Reacties voor: Alternatief voor iTunes Store: Amazon Prime Video Store nu ook in Nederland

Maar nog niet huren of kopen op je iPhone
Als je liever films koopt of huurt dan maandelijks voor een streamingdienst betaalt, is er goed nieuws. De Amazon Prime Video Store is nu ook in Nederland beschikbaar, maar Apple-gebruikers moeten wel gebruikmaken van een omweg.

Reacties: 5 reacties

  1. Harstikke duur, had het er net met mijn vrouw over hoe die streaming diensten een stuk goedkoper zijn dan de dilms die we vroeger huurden. We wiselen gewoon af en toe van streamingdienst..

  2. @Jules: huren en kopen kun je toch niet vergelijken met een streamingsdienst. Het gaat hierbij voornamelijk om nieuwe films . Streamingsdiensten bieden vooral wat oudere films aan (uitzonderingen daargelaten). Bovendien staat niet iedere film op een streamingsdienst en bij huren en kopen kun je zelf kiezen welke film je kijkt. €4,99 is een prima prijs voor een huurfilm, dat betaalde je vroeger ook in een videotheek.

  3. Origineel geplaatst door Jules
    Harstikke duur, had het er net met mijn vrouw over hoe die streaming diensten een stuk goedkoper zijn dan de dilms die we vroeger huurden. We wiselen gewoon af en toe van streamingdienst..

    Huren is meestal met een pand, geleend materiaal gaat wel eens kapot, caissières, controlesysteem.
    Streaming kost in verhouding alleen een licentie en een server…..

  4. Hoe zit het met België?

  5. @Rv: Ik denk dat het ook nog eens heel erg uit maakt wat voor kijker je ben, als je heel af en toe eens film kijkt is film huren via Videoland of Amazone nu een stuk goedkoper dan streaming diensten.

    Kijk je regelmatig films en series dan is een Netflix of Amazone streaming dienst goedkoper.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.