Reacties voor: Amazon Alexa gaat Apple Music ondersteunen op speakers van derden

Amazon heeft aangekondigd dat ze via Alexa ondersteuning gaan bieden voor Apple Music, ook op speakers van derden. Daarmee krijgt de HomePod er heel wat concurrenten bij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Het lukt mij niet om de Apple music skill in te stellen op een echo dot. De alexa app geeft aan dat die skill niet in deze regio werkt. Heeft iemand het wel voor elkaar gekregen?

  2. Ook geprobeerd, maar ook de melding “niet in de regio ondersteund”

  3. Werkt bij mij ook niet vanuit België op de echo dot

  4. “Het is nog niet bekend wanneer de ondersteuning voor Apple Music op andere speakers beschikbaar komt, maar het zou binnenkort moeten gebeuren.”

    Geduld mensen. Bovendien vraag ik mij af of andere mensen ook worstelen met de ongelofelijke frustratie die ik ervaar met het aanvragen van een nummer aan siri.
    Siri = NL —> UK titel aanvragen haast onmogelijk
    Siri = UK —> NL titel aanvragen haast onmogelijk

  5. Ik heb het nagekeken en op de website van Apple staat dat het alleen in de Verenigde Staten werkt op dit moment. Er staat niet bij wanneer het in andere landen beschikbaar komt.

  6. Sonos zou beter hun voice assistenten eens activeren in Nederland en België. Op een Sonos One kun je (ondanks dat ermee geadverteerd wordt) nog steeds geen Alexa of Google assistant gebruiken.

  7. Heb gevonden hoe het werkt, ga naar play in de app en kies dan Do More with Music & Audio Skills en dan kun ja apple music toevoegen

  8. Werkt nog steeds niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.