Reacties voor: AllBe1: fitnesstracker, veiligheidscamera, UV-alarm en meer – in één steutelhanger

De AllBe1 wil alle andere veiligheidsgadgets en trackers overbodig maken door het te bundelen in een apparaatje. Hoe pakt dit uit?
Lars Paymans -

Reacties: 6 reacties

  1. Hmm….nee

  2. Hmm… Toch wel een ja voor mij… Het is praktisch voor een zachte prijs. 🙂

  3. let erop dat veel van deze projecten nooit werkelijkheid word. Sterker nog: meer dan de helft.

  4. Ik heb er twee besteld. Voor mij was de voornaamste reden dat hij als persoonlijk alarm te gebruiken is. Dit is voor mij vanwege gezondheidsproblemen belangrijk.

    Je kunt hem zo instellen dat er een nummer gebeld wordt met je iPhone als je op de knop drukt.

    Nu heb ik een alarmsysteem thuis. Maar dit werkt alleen thuis en kost 4 euro per maand. In een jaar heb ik hem dus al terugverdiend.

    Daarnaast heb ik er voor gekozen een tweede er bij te nemen waar ik vast nog wel een bestemming voor vind.

  5. Wel een adembenemend modelletje, dat dan weer wel…!

  6. Ik vind dat iculture ook wel mag waarschuwen voor de risico’s van deze crowdfunding projecten. Meer dan de helft zijn scams op zowel indiegogo (hier bijna 80% scams, maar ook op kickstarter.

    Ze verschuilen zich achter de voorwaarden, ook de verkopende partijen. Je geeft geld aan een doel en dat doel levert je toevallig een gadget maar als ze het niet leveren sta je machteloos want er zit vaak een lange tijd tussen betaling en levering, dus wanneer je na een half jaar niet geleverd krijgt kun je nergens meer terecht. Paypal niet, je bank niet, je cc maatschappij niet.

    Aangifte doen zoals ik heb gedaan tegen zambilight is het enige dat je kan doen. Je staat volledig machteloos en dat weten de zogenaamde crowdfunders. Wordt tijd dat ik ook maar eens de regels in mijn voordeel ga gebruiken! Het is tenslotte legale diefstal!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.