Reacties voor: Amazon gaat apps verkopen via Kindle Store

Amazon heeft via een persbericht officieel aangekondigd dat ze een App Store voor de Kindle gaan openen. Ontwikkelaars krijgen daarbij 70% van de omzet, geen 30% meer.
Lees het complete artikel → Amazon gaat apps verkopen via Kindle Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. En weer een van de wanhopige fabrikanten die probeert met een appstore het succes van Apple te dwarsbomen.
    Ik denk dat Amazon met de Kindle niet zo bang moet zijn voor de iPad of iSlate, of hoe het ding ook mag gaan heten. De slate van Apple wordt toch wel een succes ^^

  2. Too little to late. En, schoenmaker hou je bij leest. Het enige voordeel is de E-Ink technologie die voor boeken perfect is. Rustig lezen zonder dat je ogen vermoeid worden.

    De processor van de Kindle is veel te traag voor extra uitbreidingen. Op de CES zijn zoveel ISlate alike apparaten getoond voor het lezen van tijdschriften dat het straks mosterd na de maaltijd wordt. Bovendien gaat de DRM van de Kindle een hoop roet in het eten gooien (pjew, nou stop ik met de speekworden en gezegden).

  3. Dit is heel goed nieuws voor auteurs die kunnen nu rechtstreeks via Amazon/ de Kindle hun boek verkopen en 70% krijgen. Als je weet dat de meeste schrijvers nu 10% krijgen……

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.