Reacties voor: Albert Heijn adverteert onjuist met Camera Connection Kit

Albert Heijn heeft in de bonus deze week een Camera Connection Kit, die niet zoals geadverteerd werkt op de iPad.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Heel toevallig een half uur geleden met dat ding in m’n hadden gestaan en hetzelfde gedacht, lijk me eerder een gevalletje van onwetendheid…

  2. Het is alleen te werken tot ipad 3, Zonder opzet stukje

  3. Quanta kosta?

  4. Op mijn iPad 3 werkt de adapter ook niet. Na het aansluiten krijg ik geen enkele reactie van mijn iPad. Er opent geen scherm en ik zie geen foto’s. Vanalles geprobeerd, maar ik krijg het niet werkend.

  5. Hoeveel kost het?

  6. Dat toetsenbordje zou Apple toch ook eigenlijk moeten verbieden. Ze pakken alles aan wat er op lijkt. Vind het toch echt bijna 1:1. Tja zulke dingen krijg je met fake. Chinese zooi werkt ook zo.

  7. @Ann: Je weet dat hier een aantal handelingen voor nodig zijn?
    Foto bestanden met een specifieke naam?
    Anders gaat het niet werken.

  8. @Ann: heb je de foto app eerst geopend? Dat gaat niet vanazelf.

  9. Dat toetsenbord zit standaard in het assortiment, net als een 30-pins connector kabel.
    Opzich kan je hier AH niet de schuld van geven. dit zijn gewoon OEM producten, met een AH verpakking.

  10. Weet iemand wat ze kosten?

  11. @Daan.: nou dat toetsenbord is absoluut niet OEM. Leg het maar eens naast het origineel 😉

  12. Ik heb ook zo’n ding (imitatie) en vond toen de waarschuwing dat je niet moest updaten naar ios6 want dan werkte hij niet meer.

  13. @Daan.: idd weinig OEM aan…klepel, klok blablabla

  14. Origineel geplaatst door mark
    Quanta kosta?

    iPhone camera connection
    Per stuk
    Van: 9.99, voor: 6.99

  15. @jan: Zeker weten wel. Dit toetsenbord wordt in China geproduceerd en als ik morgen naar China bel en 100.000 stuks wil afnemen kan ik mijn eigen naam er op laten zetten. Met andere woorden; dit toetsenbord is niet voor AH ontworpen of iets dergelijks, De kans is groot dat de HEMA, Action, Dixons, Paradigit etc. ook een soortgelijk product (zouden kunnen) verkopen. Met andere woorden; OEM.

    Hetzelfde geldt trouwens 100% voor die CCK. Kijk maar eens op DealXtreme…

    Ik neem trouwens voor het gemak aan dat jullie de Wikipedia link niet hebben gelezen 😉

  16. @Daan OEM betekent inderdaad dat er het logo van een ander op kan staan, maar dat hef wel een product is van de originele fabrikant, in dit geval dus Apple. Als het niet origineel van Apple is, dan heet het dus geen OEM maar is het gewoon een third party accessoire.

  17. @Daan.: helaas maakt Apple geen kunststof toetsenborden! Een Nep iPhone lader die bijna 1:1 is is toch ook geen OEM? Het is gewoon allemaal niet gecertificeerde namaak.

  18. Dit is inderdaad NIET-GECERTIFIEERDE namaak en zou nooit verkocht mogen worden, dit is van hetzelfde kaliber als de namaak laders (waar trouwens al een dode mee gevallen is). Die fabrikanten zouden opgedoekt moeten worden!

  19. Net die connection kit gekocht bij AH voor €6,99. Werkt prima op mijn iPad 3. Trouwens, behalve voor foto’s, ook te gebruiken voor aansluiten van een usb-toetsenbordje (werkt beter dan vaak wegvallende bluetooth), usb-microfoon als je sterker geluid wilt geven bij Skype.

  20. Aha rotzooi dus!

  21. Er worden/werden door AH ook iPhone kabeltjes verkocht. Die werken prima om op te laden maar alleen aan de lader, via de USB poort van mijn MBP werkt het niet. Soms gaat de telefoon wel laden maar kort daarna stopt het weer. Je kan de iPhone ook niet mee syncen met iTunes. Als ik de MBP reset blijft deze zelfs hangen in het bootproces als de kabel is aangesloten. Je zou kunnen zeggen dat het jammer is dat AH zulke slechte kabels levert maar ik denk eerlijk gezegd dat Apple hier een grote vinger in de pap heeft en het laden en syncen via USB gewoon onmogelijk maakt als het geen officiële Apple kabel is. En dat is eigenlijk ook best ziek en zou de EU best eens mogen onderzoeken als anti-competitive.

  22. Camera Connectionkits werkten voorheen op iOS 6 prima (iPad), echter iOS 7 heeft beperkingen ingebouwd. Zonder licenties werken deze units niet meer volledig (geen video te downloaden) maar ook Chinese laadkabels werken in sommige gevallen niet meer.

    Apple, jullie gaan nu echt TE ver, NOG meer geld van gebruikers vragen?? Laadkabels hebben wij het over ! Kom op zeg!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.