Reacties voor: Amazon laat Delicious Library uit de App Store halen

Amazon heeft de ontwikkelaar van Delicious Library gedwongen om de applicatie uit de App Store te verwijderen. Het is volgens de voorwaarden niet langer toegestaan om productdata in mobiele applicaties te gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik dacht altijd dat Amazon nog meeviel, maar nu gaat Amazon toch de kant van Microsoft op. Dit vind ik echt belachelijk. Als je toevallig macht hebt moet je die niet gebruiken om je eventuele concurrenten op een oneerlijke manier te laten stoppen.

  2. Kinderachtig van Amazon, de applicatie laat toch ook toe dat gebruikers van deze applicatie ook de stap kunnen zetten naar het kopen van producten op Amazon.

  3. Het zal inderdaad wel weer het verhaal zijn dat men $$$ ziet en zelf zo’n app op de markt wil gaan zetten. 🙁

  4. Het enige wat deze applicatie kan is een replica laten zien van de desktop versie van delicious library.
    In tegenstelling tot bovenstaand artikel was het (nog) niet mogelijk om op de iPhone dingen toe te voegen aan de database.

    Wel jammer dat de app is verdwenen, nieuwe gebruikers moeten nu hun toevlucht nemen tot het publiceren van hun bibliotheek op internet om hem toegankelijk te hebben op een iPhone.

  5. Gelukkig heb ik m 😀

  6. Als je hem hebt kan je hem dus wel blijven gebruiken?

  7. Ze zien de iPhone misschien wel als concurrent als eBook Reader. Deze actie valt naar mijn idee in de categorie dwarszitten. App deed niets meer dan je database van de desktop tonen op je iPhone. Je kon er niets aan toevoegen op via de App. Heb hem gelukkig ook. Hoop dat ik hem kan blijven gebruiken. Ook als straks versie 3 uitkomt van de desktop versie.

  8. Ik heb m ook nu maar afwachten hoe lang het duurt voordat hij niet meer werkt zonder update, wel jammer ik vond het heel makkelijk om me lib ook op me iphone te hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.