Reacties voor: Alleen voor jailbreakers: Qik, WbApp, iSlsk en Lockdown

Er zijn nieuwe applicaties uit voor iPhones met jailbreak: iSlsk 0.3.2 voor de oudere iPhones en Qik, Lockdown en WpApp voor de iPhones met firmware 2.0.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. YES!!! eindelijk een programma waarbij je een wachtwoord op je app’s kan zetten, nu kan niemand meer bij mijn sms en mail:D is niet 100% wat ik bedoel, maar als ik straks op vakantie gaat en we gebruiken iphone als muziekstation, dan zet ik mooi die lock erop en kan iedereen op me telefoon zonder in smsjes te kijken

  2. Ik heb een Nederlandse iPhone Qik groep aangemaakt op Qik.

    http://qik.com/groups/328

    Qik groep voor iPhone gebruikers uit/in Nederland.

  3. Lockdown, het idee is leuk, maar heb het een paar keer gehad dat het programma m’n hele iphone blokkeerde.

  4. Islsk wacht ik al een tijdje op. Heel spijtig dat de importfunctie zal wegvallen 🙁

  5. Bij mij is de site van Qike helaas down. Kom er niet op. Vraag me af of het een betaal app is (lees: betalen voor het streamen).

  6. nee, ben lekker aan het streamen, alles werkt bij mij perfect. Geluidskwaliteit is wel bagger trouwens.

  7. Lockdown werkt wel, maar vind het erg lang duren voordat hij na het intoetsen van je wachtwoord weer bij je mail is. Persoonlijk vind ik het nog niet helemaal bruikbaar.
    Wel ideaal dat het nu mogelijk is. Ik hoop dat er nog een dergelijk (sneller) programma komt om je sms en mail te beveiligen.

  8. Lockdown klinkt goed, vond al een nadeel dat je je privé berichten niet kon beveiligen..

    Over die winterboard app: Gebruik het nu sinds gister, maar je slider als je telefoon op standby zeg maar staat is bij mij weg!
    Nu moet ik het op de tast doen, en dat is echt veeeel makkelijker gezegd dan gedaan :p
    En als ik een andere slider probeer te installeren (cannabis-, apple-slider etc.) geeft ie een foutmelding, iemand het zelfde probleem?

  9. @jos:
    Ik krijg helaas de pagina NIET op mn scherm. Net ff op de MAC gekeken, maar ook daar krijg ik niks. Nahja, straks nog een keer proberen…

  10. Lockdown werkt niet egt als je 1x het prog heb geunlocked dan moet je weer helemaal instellen dat hij gelockt moet worden.

  11. @petert.. klopt..dat had ik ook.
    Qik is wel heel gaaf. Echt een superaanrader!! Werkt goed. Lache!!

  12. Zou Qik binnenkort beschikbaar komen in de App Store?

  13. Ik heb de ModMyiFone-source toegevoegd maar bij mij staat Wbapp er niet bij:O

  14. iSlsk zal de importfunctie wel krijgen na verloop van tijd hoor.. Ze moeten er gwn nog even aan werken en die 2 bestandjes cracken zodat het in orde komt. Maar dat zal wel niet meer zo heel lang duren, geloof ik.

  15. Ligt het nou aan mij of doet qik het echt niet? Ik zie er niemand over zeuren hier op het forum, maar ik krijg toch echt heeeeel moeilijk contact met de site van qik. Doe ik iets verkeerd? Als ik dan al op de site kom, ligt ie er 5 minuten later weer uit. Ik heb het al op 2 locaties (verschillende providers) geprobeerd, maar wederom hetzelfde probleem. Het lijkt me super om het te gebruiken!!!

    PS
    Ik heb al wel een account en zie (af en toe) m’n stream ook wel in beeld.

  16. Klopt Randy, heb het zelfde.

    Ik denk dat die servers gewoon overbelast zijn. Ik zag ook ‘n ander programma, Flixwagon. Heb er verder niet naar gekeken nog, maar volgens mij doet ie hetzelfde. Ook te plukken in Cydia.

    Ik gebruik mijn iphone wel erg veel overigens 🙂 Ben echt hooked.

  17. Kan iemand uitleggen hoe je kan streamen met Qik?? Ik kan alleen op “record” drukken. Als ik dan stop met opnemen staat het een paar minuten later op de site. Maar hoe kom ik nou live aan het streamen?? Welke site kan ik mijn stream volgen en hoe laat ik mijn iPhone streamen?????

  18. Je streamt zodra je op record drukt.

  19. ivm iSlsk: ik denk dat je nog wel handmatig de import functie in orde zal kunnen brengen, zoals het het geval was in de eerste versies van iSlsk. gewoon je firewireGUID opzoeken. Zoals Philippe zegt denk ik ook dat dat de maker deze feature in een volgende versie zal klaar hebben. Ik hoop iig dat het snel beschikbaar wordt voor FW 2.0, want dit blijft echt wel een zeer goeie app.

  20. welke source moet je daarvoor in je installer zetten?

  21. @ROB
    cydia

  22. beste mensen,

    50% van de mensen die Lockdown hebben geinstalleerd eindigen met een BRICK!! ik dus ook maar gelukkig staat er een goede beschrijving op

    http://www.appleiphoneschool.com/2008/08/06/lockdown-20/

    hoe deze te verwijderen…

    Groet rob

    PS @jos, tx!

  23. De mijne was dus een BRICK met lockdown en helaas had ik ook CYDIA gelockt. Ben dus nu een restore aan het doen, dat is de enige manier om er vanaf te komen.

    Voor mij geen Lockdown meer.

    Bert

  24. Ik heb Cydia pas op het derde blad icoontjes staan, dus te weinig tijd. Restore is nu bezig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.