Reacties voor: Amac opent winkel in voormalig Postkantoor Utrecht

Apple-reseller Amac gaat een winkel openen in het voormalig postkantoor aan de Neude in Utrecht. Daarmee krijgt Utrecht grote nieuwe 'Apple Store' in hartje centrum.

Reacties: 5 reacties

  1. Het is alleen jammer dat Amac niet de service kan/mag verlenen die de Apple Store doet. Zo had ik een dode pixel in mn Apple Watch 4 (onder garantie) en het duurde 6 weken voordat ik terug mocht komen om daar een nieuwe in ontvangst te nemen. Dat gebeurt bij Apple direct. Was mn laatste aankoop bij Amac. Jammer, want het is verder een mooie winkel.

  2. @Jeroen: wat je zegt klopt niet. Ik begrijp dat zes weken lang is, maar bij Apple wordt deze ook niet direct opgestuurd. Alles wat met Apple Watch te maken heeft wordt behandeld door het service-centrum van Apple in Tsjechie. Dus daar had je ook moeten wachten.

  3. Bovendien is 6 weken echt niet de bedoeling. Dat zal een bijzonder geval geweest zijn, aangezien de doorlooptijden, heb ik begrepen, nu echt aanzienlijk lager zijn geworden (1,5 week). Hooguit 4 weken geweest, maar 6 weken heb ik nog nooit meegemaakt daar.

  4. Origineel geplaatst door Hyrax
    @[Jeroen](#comment-850259): wat je zegt klopt niet. Ik begrijp dat zes weken lang is, maar bij Apple wordt deze ook niet direct opgestuurd. Alles wat met Apple Watch te maken heeft wordt behandeld door het service-centrum van Apple in Tsjechie. Dus daar had je ook moeten wachten.

    Dat is niet helemaal waar. Op het moment dat een product op zeer korte termijn na aankoop kapot gaat wordt in de Apple store omgeruild. Daarna gaan ze pas voor reparatie.

  5. @Jeroen: Apple geeft een nieuw apparaat direct mee in de winkel. Heb ik al eerder meegemaakt met een defecte iPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.