Reacties voor: ‘Laatste hoop op AirPower vervlogen, verdere prototypes gestaakt’

Voor wie nog hoop had dat de AirPower ooit nog het levenslicht zou zien, lijkt het doek nu definitief te zijn gevallen. Er waren berichten dat Apple achter de schermen toch nog bezig was met het project, maar nu zou ook dit gestopt zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Snap de hype niet omtrent dit apparaat. Of is het meer een soort grap geworden?

  2. Origineel geplaatst door Alex
    Snap de hype niet omtrent dit apparaat. Of is het meer een soort grap geworden?

    Dat is met die MagSafe net zo toch? Je plakt die magneet op je iPhone en stopt de stekker in het contact.
    Snap de toegevoegde waarde van dit ding ook niet.

  3. Dat zou een pak gebruiksvriendelijker geweest zijn dan het magsafe verhaal.
    Als je elke keer na laden de magsafe lader moet gaan lostrekken, was is dan de meerwaarde tov het kabeltje inpluggen…
    De laadmat had vele gebruiksvriendelijker geweest. Neerleggen/oppakken, klaar.

  4. Als je een soort gelijke charger als de AirPower zou willen dan komen de chargers van Hard Cider Labs het dichtst in de buurt. Ik gebruik zelf een Slice Charge Pro (2 stuks). Kan er mijn Apple watch Iphone en Airpods (of nog een tel) tegelijk mee opladen. Daarbij maakt het niet heel veel uit hoe ik ze plaats. Heb overigens nog een nieuwe liggen voor geïnteresseerden 🙂

  5. @MrMusic: Waarom lukt het hen wel om zon mat op de markt te brengen?

  6. Kan iemand bevestigen of je de MagSafe ook aan de muur kan plakken en de iPhone blijft hangen aan de Magsafe? Dan zie ik voordelen tegenover een gewone oplaad mat (naast sneller 15w opladen)

  7. Wat mij betreft is er geen enkele ander manier beter dan gewoon het snoertje inpluggen en de stekker in het stopcontact. Ik zie MagSafe dan ook meer als een gimmick.

  8. Origineel geplaatst door Dennis
    Kan iemand bevestigen of je de MagSafe ook aan de muur kan plakken en de iPhone blijft hangen aan de Magsafe? Dan zie ik voordelen tegenover een gewone oplaad mat (naast sneller 15w opladen)

    Ja dat kan !

  9. Origineel geplaatst door Dennis
    Kan iemand bevestigen of je de MagSafe ook aan de muur kan plakken en de iPhone blijft hangen aan de Magsafe? Dan zie ik voordelen tegenover een gewone oplaad mat (naast sneller 15w opladen)

    Bekijk het unbox filmpje van iJustine op Youtube. Kan je zelf bepalen of je het wilt. Het lijkt erop dat het kan. Garantie tot de voordeur…

  10. Nomad heeft ook een hele mooie lader die grotendeels doet wat ze bij AirPower beloofden. Alleen de Apple Watch oplossing is dan iets minder.

  11. Jammer de bammer.

    Zelf heb ik het nog geprobeerd met de “Air Unleashed” maar dat product is ruk! Gelukkig kreeg ik mijn geld terug toen ik via Twitter ging klagen. De Apple Watch deed er 8 uur over om op de laden?!

    Nu heb ik de Nomad Base Station Pro.

    Kost wat, maar dan heb je ook wat. Zorgeloos draadloos opladen dankzij “FreePower”. Hij staat bij ons op de openhaard en tijdens het eten liggen er 3 devices op. Jammer dat hij er geen vier ondersteund 😋

    Ben benieuwd of mijn nieuwe iPhone 12 mini straks ook lekker oplaad op de base station.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.