Reacties voor: Amazon omzeilt App Store: Kindle nu als web-app beschikbaar

Amazon omzeilt Apples beleid over in-app aankopen waar Apple zelf winst op pakt en lanceert haar eigen boekendienst Kindle in een eigen webapplicatie. Je kan boeken lezen en kopen met de Amazon Kindle Cloud Reader.
Bart Breij -

Reacties: 5 reacties

  1. “Een nadeel van een boek lezen in de Kindle webapplicatie is dat je altijd de adresbalk van de browser in beeld ziet”

    dit klopt niet, kies in de browser voor “Add To Home Screen”, daarna krijg je icoon op je homescreen, als je van daar start kreeg je mooi startup scherm en is het full screen, dit is een mooi voorbeeld van een HTML5 Web App

  2. Origineel geplaatst door Dieter“Een nadeel van een boek lezen in de Kindle webapplicatie is dat je altijd de adresbalk van de browser in beeld ziet”dit klopt niet, kies in de browser voor “Add To Home Screen”, daarna krijg je icoon op je homescreen, als je van daar start kreeg je mooi startup scherm en is het full screen, dit is een mooi voorbeeld van een HTML5 Web App

    Dat verwachte ik toch ook wel toen ik dit artikel las. Is een basis code. Kennelijk word die niet als popup getoond, het add to homescreen zie je vaker bij nette webapps en kost ook geen moeite om te bouwen.

  3. Ziet er inderdaad mooi uit die store. Ik lees eigenlijk nooit boeken, maar een paar titels die ik wel zou willen lezen (Clockwork Orange, Catcher in the Rye) zijn niet eens te vinden in die store.
    Brave New World hebben ze wel, maar die is bij Kindle duurder dan in de US iBook-store :S
    Ik hou het wel bij films hoor

  4. Mooie App. Ik gebruikte altijd al de Kindle App aangezien ik veel Engelstalig lees maar dit is ook een perfecte variant. Echt weer een stap vooruit, kunnen velen nog wat van leren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.