Reacties voor: Alliva-kabel vertelt wanneer je iPhone is opgeladen

De Alliva op Indiegogo laadt je iPhone razendsnel op, en heeft ook nog eens een ingebouwde speaker. Hiermee vertelt de kabel wanneer je iPhone volzit.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. No offense maar het ontwerp ziet eruit alsof je de kabel bij Action gekocht hebt voor 2 euro. Minstens 35(!!) dollar is voor mij een no go. Het is toch niet moeilijk om je schermpje even aan te zetten zodat je kan zien hoeveel procent batterij je hebt?

  2. Er zijn twee soorten uitvindingen. Zaken die worden uitgevonden omdat de uitvinder denkt dat dingen handiger kunnen. En zaken waarvan de bedenker denkt dat ie er geld mee kan verdienen. Deze hoort volgens mij tot de laatste categorie. Volslagen nutteloos wat mij betreft.

  3. Haha. Ik hoor die kabel al in dat afgrijselijke Indische accent vertellen dat ‘ie klaar is.

    Goede filmpjes. En die productfoto’s (kijk, hier staat het LOGO!) zijn ook helemaal top.

  4. Wat ze beter konden doen is gewoon een indicatie lampje (wat je ook ziet bij Macbooks).

  5. Hahaha, alleen als hij ook keurig mijn voornaam en achternaam noemt, anders niet hoor. Hehe…. ik zit nog uit te puffen van al dat gedoe om te kijken of mijn iPhone al volgeladen is. Wat vermoeiend om er de hele tijd naast te zitten en tergend langzaam de procenten te zien oplopen totdat ein-de-lijk de verlossende 100% zichtbaar wordt, rechtsboven op mijn iPhone schermpje. Dat Apple daar nog geen notificatie piepje voor heeft op de iPhone zeg…. En dan de iPad… nog meer gedoe, want dat duurt nog ‘s een paar uur langer tot het eindelijk zover is. Blij dat dit lelijke wereldwonder nu op de markt is en dan ook nog heel modern in de tint van de Apple Performa… Dan kan ik én van mijn overbodige geld afkomen én eens een behoorlijk kabeltje kopen, want als Apple iets niet goed kan, dan is het kabeltjes maken. Die zijn nog altijd veel te snel kapot.

  6. Zo te zien is hij zelf de enige die er enthousiast genoeg over is om er een te willen kopen. Hoewel er nog 44 dagen zijn om een tweede kabel te verkopen.

    Ik vind zelf de prijs wat hoog. Als ze nou die ongewenste geluiden er eens uithalen, dan kan die stekker ook een stuk kleiner. Wel dezelfde kwaliteit kabel gebruiken, want hoewel je het er niet aan af ziet (lijkt idd. wel Action spul) zou het een goede kabel moeten zijn, als je kijkt naar de achterliggende ontwerpredenatie. En dan gewoon een lampje wat aangeeft of het laden klaar is (wat ik zelf een mooie oplossing zou vinden is een verlichte ring om de stekker, die dooft als het laden klaar is en dan niet in blauw aub). Dat moet toch haalbaar zijn voor iets van $20-$25.

    Overigens zijn er via eBay en sites als Dealextreme ook USB powermonitors te koop, die je gewoon tussen lader en kabel kunt steken en waarop je ook kunt zien of het laden klaar is (laadstroom gaat naar bijna 0 of spanning gaat naar dezelfde waarde als zonder toestel, afhankelijk van of je een spannings- of stroommonitor koopt). Die kosten maar een paar euro.

  7. Waarom bouwt geen notoficatie led in iphones? Zo duur zijn die dingen ook niet

  8. Mijn oude Nokia N95 geeft een klein piepje als de accu vol is, dat smartphones dat niet doen… Bij de iPhone aansluiten op het lichtnet krijg je wel een signaal.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.