Reacties voor: Albert Heijn stapt in virtual reality met iOS-app

Albert Heijn komt met een nieuwe spaaractie, waardoor je dinosauriërs in virtual en augmented reality kunt bekijken. De te sparen kaartjes werken met de gratis iOS-app en iedere vr-bril, zodat je zelf in de wereld van de dino's stapt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Heel leuk, we gaan weer sparen voor mijn kleinzoon.

  2. Zijn er al prijzen bekend van de brillen! AH kennende zullen de prijzen schappelijk zijn.

  3. 2,50 voor de bril, met switch.
    Tip:
    Als je het filmpje in YouTube opent op je laptop kun je de plaatjes scannen om ze op te slaan in de app. 😋😋. Halverwege filmpje komen ze op een rij voorbij, ff pauze en play en pauze en je kunt elk kaartje scannen met je iPhone.

  4. Leuk deze tip, ik heb voor iedereen die de originele video heeft gemist en alsnog geen zin heeft om de Dino kaartjes te (moeten) sparen even een handig .pdf-je gemaakt met alle 19 AR/VR kaartjes op een rij, printen en uitknippen maar! Veel plezier!

  5. @David Daniël Wouters: Thx man! 🙂

  6. @David Daniël Wouters: gaan we daar gelijk melding van maken bij Albert Heijn

  7. Origineel geplaatst door David Daniël Wouters
    Leuk deze tip, ik heb voor iedereen die de originele video heeft gemist en alsnog geen zin heeft om de Dino kaartjes te (moeten) sparen even een handig .pdf-je gemaakt met alle 19 AR/VR kaartjes op een rij, printen en uitknippen maar! Veel plezier!

    Dankjewel!!!!

  8. @Daan: Als je de dino’s levensecht wil ervaren is het wel verstandig een goede vr-bril aan te schaffen. Deze kan je herkennen aan dat je je lenzen van en naar elkaar toe kan verstellen maar ook belangrijk, je telefoon naar en van de lens af. Een leuke bril is de VR-i bril, daar kunnen nagenoeg alle telefoons in. Dus gaat lang mee, ook met een volgende telefoon.

    Succes met Dino’s kijken!

  9. @VR-i Sales Team: Ik wil dino laten springen
    ☺😢

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.