Reacties voor: Alle foto-applicaties van MoLinker uit de App Store gehaald

Apple heeft alle foto-applicaties van ontwikkelaar MoLinker uit de App Store gehaald. De verdenking bestond, dat MoLinker de positieve waarderingen had gekocht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Erg jammer dat dit niet vantevoren al word tegengehouden. Dat ze bij Apple dan een paar controleurs per tak van sport aannemen? Diensten, games etc. Of een database adhv kernwoorden opslaan en kijken of het niet al bestaat (1 op 1).

    Cloning vind ik niet creatief maar er zijn ook wel voordelen; zoals het feit dat de oorspronkelijke maker dan nog meer van zijn product moet maken.

  2. screenshots zien er eigenlijk best wel goed uit!

  3. Origineel geplaatst door Applemaster
    screenshots zien er eigenlijk best wel goed uit!

    Dat valt me op dat dit vaak bij fotografie app’s het geval is, dan zie je foto’s met een kwaliteit waar je haast van achterover valt, maar zulke foto’s worden nooit gehaald met de iphone camera, maar dat neemt niet weg dat je best wel aardige plaatjes kan maken met de iphone.

  4. Onbegrijpelijk dat deze apps überhaupt door de selectie van Apple zijn gekomen! We weten allemaal hoeveel gedoe het betekent voor ontwikkelaars voordat Apple groen licht geeft voor een plek in de AppStore. Je vraagt je af wat Apple dán al die tijd doet!

  5. Je kan van tevoren niet weten dat ie een groep van reviewers inhuurt … dus op die basis kan je hem niet weigeren.
    Dat apps van elkaar een copy zijn, is aan de respectievelijke developers om dat te melden … wat dus ook gebeurd is.
    Lijkt dat het systeem prima werkt …
    De comentaren beginnen hier stilletjes aan a la engadget te worden, jammer.

  6. En Apple gaat op het matje geroepen worden door Amerikaanse consumentenbond, want door dit voorval hebben ze een paar wetten en hun eigen gebruikersvoorwaarden geschonden.

    Apple is een rotzooi aan’t worden, tijd dat ze eens gaan chillen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.