Reacties voor: Nieuwe MacBooks hebben nog steeds vlindertoetsenbord

Vallen binnen reparatieprogramma
Apple's twee nieuwste MacBooks hebben hetzelfde verbeterde vlindertoetsenbord als de duurdere MacBook Pro 2019 die in het voorjaar verscheen. Mocht er toch iets kapot gaan, dan kom je in aanmerking voor gratis vervanging.

Reacties: 10 reacties

  1. Dus ze hebben Macbooks uitgebracht die gelijk weer gerepareerd mogen worden? Natuurlijk handig voor de mensen met een defect toetsenbord maar dat het überhaupt mogelijk is dat de nieuwe Macbooks een defect toetsenbord kunnen hebben vind ik al raar

  2. Het is echt ongelofelijk dat ze een product op de markt brengen met een reparatieprogramma. Boycotten die handel!

  3. Ik wil ook over 7 jaar nog kunnen werken op de mac. Mijn macbook pro is al 8 jaar oud en wil ik vervangen. Maar een product dat al onder gratis reparatie valt als het uitkomt en na 4 jaar niet meer in aanmerking komt is een kat in een zak. Steve zou al een aantal mensen hebben ontslagen. Maar Tim houd zich meer bezig met werkgevers ethics dan producten.

  4. Ik denk dat toch wel een van de slechtste acties is van Apple. Iets verkopen waarvan ze weten fat het kapot gaat en als rede een reparatie programma dat ze hebben.

    Ga ervanuit dat je +- 8 jaar met de laptop kunt doen zal het vast niet alle acht jaar je toetenbord gratis vervangen worden.

    Dus met andere woorden je zou wel gek zijn als je zo’n ding koopt.

  5. Blij toe, is een prima toetsenbord met een fijne aanslag , heb er nog nooit problemen mee gehad sinds 2017.

  6. Voorlopig nog mijn MacBook Pro 15” uit 2014 blijven gebruiken, die heeft tenminste nog een goed toetsenbord. Gaat wel lekker daar bij Apple met de huidige toetsenborden, nieuwe MacBooks (Air/Pro) uitbrengen met brakke toetsenbord wat al gelijk bij uitkomst al in het reparatieprogramma zit.

  7. Laten ze er dan voor hetzelfde bedrag 2 leveren waarvan er 1 constant in reparatie is terwijl je op de andere kan doorwerken, dan wil ik er nog wel over nadenken

  8. Al dat gezeik… het zijn geweldige toetsenborden! Het typt geweldig! Ja af en toe kan het mis gaan… hoe ga je dit tegen? Je macbook dicht doen als je aan het lunchen ben(gebruik hem voor werk)

    Dat er gelijk een reparatie programma os? I dont care… ik heb hem nog nooit terug moeten sturen.. buiten dat om vind ik het goed dat ze voor innovatie kiezen ipv opgeven en terug naar een toetsenbord wat veel meer ruimte in beslag neemt.. de toetsen van wiebelen.. en veel kleinere toetsen heeft

  9. Beste redactie,

    Op iMore website lees ik volgende:

    What you need to know
    Apple’s updated MacBook Air and base MacBook Pro come with its third-gen butterfly keyboard.
    The newest keyboard was intorduced back in May for the high-end MacBook Pro.
    Apple has now brought its newest butterfly keyboard to its entire MacBook lineup.
    Apple today updated the MacBook Air and base MacBook Pro with 8th-gen Intel processors, True Tone display and Touch Bar (for the Pro). However, it also updated the new Mac notebooks with its latest 3rd-gen butterfly keyboard according to MacRumors.

    Good news: both the new MacBook Air and the new entry-level 13-inch MacBook Pro models introduced today have the same third-generation butterfly keyboard design with an updated material as the higher-end 2019 MacBook Pro models introduced in May, we’ve confirmed directly.

    Verbeterde 3e generatie toetsenbord?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.