Reacties voor: ‘Amazon werkt aan grote Kindle om kranten te lezen’

Amazon gaat aanstaande woensdag een extra grote uitvoering van de Kindle lanceren, zo verwachten de grote Amerikaanse nieuwssites.

Reacties: 6 reacties

  1. Een nog grotere Kindle? E-reader apparaten zijn al zo groot en log. Maar misschien ben ik al te gewend aan het lezen op m’n iPhone.

  2. Het zou ook zomaar kunnen dat Apple en Amazon samen werken aan 1 apparaat.. Aangezien de techniek kwa hardware van Apple en de actualiteit van Amazon behoorlijk hoog liggen, en de 2 bedrijven met elkaar ‘bevriend’ zijn… Who knows!

  3. Best een goed idee van Amazon. Ik lees het NRC op iRex en moet nog steeds wennen aan het kleine scherm. Lees er ook boeken op. De iRex en Kiddle2 zijn prettiger om een krant en/of boek mee te lezen dan met de iPhone. Beide apparaten werken met inkt in het scherm en niet met licht.

    Voordeel is dat het NRC voor readers nu al beschikbaar is.

  4. Hier wacht ik eerlijk gezegd al jaren op. Het nieuws komt direct naar je toe. Misschien zou het zelfs mogelijk kunnen zijn een RSS-reader op te slaan etc. De mogelijkheden zijn enorm, maar ik ben benieuwd wat ze er van bakken. Laat maar komen!

  5. @Linda:
    Groot en log?? Die dingen zijn meestal niet veel groter dan een boek. Was aangenaam verast van de Sony die een vriend van me heeft gekocht…

  6. Waarom geen uitschuif- of oprolscherm ?
    Dan kan Apple doorkomen met een fatsoenlijk 240 inch billboard en hebben we helemaal geen Kindel nodig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.