Reacties voor: Amazon kondigt iPad-concurrent mogelijk op 28 september aan

Amazon heeft een persevenement gepland op 28 september. De kans is groot dat ze daarbij een nieuwe tablet aankondigen. Wellicht de eerste échte concurrent voor de iPad? Maar dan eentje van 7-inch en 250 dollar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. De groep mensen die niets met Apple te maken wil hebben lijkt ook te groeien.
    Het halve internet wordt vol gespammed met hatelijke anti Apple berichten. Als Apple Samsung voor de rechter sleept zijn de reacties errg zuur en als Samsung vervolgens hetzelfde doet is het verdiend.

    Toch denk ik dat met de komst van de iPad 3 Apple nog wel aardig de marktleider blijft en dat is best knap gezien de hoeveelheid (goedkope) Android tablets die er al zijn.

    Amazon kan de tablets ook gratis weggeven, om vervolgens te roepen hoe succesvol zij en Android wel niet zijn.

  2. @marco
    De groep anti-apple mensen is veelal alleen gebaseerd op mensen die zich juist afzetten tegen apple.
    Mensen die een telefoon willen waarin je bewegende achtergronden kunt instellen en waar instellingen via oneindige menus te bereiken zijn.

    Ik ken in mijn omgeving juist mensen die Apple zien als een bedrijf dat het begrijpt, het werkt gewoon, het crasht niet (teminste ik en vele vrienden hebben het nog nooit mee gemaakt) en het ziet er goed uit.

    Ik vind dat je Apple gewoon niet kunt vergelijken met andere toestellen. zoals de plastic kastjes van Samsung.

    Ik ben wel eens benieuwd wanneer je iemand mag laten kiezen uit 5 toestellen gratis toestellen, waarbij er ook een iphone tussen zit… is het dan stiekum niet zo dat iedereen toch voor de iphone kiest?

    Veel mensen die lopen te zeuren over apple hebben m.i. afgunst. Dat apple het samsung moeilijk maakt is hun probleem. Het boeit me niet dat ze elkaars leven lopen zieken, dit is gewoon dikke concurrentie strijd en zie je overal, niet alleen in deze business.
    Het gaat mij puur om het product en verder niet.

    Dan heb je nog de mensen die lopen te zeuren over het missen van een usb interface. Wat zou je hiermee willen buiten het feit om een geheugenstick aan te willen sluiten om bijv. fotos over te zetten. Deze mensen hebben vast niet gehoord van de camera connection kid?! Muziek overzetten? dat is al helemaal geen probleem nu itunes draadloos synchroniseerd….

    m.i. (let op, mijns inziens) allemaal irrelevante argumenten om voor een ander product dan dat van apple te kiezen.

  3. @pommetje
    Het is wel de camera connection kiT.. Anders word Apple straks aangeklaagd voor kindermishandeling 🙂

  4. @marco Exact! Je hebt de Believers en non-believers. En laten we dat maar lekker zo houden. Ik was ooit eens een non-believer (PC gebruiker) en ben in 2007 een fervente Believer (Apple) geworden. Plug-and-play, het werkt, ziet er mooi uit, innovatief (iedereen loopt tot nu toe achter Apple aan), geen spam-mail en alles is compatible met elkaar. iPhone, iPad, MaBookPro en AppleTV, ik heb ze allemaal en het ziet elkaar. Geen ingewikkelde programma’s waar je eerst 6 handelingen moet verrichten om iets werkend te krijgen. En op geen van de apparaten ooit een USB gemist. Het lijkt soms een sport te worden voor de non-believers om de fouten bij Apple producten te zoeken en die uit te buiten. Apple is zo succesvol als BMW is: ze “voelen” de markt en wat de mensen in de toekomst graag willen. En daarom groeit juist de Apple markt meer en meer. Daarom willen 9 van de 10 iPhone users nooit meer switchen van merk maar andersom juist wel. Daarom zweer ik bij zowel Apple als BMW. Voor mij niets anders meer!

  5. Als amazon het een succes wil maken, zullen ze nog lager moeten gaan met de prijs. Kan makkelijk, ze verdienen dan aan de producten die ze verkopen via de eigen internetsite. Kijk naar apple, ok prijs is pittig, maar is ook een vorm van koppelverkoop. De apps zijn het sterkste punt van de ipad. Zonder goede software heb je niets aan de hardware tenslotte.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.