Reacties voor: Amazilla iWing: muziek in hifi-kwaliteit via je iPad

Amazilla iWing is een Nederlands product waarmee je draadloos muziek in hifi-kwaliteit op je iPad kunt ontvangen. Het werkt via 2,4 GHz draadloze technologie.

Reacties: 20 reacties

  1. Vind het maar onzin die dingen.. Ik zit hier ook op mijn iPad en heb een Sony Ericsson mbr-100 aangeschaft. Is een soort van bluetooth headset met audio uitgang, die ik dus weer heb aangesloten op m’n audio ingang van m’n receiver. Geen uitsteksels op je iPad en koste me maar 30 euro. Geluid regel ik wel op m’n setje en geluid is prima..

  2. Dat ziet er goed uit! Een beetje het Sonos idee. Alleen is dit betaalbaarder en zit je niet vast aan de Sonos app. Vraag me alleen af waarom ze niet de interne wifi kunnen gebruiken in de iPad zelf.

  3. Met iOS4 is het probleem met volume regelen met een BlueTooth ontvanger opgelost ( was ook met iPhone 3 -> 4 ) dus veel goedkoper en mooier.

    Tip neem een Belkin BlueTooth Music Reciver.

  4. Dat apple dit zelf nog niet heeft geregeld gewoon in de itunes applicatie op alle iAparraten: bij uitgang een airport express kiezen ipv interne speakers, is mij een kompleet raadsel.
    Gewoon lekker via Wifi wat je thuis al hebt opgezet, dat is de enige elegante manier om dit te doen, ik zou nooit zo’n uitsteksel op me iApparaat plaatsen.

  5. HiFI-kwaliteit is een beetje overtrokken..

  6. Origineel geplaatst door Data
    Dat apple dit zelf nog niet heeft geregeld gewoon in de itunes applicatie op alle iAparraten: bij uitgang een airport express kiezen ipv interne speakers, is mij een kompleet raadsel. Gewoon lekker via Wifi wat je thuis al hebt opgezet, dat is de enige elegante manier om dit te doen, ik zou nooit zo’n uitsteksel op me iApparaat plaatsen.</

    Zo heb ik dat ook. iTunes op m'n pc staat ingesteld op de airport. En dan kan ik gewoon via m'n iPhone of iPad iTunes aansturen. Niets kabels of uitstekende apparaten aan je iPhone of iPad. Gratis remote app en klaar.

  7. @lorenzo: het idee is leuk, maar om dit nou te vergelijken met Sonos gaat wel erg ver…

  8. Belkin doet het zelfde truckje maar dan vie bleutooth en dat scheelt een opzetstukje op je iDevice.

    Ik heb vanmiddag iemand in de winkel gehad die me de amazilla iwing kwam demonstreren en die had het er over dat deze beter zou zijn dan de belkin variant.

    Zijn argument was dat je daarop geen volume kon aanpassen. Ik heb hem uitgenodigd in de winkel te luisteren naar die belkin en daar laten zien op een vriendelijke manier dat de belkin dat weldegelijk kon.

    Hij was erg verrast en stond met een mond vol tanden.

    Het enige wat ie toen nog te melden had was dat zijn product een betere audio kwaliteit had. Dat heb ik helaas niet kunnen horen in zijn demo omdat de gekozen speaker dat npverschil toch niet kon laten merken.

    Wel viel mij op dat je met de amazilla iwing nogsteeds de melding op je iPhone scherm krijgt dat dit apparaat niet geschikt is voor de iPhone. Zelfs met ios 4.1

    Was eigenlijk best gênant om die beste man te zien afdruipen.

  9. De amazilla is verder een prima ding hoor maar het klopt niet over wat er gezegd word over vollume controle.

    Kom het zelf maar testen bij je favo APR in Rotterdam op de lijnbaan.

  10. Sony ericsson mbr-100 bluetooth music receiver werkt hetzelfde als de belkin en is nog goedkoper ook…

  11. Zo zien we maar.
    Er is meer op de markt 😉

    Ik ben nu echt benieuwd wat de beste keuze is.
    Wleke van de nu 3 bekende producten voor draadloos muziek is het beste?

    Amazilla iwing is de duurste en loopt achte de feiten aan wat hun kennis over de concurrent betreft.

    Belkin is gooier eleganter en goedkoper

    En dan hebben we blijkbaar ook nog een Sony Ericsson die nog betaalbaarder is

    Is dit een vervolg review waard?

    Ik ben wel benieuwd naar wat de beste koop is.
    Nie vanwege prijs maar puur gebruiksvoorwaarden gemak en kwaliteit.

  12. @Kasuja: bluetooth is voor mij zeer onhandig gebleken. vaak moet je eerst andere producten weer ontkoppelen. verder is( volgens veel recencies over bluetooth en Belkin bluetooth) de kwaliteit zeer matig. Ik heb zelf de iWing en heeft mij verrast -lekker makkelijk en super geluid. Alleen jammer dat hij mijn iPad niet kan opladen, maar mijn Iphone wel.( via de bijgeleverde adapter)

  13. iTunes en Remote is gratis, kwaliteit in geluidsoverdracht via Bluetooth of Wifi maakt niet uit

  14. Er is een hele goeie reden waarom je niet het volume wilt regelen in het digitale domain dan heb je verlies in de audio. Ook vraag ik mij af of het digitaal bij je versterker aankomt wat je eigenlijk wel wil gezien als je ‘hifi’ wilt zijn je de dacs (die van digitale waardes analoog maakt) van de ipad/ipod overspringen en zeker niet meerdere keren heen en weer converteren.

    Met veel apple spullen kan dit maar dan JUIST door alleen de volume te gebruiken op je versterker en op de correctie manier hier een video die ik gemaakt heb (voor iemand) om dit te kunnen testen : http://www.xs4all.nl/~daniel/ht/dtstest.wmv

    Daniel.

  15. Er is een hele goeie reden waarom je niet het volume wilt regelen in het digitale domain dan heb je verlies in de audio. Ook vraag ik mij af of het digitaal bij je versterker aankomt wat je eigenlijk wel wil gezien als je ‘hifi’ wilt zijn je de dacs (die van digitale waardes analoog maakt) van de ipad/ipod overspringen en zeker niet meerdere keren heen en weer converteren.

    Met veel apple spullen kan dit maar dan JUIST door alleen de volume te gebruiken op je versterker en op de correctie manier hier een video die ik gemaakt heb (voor iemand) om dit te kunnen testen : http://www.xs4all.nl/~daniel/ht/dtstest.wmv

    Daniel.

    PS: apple moet gewoon streaming naar airspeakers toestaan zoals bij de normale itunes zodat je naar een appletv of appleexpress kan streamen dan heb je geen dongle nodig en die je niet meerdere keren een conversie en als bonus kan je dan zelfs surround geluid doen 🙂

  16. Belachtlijk dat ik niet gewoon geuid naar een airport kan sturen net als in itunes,,,

  17. Origineel geplaatst door Nick
    Belachtlijk dat ik niet gewoon geuid naar een airport kan sturen net als in itunes,,,

    Mee eens aan de andere kant is dat ook wel wat nieuw immers de ipad is niet itunes. Maar ik heb zo’n voorgevoel dat apple bezig is met betere streaming oplossingen. Indien ze dit niet alleen doen voor muziek maar voor al het geluid kan je bijvoorbeeld tijdens gamen je stereo het geluid laten doen en indien ze dat willen zelfs in surround dit kan prima over wifi.

    Nog leuker zou zijn niet alleen audio maar ook video oversturen maargoed dat gaat misschien wat ver :).

    Daniel.

  18. gek hoor, iTunes en Airport, klaar!

  19. @Daniel Ockeloen: is dit ook zo bij de AirPort Extreme?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.