Reacties voor: Alle iPhone-roddels in een plaatje

The Green Room heeft een overzicht gemaakt van alle geruchten en roddels die de laatste maanden hebben gecirculeerd over de nieuwe iPhone, die naar alle verwachting volgende week op het WWDC 2009 wordt gepresenteerd.
Lees het complete artikel → Alle iPhone-roddels in een plaatje
Edward Neve -

Reacties: 23 reacties

  1. Maar als hij echt die rubbere achterkant krijgt zal hij wel alleen in het zwart blijven ? omdat wit rubber erg besmetelijk zal zijn ?

  2. Oeeh ik kan niet wachten tot volgende week maandag! Is er al wat bekend over een wereldwijde release? Die 17e van Juli.. geldt dat ook voor Nederland of alleen Amerika?

  3. Ik zou hem niet eens in het rubber willen hebben
    Dat kan je toch niet makkelijk in je broekzak douwen.
    En al helemaal niet als het warm is, en je hebt gezweet.

  4. nog steeds geen flitser?? zou jammer zijn..

  5. Origineel geplaatst door tyas
    nog steeds geen flitser?? zou jammer zijn..

    Zuipt aan de batterij.

  6. al dat gespeculeer…. we wachten wel gewoon af wanneer er een nieuwe AI phone komt toch?

  7. Gewoon je toestel goed steunen, dan heb je geen flitser nodig.
    Flits maakt zulke slechte fotos in een digi cam of phone cam.

  8. Alsjeblieft niet weer zo’n rond stuk plastic; liever duurzaam materiaal. Carbon Fibre bijvoorbeeld.

  9. @tyas:

    Ja laten we de telefoon functie eruit slopen en er een fotocamera van maken….mensen kom nou toch op zeg….
    Ik vind het al jammer dat ze gezwicht zijn voor iets onbenulligs als MMS, wat door bijna niemand gebruikt wordt…(ik wacht op de reacties van die enkeling die nu gaat posten dat hij het wel gebruikt). Kom jij met een flitser. Een 18-300mm zoomlens zou ook leuk zijn….en wellicht een ingebouwde spiegelreflexcamera…of ben ik nu erg cynisch.

    Laten we lekker wachten op wat er echt in gaat komen. zoals altijd zal apple wel weten wat ze aan het doen zijn.

  10. @sannie: heeeeeeleeemaal met je eens.. nou snap ik wel dat ik niet moet zeuren met m’n digitale spiegelreflex camera, maar KOM OP! het is een telefoon, en je kan er ook leuke plaatjes mee schieten.. je hoort mij ook niet klagen dat ik mijn diafragma en sluitertijd niet kan instellen op mijn iphone, ow, en ik wil ook op 1600 iso fotograferen, maar dan hoop ik dat de volgende update een cmos bevat die minder ruis gevoelig is, ennu…. nou ja.. je snapt het wel..

    ja andere telefoons kunnen 5 of 8 mp cameras kwijt.. maar met dat ienie minie lensje dat erop zit (dat gruwelijk vertekend overigens) heb je er niet zo veel aan.. dus leuk… een camera op de iphone. maar laten we dat ding nou niet te serieus nemen

    edit: als er een flits in komt wil ik wel een difuus kap erop kunnen zetten of naar boven kunnen richten zodat ik kan bouncen van het plafond.. P

  11. @paul:

    Die mega pixels bij de meeste telefoons is niet meer dan een verkoopargument. de foto’s blijven beroerd (op een uitzondering daargelaten)..Een foto met een telefoon is leuk voor een functieloos kiekje,maar meer ook niet. Soms zie je mensen foto’s maken met telefoons, alsof het hun enige camera is (waarschijnlijk ook waar). maar verwacht nou niet te veel van een camera die in een telefoon zit. en hou je helemaal niet vast aan de hoeveelheid megapixel.

    Zelfs met digitale camera’s zie ik bij mijn eerste digitale 3mp camera nog mooiere foto’s dan met de meeste huidige 10mp camera’s. Waarom zou je een foto die gemaakt is met een telefoon nu willen opblazen tot Y x Y meter? Ik zie daar echt het nut niet van in.

  12. Ik word wel erg benieuwt van all die geruchten. Kan niet wachten op de feiten 🙂

  13. @Tyas

    Een echte camera dat ook nog eens veel goedkoper is, is vele malen beter dan een cameratelefoon. Die megapixel gekte is meer marketing. Trap niet in de megapixel mythe!!!

  14. @sannie: erm… is dat niet precies wat ik net zei???? ik was niet sarcastisch, ik was het zeker met je eens.

    je hebt er niks aan, dat zit mijnsinzien voornamelijk in de kleine lens en de beroerde cmos en de idioot trage responstijd

    en die megapixels hebben alleen maar iets te maken met qualiteit van de beeldopbouw als je ook een lens hebt en een camera hebt die er mee kunnen omgaan. foto’s worden er niet mooier op. ze worden alleen maar groter! en eventueel iets scherper, maar dat verschil zien we nu we bij 10 – 12 mp aangekomen zijn al bijna niet meer. maar voor mij nog altijd een koop argument omdat ik vaker foto’s moet opblazen tot a1, a0 of abri formaat.

    p.s.: het leukste is als mensen in de dierentuin met hun camera (maakt niet uit wat voor een!) staan te fotograferen bij een aquarium met flits.. en dan heeeel vreemd kijken naar hun camera als de foto een grote witte vlek heeft 😛

  15. @paul: LOL zijn we het iig eens 🙂

  16. door al het 3.0 gebeuren ben ik het even kwijt: wordt video recording nou ook beschikbaar op de 3G bij OS 3.0? of alleen op de nieuwe generatie?

  17. New euro law states the battery must be removable , wonder how apple have got over that rule , or maybe effected countries wont get the next iphone.

  18. Origineel geplaatst door Geo
    Gewoon je toestel goed steunen, dan heb je geen flitser nodig.
    Flits maakt zulke slechte fotos in een digi cam of phone cam.

    Een statief-schroef-draad dingetje zou dus wel ideaal zijn. 🙂

  19. Origineel geplaatst door Justw1n
    Maar als hij echt die rubbere achterkant krijgt zal hij wel alleen in het zwart blijven ? omdat wit rubber erg besmetelijk zal zijn ?

    Liever siliconen, dat werkt prima, is behoorlijk slijtvast… Heb nu zo’n belkin hoesje en dat (be)valt prima. Maar zo te zien is het gewoon een matte versie van het eerder gebruikte plastic.

    @Pandora: carbon fibre laat volgens mij minder straling door omdat het zo’n compacte samenstelling kent. Oftewel hetzelfde probleem als met het aluminium van sir iPhone the 1st. Maar misschien is hier iemand op iphoneclub die het beter weet, ik ben immers geen expert…

  20. Allemaal goed en wel die voorstellen. Maar waar ik op wacht is een gps waar ik geen interntverbinding moet voor maken. Dit is de enige reden waarvoor ik mijn HTC Tytn II niet buiten shot.

  21. Ben meer benieuwd naar de exacte release datum van OS 3.0 ….
    Met 3.0 zie ik ook de toegevoegde waarde niet van een nieuwe iphone voorlopig

  22. Ben vooral benieuwd of ‘ie ook binnenkort uitkomt voor de Europese/Nederlandse markt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.