Reacties voor: Albert Heijn laat je nu kassaloos winkelen met Tap to Go-app

Maar nog wel met een fysieke kaart
Albert Heijn heeft een nieuwe app gebruikt voor kassaloos winkelen. De nieuwe app heet Tap to Go en laat je met een kaart shoppen bij enkele AH To Go-winkels. Je hoeft daarna niet meer in de rij te staan voor de kassa of producten handmatig af te rekenen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Geniaal!!

  2. Het wordt zo langzamerhand echt bizar dat NFC op iPhone nog steeds niet beschikbaar is.

    Ik ben werkzaam als ICTer in een bibliotheek en er zijn apps waarbij je je boeken uitleent met je mobiel zodat je niet meer langs een uitleenbalie hoeft te gaan. Zou perfect zijn. Helaas….werkt niet met iOS.

    Wij denken nu ook na over invoer voor alleen Android, maar dat levert weer klachten op. Waarom niet voor mijn iPhone….? Wil je een half product in de markt zetten is de vraag…

    Een dure oplossing zoals AH heeft met een kaart is helaas voor ons financieel niet haalbaar.

  3. Ik vraag me af hoeveel sneller dit is. Dit lijkt me ook veel meer onderhoud voor de supermarkt. Elk schap heeft zijn eigen kassa zo. Zelfscannen met iPhone en afrekenen via iDeal (of Apple pay) als je naar uitgang loopt is volgens mij net zo snel. 😊

  4. Krijgt Peter Pannekoek toch nog gelijk met zijn rant afgelopen weekend in Dit Was Het Nieuws… 😀

  5. Ze moeten amazon supermarkt of alibaba shop kopieren. Dan hoef je helemaal niks te scannen, pakken en wegwezen.

    Amazon werkt met slimme camera’s met qr code en alibaba shop met een soort nfc reader bij bij uitgang dat automatisch alle producten leest.

  6. Ik snap het pasje wel, dan kunnen ze toch slinks precies volgen wat je koopt,
    en vraag me af hoe de privacy geregeld is ?

  7. Origineel geplaatst door James
    Ze moeten amazon supermarkt of alibaba shop kopieren. Dan hoef je helemaal niks te scannen, pakken en wegwezen.

    Amazon werkt met slimme camera’s met qr code en alibaba shop met een soort nfc reader bij bij uitgang dat automatisch alle producten leest.

    Dat gaat niet werken in een supermarkt. Als je twee labels over elkaar hebt liggen verstoren zij elkaars werking. Dat vergt zeer veel discipline van de winkelende klant. En probeer dat maar eens te voorkomen met een kar vol. En dan nog maar te zwijgen van verpakkingen waar metaal in is verwerkt…..

  8. Ik bestel via de iPhone met de appie app. Niet naar de winkel en fijn thuisbezorgd tot in de keuken.

  9. Klinkt leuk. In- en uitlopen zonder kassa’s. Toch moet er een addertje onder het gras zitten want op de een of andere manier zal AH steekproeven blijven doen… Dus toch ergens in het traject een oponthoud moment. Maar waar?

  10. Ach ja NFC en Dual SIM op de iPhone. Functies die hier in NL nog wel op zich laten wachten. Ach voor de laatste technische ontwikkelingen moet je igv niet bij Apple zijn 😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.