Reacties voor: Gerucht: ‘Gelekte AirTag-handleiding toont draadloos opladen’

Een nieuw gerucht laat meer mogelijke details van de AirTag zien. Een gelekte handleiding laat zien dat de AirTag geschikt is voor draadloos opladen. Dat kan via een oplaadmat, maar ook met een speciale oplader. Hoe betrouwbaar is dit gerucht?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ben echt benieuwd hoe groot deze dingen gaan worden. Voor mij kunnen ze echt meerwaarde hebben maar ik wil geen grote dingen aan mijn sleutelbos of in mijn portemonnee.

  2. Lijkt mij ook leuk. Vroeger de Tile gehad. Als dit een grotere ondersteuning krijgt staat ie snel in mijn winkel mandje. En draadloos opladen, leuk, maar een knoopcel vind ik ook prima.

  3. Als het een rubber loopje krijgt omg ik mag hopen van niet want als dat dezelfde rubberkwaliteit is als de kabels dan weet ik voldoende. Ook zeker niet groter dan de tile. Grote voordeel denk ik wel is dat als dit met Apple producten in verbinding kan komen via een open bt protocol dus altijd aan dan heb je wel een serieuze dekking wereldwijd.

  4. Origineel geplaatst door Joost
    Ben echt benieuwd hoe groot deze dingen gaan worden. Voor mij kunnen ze echt meerwaarde hebben maar ik wil geen grote dingen aan mijn sleutelbos of in mijn portemonnee.

    Wat is groot?

  5. Dit is waar ik t meest nieuwsgierig naar ben en dat wat het eerst gekocht zou kunnen worden ligt wel wat aan de prijs en de werking en t formaat. Als ze er zijn reviews lezen!

  6. Ik hoop dat er een sticker variant komt, die kan ik onderop mijn e-bike plakken. Mocht ie dan ooit gejat worden is ie makkelijk terug te vinden. Dat is met Tile momenteel niet zo, tenzij er toevallig een van de weinige Tile gebruikers passeert.

    iPhones, iPads en Apple Watches zijn overal, maar een Tile gebruiker is toch iets zeldzamer 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.