin zetten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.