Fire TV Stick 4K Max

Reacties voor: Amazon Fire TV Stick komt naar Nederland: wat heb je eraan?

Maar Apple’s TV-app zit er niet op
Amazon gaat Fire TV ook in Nederland beschikbaar stellen. De internationale versie van de Fire TV Stick maakt het mogelijk. Deze is voorzien van een Nederlands startscherm, maar spraakopdrachten moet je nog in het Engels doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Vanaf wanneer in het Nederlands dan? Want ik heb net even gecontroleerd, maar ik zie het er nog niet tussen staan.

  2. @Rick: gewoon op link drukken, kom je vanzelf bij Amazon.nl uit.

  3. Valt tussen de regels door nou te lezen dat KPN iTV niet ondersteund wordt? Misschien wel zo duidelijk om dat dan ook met zoveel woorden toe te voegen voor de KPN klanten onder ons, het is toch 1 van de grootste providers in NL.

    Als dat zo is dan is een op echt Android(-TV) gebaseerde settopbox of stick interessanter, ipv dit incompatibele FireOS derivaat. Daarop is dat inmiddels wel beschikbaar, maar durf hier natuurlijk niet te suggereren daarvan ook een exemplaar (van Nokia bv) mee te nemen in deze vergelijking 🙃

    Overigens is dit soort stickjes etc idd zelden nuttig bij een smart-TV, maar wel prima geschikt om een oude afgedankte (FHD+ en hdmi of zelfs dvi-d) monitor tot slaapkamer-TV of zo te promoveren! Zo pas nog iemand blij gemaakt met zo’n afdankertje.

  4. Was net van plan om de Nokia Streamingbox 8000 aan te schaffen, die is 99 euro, dan is 39 euro een leuker prijsje, mits ik mijn KPN iTV ermee kan bedienen.

  5. (Red.) We ontvingen een e-mail van Amazon’s PR-dienst, om ons te informeren dat Apple’s TV-app niet wordt ondersteund op de Fire TV Stick-versies die naar Nederland komen. Je kunt dus geen TV+ kijken met deze sticks. Ook T-Mobile TV Anywhere en KPN iTV worden niet ondersteund.

  6. @Ruud: Zo niet zou ik toch nog even verder zoeken naar een betere aanbieding van de (op zich prima) Nokia, kan hem zonder enige moeite voor 10 procent minder vinden – de prijs die ik er destijds ook voor heb betaald. Tipje (van de sluier): ‘s lands grootste webshop, zal geen naam noemen 😉

    Maar als deze wel iTV van KPN ondersteunt is het natuurlijk aardig wat voordeliger. Al moet je ‘m eigenlijk met de duurdere Fire TV vergelijken, die ‘maar’ €25 goedkoper is, want die Nokia heeft ook 4K. Ook al heb je dat nu misschien niet meteen nodig, dan is ‘t toch toekomstvaster.

  7. Ik heb de Amazon fire tv cube met Alexa
    Heb een amerikaanse account
    Werkt perfect

  8. Ik heb 2 keer de firetv4k en deze hebben gewoon de atv+ app draaien.
    De NLziet app Netflix en Disney+ spotify enz. Ik heb ze tijdens de Prime day’s voor 30€ gekocht uit Frankrijk. Erg blij mee.

  9. Heb al 2 jaar een firestick. Ideaal als je veel in hotels slaapt. En sideloaden van apps is vrij simpel dus heb alles erop wat ik nodig heb (ook Apple TV)

  10. Waarom wordt er nergens vermeldt dat je eerst een Amazon account moet aanmaken om de Fire stick te kunnen gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.