Reacties voor: AH en PLUS wijzen je beter de weg in de supermarkt(app)

Offline en digitaal
Albert Heijn en PLUS Supermarkt hebben beide iets nieuws te melden op het gebied van navigatie. AH gaat je als proef makkelijker producten vinden, terwijl PLUS de navigatie in de app heeft verbeterd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. De Appie is echt lekker bezig 👍🏻 Ik gebruik de zelfscanner in de app echt super veel. Ik ben veel sneller de winkel weer uit. DE reden om niet meer naar de concurrentie te gaan

  2. Mooi, lekker snel boodschappen doen. En daarna weer lang in de rij staan bij de Kassa (hier vaak bij AH; een reden om niet meer naar de AH te gaan).

  3. Als ze niet steeds de producten op een andere plaats zetten is deze app totaal overbodig.
    Scheelt ook veel ontwikkelingen kosten etc. Daardoor kunnen de prijzen omlaag. Iedereen blij.

    • @jasper050: Dat doet elke supermarkt om de zoveel tijd, dit zodat je ook andere producten ziet.
      Je loopt gewoon je standaard route normaal, maar de supermarkten willen dat je meer producten ziet(En koopt).

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Ik doe mee aan de proef van AH zelfscannen en afrekenen met iDeal en dat werkt echt perfect! Ik ben nog geen fout tegengekomen dus het zal niet lang meer duren voor het beschikbaar wordt gesteld voor het grote publiek, dan wel bij de vestigingen met de zelfscanners..

  6. Origineel geplaatst door Klaas
    Mooi, lekker snel boodschappen doen. En daarna weer lang in de rij staan bij de Kassa (hier vaak bij AH; een reden om niet meer naar de AH te gaan).

    Door alle zelfscan kassa’s (niet te verwarren met de zelfscanner) sta ik nooit meer in de rij bij de appie. Er zitten nog maar 3 dames achter de loopband terwijl er 7 zelfscan kassa’s zijn.

  7. Natuurlijk snap ik waarom ze het doen. Maar ik heb er totaal geen vertrouwen in dat zo’n app in alle winkels gaat werken. Omdat dit voor elkaar te krijgen in elke winkel dat gaat AH een vermogen kosten.
    Om nog maar niet te spreken over de ergernis van botsende winkelwagens omdat iedereen op zijn smartphone zit te gluren.

  8. Ik kom nog bij meer dan 1 product tegen dat het niet in deze AH te verkrijgen is, terwijl het al jaren verkrijgbaar is.
    Over de zeer regelmatig compleet lege vakken maar te zwijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.