Reacties voor: Alternatieve toetsenbordindelingen in ModMyi repo (jailbreak)

In de repository van ModMyi zijn een aantal alternatieve indelingen verschenen van de ontwikkelaars Buck Bailey en chronzz voor het toetsenbord van de iPhone en iPod Touch. Het gaat om een Azerty, Colemak, Dvorak, Qzerty en verbeterde Qwerty indelingen genaamd bQwerty en bQwerty Five Row waarvan de laatste gebruik maakt van vijf rijen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Zou ik hiermee de .com knop ook aan kunnen passen naar de .nl?

    (zit nu op mijn werk dus kan niet testen)

  2. @Mark: in de indelingen van Bailey zou je zelf een .nl knop aan kunnen maken. In in indelingen van chronzz zou je zelf bijvoorbeeld voor het iQzerty-keyboard het bestand /Library/iKeyEx/Keyboards/iQZERTY.keyboard aan kunnen passen.

  3. Niet de meest efficiënte indeling op de eerste foto. Je hebt al relatief minder ruimte als et keyboard gebruikt wordt. Ik kan soms nog de iPhone draaien. Maar je wilt toch zien wat je typt? Ik hen totaal geen moeite met de indeling. Af en toe even het npad keyboard te voorschijn halen kost echt geen kostbare tijd. Vind alleen soms de language button irritant, omdat ik soms niet eens door heb dat ik die aangeraakt heb.

  4. @Tim: als je 1toetsenbord indeling kiest heb je er geen last van..

  5. het enige teken wat ik lastig te typen vind is de #. Zeker bij twitter een veelgebruikt teken. Voor de rest vind ik het nu al klein zat eigenlijk.

  6. Ziet er veel te druk uit en volgens mij zijn de toetsen ook nog kleiner ook.

  7. @Tim:
    Bij Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > internationale versies > en dan selecteer je alleen nederlands.
    Dan is die knop van je toetsenbord verdwenen.

  8. ik heb hem geinstalleerd maar ik krijg hem niet aan de praat? ik zie bij toetsenborden nu alleen “nederlands-nederlands” en “emoji” voor de rest allerlei talen…hij lijkt er dus niet tussen te staan? iemand een tip?

    Edit: reinstall via Cydia uitgevoerd nu staat ie wel tussen en werkt…misschien een tip voor anderen met hetzelfde probleem?

  9. @Mark,
    Gewoon de toets .com vasthouden en .nl verschijnt. Maar dit naar eigen keuze instellen zou wel praktisch zijn. Tot die tijd is het geen extra aanslag gewoon even je vinger op het scherm houden.

  10. @robe187: ja Als ik geen apps Koop hou ik geld over… Je denkt toch niet dat ik voor de lol 2 talen gebruik. Ik heb engelse vrienden. En ik probeer mijn nl woordenboek zo min mogelijk te vervuilen met en woorden. Want dan krijg je de domste spellin’sgsuggesties. En daarom zou ik die lang knop ergens anders willen. Een optie wat ik wel iets vind is er een swipe ipv druk knop van te maken.

  11. Een beetje jammer dat ze kleine letters gebruiken… Alle toetsenborden zijn hoofdletter

  12. Maar zoiets is er gewoon niet voor de ‘ongejailbreakte’ iPhone, right? Zelfs geen aparte notepad-app waarin je bv. alleen dàt toetsenbord aan kan passen..? Zit geregeld met alleen een iPhone tot mijn beschikking, wanneer ik wat code zou willen schrijven. Heb vaak genoeg dat ik onderweg een oplossing verzin voor iets waar ik de hele dag op heb zitten zwoegen… Nu voldoet een papiertje vaak wel goed, maar die raak ik altijd kwijt 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.