Reacties voor: AH’s Productscanner met augmented reality is nogal beperkt

Albert Heijn brengt een productscanner met augmented reality uit. Daarmee kun je de voedingswaarde van producten opvragen op de iPhone. Maar het werkt nog nauwelijks.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Waarom lanceer je zo’n app als je weet dat hij niet goed werkt? Reclame? Aandacht voor AH.?

  2. “Release early, release often” is hier te ver doorgevoerd denk ik.

    Prima om te beginnen met een beta versie, maar zet dat er dan ook bij en laat de ronkende teksten achterwege (inclusief de misplaatste ‘augmented reality’).

  3. Origineel geplaatst door Gabor
    “Release early, release often” is hier te ver doorgevoerd denk ik.

    Helemaal mee eens. Ik denk dat ze de ‘augmented reality’-gekte voor willen zijn voordat iOS 11 uitkomt. Terwijl die eerdere Dino’s en Ruimtevaart-apps lieten zien dat ze echt wel goede apps kunnen uitbrengen (met echte AR). Maar misschien waren die gemaakt door een externe partij.

  4. Tijd om AR Kit in te zetten. Als eerste zijn met dit soort dingen maakt niet zo veel uit, het moet een waarde hebben. Dit zijn complexe infrastructuren en AR Kit lijkt ondersteuning te bieden in producten als deze 🙂

  5. uitgebracht, mag Apple wel opschieten.

    Ik denk dat jullie in deze zin appie bedoelen omplaats van Apple? Want het ligt niet aan iOS 11 maar aan de app die samenwerkt met de camera.

  6. Interessant artikel. Bijzonder dat het er maar 35 producten zijn!

  7. Dit heeft helemaal niets met Augmented Reality te maken. AR legt een laag over de werkelijkheid, waardoor die lijkt te veranderen. Deze app lijkt me niks meer dan een barcode-scanner, waarna dan informatie over het product opgehaald zou moeten worden. Wat dus blijkbaar nauwelijks gebeurt.

  8. @Macaanzee: Daarom vind ik het ook een beetje misleidend gebracht

  9. Onvoorstelbaar dat de ‘grootste’ hier zo klein blijkt te zijn 😬

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.