Reacties voor: Amac verkort garantie naar 2 jaar

Nieuwe afspraken met Apple
Winkelketen Amac heeft de garantie op Apple-producten verkort van 3 jaar naar 2 jaar. Het zou te maken hebben met nieuwe afspraken met Apple, waardoor het niet meer mogelijk is om 'eindeloos' garantie te claimen.
Lees het complete artikel → Amac verkort garantie naar 2 jaar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Kijk, daar wordt het “Unique Selling point” van Amac zomaar over boord gekieperd. Het was een serieuze reden om iets bij die zaak te kopen. Jammer.

  2. Zet dat apparaat dan ergens in het noorden. In Den Haag is toch een Apple store

  3. Ook Ivizi in Limburg heeft de garantieperiode verkort naar 2 jaar. Ook dit was tot voor kort 3 jaar.

  4. Dan kun voortaan net zo goed naar de Media Markt 🙂

  5. Origineel geplaatst door Michel
    Dan kun voortaan net zo goed naar de Media Markt 🙂

    De service is alleen een stuk minder daar

  6. Welke service? Als je wat kennis hebt van Apple producten hoef je alleen je product af te halen.

  7. (Red.) Ivizi toegevoegd aan artikel.

  8. Jammer mijn 8 plus daar nog gekocht door de 3 jaar garantie, volgende keer maar verder kijken.
    Ik wil op zich wel bij Apple bestellen zelf geen probleem, alleen ze zijn duurder toevallig amac even duur alleen had je wel langer garantie.

    Maar als ik bij apple bestel moet ik voor reparaties naar amsterdam, als er nu een apple store in utrecht zat.

  9. Origineel geplaatst door Jan
    Kijk, daar wordt het “Unique Selling point” van Amac zomaar over boord gekieperd. Het was een serieuze reden om iets bij die zaak te kopen. Jammer.

    In mijn stad zit een Amac en dit was inderdaad een reden dat ik de producten van Apple daar kocht. Zie nu niet in waarom ik het daar nog zou kopen en ga het dan ook rechtstreeks via Apple doen voortaan.

  10. Wat een onzin. Alsof service van media markt ook maar iets van belang is. Als je een beetje hebt ingelezen hoef je idd je product alleen nog maar af te halen. Overigens koop ik sowieso niets meer bij Amac vanwege hun serieus irritante retourbeleid. Een Apple TV 4K gekocht en geopend, maar constateerde dat het niet werkte zoals ie zou moeten doen, die ze met heel veel pijn en moeite maar hebben teruggenomen en mijn geld hebben teruggegeven na heel erg aandringen. Retourbeleid van CoolBlue en MediaMarkt is 10x beter.

  11. @Dennis: als je jou Iphone na 1 juni 2018 hebt gekocht dan klopt het dat je 2 jaar garantie hebt als je hem daarvoor hebt gekocht dan is de geld de 3 jaar! Uiteraard met aankoopbewijs! 🙂

  12. @Dennis Prins: Inderdaad. Volledig mee eens.

    Ik heb trouwens over geen enkele APR een goed woord over. Jaren geleden meer dan eens problemen en discussie gehad over garantie.
    In die jaren gaven ze gewoon één jaar en daarna kreeg je herstellingskosten waar zelfs de rekening van je auto bij verbleekte. Allemaal volledig onwettig. Herstelprogramma’s of inruilacties van Apple? Nooit van gehoord. Afdokken en oprotten.
    Ik koop er nog geen kabeltje meer.

  13. @Dennis: Je koopt je apparaat altijd onder bepaalde voorwaarden, die mogen en worden niet zomaar veranderd gelukkig. 🙂 Alleen de nieuwe producten.

  14. @michael: Dat snap ik maar voor de volgende aankoop, nou hoop ik uiteraard wel dat mijn 8 plus het een aantal jaar vol houd.
    Ik heb nu een iPad Air maar verwacht geen ios12 er meer op, dus mocht ik een nieuwe iPad willen ga ik nu goed rondkijken.

  15. @Dennis: niet nodig om een nieuwe iPad te kopen. Apple heeft aangekondigd dat iOS 12 op alle devices draait waar iOS 11 op draait, dus ook de iPad Air.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.