Reacties voor: Akamai wil high definition-content streamen naar de iPhone

Akamai heeft ambitieuze plannen: het werkt hard aan een nieuw streaming platform waarmee hd-content naar mobiele apparaten gepusht kan worden.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Het netwerk van Akamai is in ieder geval groot genoeg.

  2. Hier worden de telecom operators goed zenuwachtig van. Als dit aanslaat, kunnen alle electronische snelwegen driedubbel verbreed worden.

  3. Origineel geplaatst door Jens Kortmeijer
    Hier worden de telecom operators goed zenuwachtig van. Als dit aanslaat, kunnen alle electronische snelwegen driedubbel verbreed worden.

    En terecht; ik wil snel over naar voice-over-ip, IP-TV, Video-on-demand en weet ik wat. En daar wil ik ook nog voor betalen.

    Op die manier wordt de macht van de contentproviders (zoals UPC) eindelijk gebroken en kan ik eindelijk in alle vrijheid bepalen op welke zender ik wanneer ik iets kijk. En krijgen we wellicht eindelijk globale concurrentie.

    Helaas zal dit allemaal nog jaren gaan duren.

  4. Wat was ook alweer de resolutie van de iphone? 480*320.
    Kan er dan HD op? nee! 480*320 is nog minder dan SD. Amateurs.

  5. Laat maar komen.

  6. Ik zie ongetwijfeld iets over het hoofd, maar wat is het nut van HD-materiaal te streamen naar een apparaat met een schermresolutie van 480px*320px?

  7. Linken aan je tv toch ?

  8. Dat een mobiel apperaat kan woorden verbonden met een HD-scherm? Ik weet het ook niet. @Supreem:

  9. denk eens na mensen op de iphone van nu zal dit niet gaan en enkel op de volgende generatie iphone waardoor apple ons weer laat overschakelen

  10. @Supreem: De iPhone kan HD streamen, hij kan het ook afspelen op deze resolutie, maar daarom kan hij het nog niet weergeven op deze resolutie.je moet je voorstellen dat je hem op een HD-TV aansluit en het beeld in HD op die tv verschijnt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.