Reacties voor: ‘Alle iPhones krijgen in 2017 snelladen via Lightning-poort’

Alle iPhones krijgen in 2017 snelladen via de Lightning-poort, zo beweert analist Ming-Chi Kuo.

Reacties: 12 reacties

  1. Top!

  2. Ik laad altijd mijn iPhones (die ik gehad heb ook) op met een iPad lader, laadt een stuk sneller, en tot op heden nog geen batterij problemen gehad (mijn zoon gebruikt nu mijn 5S (bij introductie gekocht) en nog geen echte achteruitgang bemerkt.

  3. Dat zijn wel echt fijne toevoegingen. De echte revolutie moet komen van totaal andere batterijen maar voorlopig lijken we nog wel even vast te zitten aan Li-ion. Toevallig vandaag een persbericht over een mogelijke doorbraak van de uitvinder van de Li-ion batterij over een nieuw soort solid state batterij.

  4. @evad1st: Daar ga je even de fout in. Een ipad laadt wel sneller met de grote lader, maar een iphone kan niet sneller dan snel(anders had apple dat wel gedaan) de grote lader kan 2 verschillende standen aannemen en doet dat dus ook. Google het maar eens.

  5. Origineel geplaatst door Justin w
    @evad1st: Daar ga je even de fout in. Een ipad laadt wel sneller met de grote lader, maar een iphone kan niet sneller dan snel(anders had apple dat wel gedaan) de grote lader kan 2 verschillende standen aannemen en doet dat dus ook. Google het maar eens.

    Dat is niet helemaal waar. De nieuwste iphone’s laden wel degelijk sneller met een iPad lader. (Meer ampère)

  6. Dit lijkt me een prima optie en ook de meest logische verklaring voor eerdere geruchten dat de nieuwe iPhone ‘zou overgaan naar USB-C’ wat door veel mensen niet logisch werd gevonden. Jullie noemden eerder al de mogelijkheid dat het alleen zou gaan om de aansluiting op de adapter. Als dat een snellader is, lijkt me dat erg handig. Overigens laadt ik mijn iPhone 7 Plus ook op met een iPad lader, wat sneller gaat.

  7. Ik laad mijn iPhone 6 al bijna 3 jaar op met een iPad lader van 2.1 ampère en dan is ie binnen een uur vol en houdt ie het een dag vol. 5 min is ook al een aantal uur want in het begin laad ie sneller.

  8. Origineel geplaatst door Justin w
    @evad1st: Daar ga je even de fout in. Een ipad laadt wel sneller met de grote lader, maar een iphone kan niet sneller dan snel(anders had apple dat wel gedaan) de grote lader kan 2 verschillende standen aannemen en doet dat dus ook. Google het maar eens.

    Mijn iPhone plus laadt wel degelijk sneller op. Reden is dat hij dus meer als 5w kan opslurpen. Duidelijker als dit filmpje wordt het niet.

    https://youtu.be/vB9aX4buLL4

  9. Nog zo’n enorme innovatie naast implementatie van oled? Nounou concurrentie… eat your heart out!

  10. Ze kunnen beter zorgen dat de batterij het twee dagen doet of langer

  11. Hoe sneller hoe beter! Opladen duurt altijd te lang!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.