Reacties voor: AirPower te zien op doosje van nieuwe AirPods-case

Dinsdag krijgen de eerste kopers hun nieuwe AirPods 2 in handen, als Apple de eerste exemplaren uitlevert aan klanten. Als je de losse oplaadcase hebt gekocht moet je zeker even op de achterkant van het doosje kijken. Daar staat namelijk een prominente afbeelding op van de AirPower.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Briljant hoe ver ze gaan om deze mat te hypen. Ik heb alvast 1000 euro klaarliggen voor de combi Watch, AirPods en Airpowaaaaaaah

  2. (Red.) Verduidelijkt dat het gaat om de verpakking van de draadloze oplaadcase voor de AirPods 2.

  3. Die draadloze case is tegelijk met de AirPower aangekondigd toch? Of in ieder geval eerder al. Misschien liggen die al een jaar op de plank, (lijkt me overigens niet).

    Dacht eerst nog dat die airpower symbool zou kunnen staan voor QI opladers. Maar als er echt staat dat de case werkt met airpower is het toch een ander verhaal.

  4. Origineel geplaatst door Redactie
    (Red.) Verduidelijkt dat het gaat om de verpakking van de draadloze oplaadcase voor de AirPods 2.

    Ik heb die AirPods 2 met draadloos case. Maar op het bijbehorende doos en meegeleverde boekjes word geen afbeelding getoond van de airpower. Alleen in boekje word gesproken over draadloos opladen met airpower en andere Qi opladers.

  5. Ik heb de AirPods 2 vandaag ook ontvangen! Heb de versie met de draadloos oplaadbare case besteld, maar bij mij staat de afbeelding niet achterop het doosje. Geldt dit alleen voor doosjes uit bepaalde landen, dus bijvoorbeeld Amerika?

    Ben in ieder geval super tevreden met de AirPods, goed geluid, makkelijk koppelen en ben erg blij met alle functies! Heb ook geen koord meer, vraag me alleen wel af hoe je aan Siri kunt vragen hoeveel procent de AirPods en het doosje nog hebben. Steeds als ik het vraag, krijg ik te horen dat het niet mogelijk is. Weet iemand hoe dit kan?

  6. Ook hier geen afbeelding op de achterkant van het doosje hoor…

    Wel een vermelding van de AirPower mat bij Compatible with.

  7. Hoe cool is dat mensen. Apple laat een plaatje van airpower op het doosje zien! Mijn dag kan niet meer stuk. Bedankt Apple voor je gulheid. Echt geweldig. Dit is voor mij al genoeg.

  8. (Red.) Dit artikel is inmiddels ingehaald door de realiteit. De AirPower is nu officieel gecanceld door Apple. De oplaadmat zal dus niet meer op de markt komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.