Reacties voor: ‘Alle iDevices krijgen in 2014 Touch ID-vingerafdrukscanner’

Apple gaat de Touch ID-vingerafdrukscanner in 2014 gebruiken in alle iDevices, aldus Ming-Chi Kuo. Het betreft alle iPhones en iPads.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Naar mijn mening de enig juiste beslissing. De vingerafdruk scanner op mn 5s werkt bijzonder goed en snel. In het najaar hoop ik zowel de nieuwe iphone als nieuwe ipad te kunnen bestellen met dus de vingerafdrukscanner.

  2. En dus ook… De iPod Touch.

  3. Ik zie het nut nog niet echt, een ipad is minder persoonlijk dan een telefoon. Bij ons gebruikt iedereen dat ding, moet ik nu mn hele gezin gaan inscannen?

  4. @Job: Juist een Ipad is heel persoonlijk, dat jij je hele familie ermee laat rotzooien is wat anders!

  5. Lijkt me ook niet misstaan op de MacBooks op het aan/uit knopje.

  6. @Job: Je hoeft het niet te gebruiken.! Je kan er óók voor kiezen om géén beveiliging in te stellen.!
    Op zich niet zó slim maar het kán wel maar het hoeft niet.!
    En kijk je iPad maar eens door dan zal je verbaast zijn hoevéél persoonlijke dingen daar op staan.?

  7. @Job: Bij ons ligt er altijd één vinger op de kast die iedereen dan kan gebruiken.
    Maar een terechte opmerking.

  8. Soms als ik naar mijn Macbook kijk, gaat er wel eens door me heen dat Apple in de Trackpad Touch ID zou kunnen plaatsen, of misschien wel een knopje ernaast? Ik denk eerder van niet met dat extra knopje, aangezien Apple niet een extra knopje toevoegt die maar 1 functie zal hebben en daarna minder gebruikt zal worden…

    We zullen zien! 😀

  9. Hoe mooi zou het zijn als je met de touchID op de iPad profielen kon maken? Als ik hem ontgrendel mail van mij en als mijn vriendin hem ontgrendeld mail van haar, etc. Dit lijkt me de ultieme toevoeging van touchID op de iPad.

  10. Origineel geplaatst door Pieter
    @Job: Bij ons ligt er altijd één vinger op de kast die iedereen dan kan gebruiken. Maar een terechte opmerking.

    Haha goed idee 🙂 maar wiens vinger zal het worden?…

    @puccini: Bij jou zit iedereen achter z’n eigen ipad te rotzooien, ook prima 🙂

  11. Origineel geplaatst door pucciniJuist een Ipad is heel persoonlijk, dat jij je hele familie ermee laat rotzooien is wat anders!

    Helemaal niet! Een iPad is nu echt een typisch koffietafel apparaat voor het hele gezin. Daarom moest Apple al van in het begin profielen / gebruikersaccount eraan toegevoegd hebben. Misschien gaan ze dit nu eindelijk eens doen….

  12. Ik heb een vraagje aan andere iPhoneClub-lezers..: als Apple met een 4,7″ & een 5,5″ iPhone komt, zouden ze dan allebei in 2014 worden aangekondigd? Ikzelf verwacht dat de 4,7″ als eerst komt en waarschijnlijk wil ik die ook, maar als later (bijvoorbeeld in december) blijkt dat de 5,5″ aangekondigd wordt en ik vind die misschien wel fijner, kan ik me natuurlijk wel voor m’n kop slaan… Dus wat denken jullie?: gaat Apple dit jaar nog de 5,5″ aankondigen of pas in 2015?

  13. En wist hij als van “een goedkope iPhone in meerdere kleuren”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.