Reacties voor: Pas op voor nagemaakte AirPower oplaadmatten

Als je binnenkort de AirPower-oplaadmatjes zomaar ergens in de winkel ziet liggen, is het slim om nog even wat beter te kijken. Er is grote kans dat ze namelijk nep zijn.
Lees het complete artikel → Pas op voor nagemaakte AirPower oplaadmatten

Reacties: 9 reacties

  1. Leuk artikel.

    Vraagje aan de lezers. Wij zoeken voor thuis een draadloze lader voor minimaal 2 iPhones. Met minimaal 7,5 watt per telefoon.

    Dit kunnen wij lastig vinden. Iemand enige suggesties? Op de 2de foto in het artikel zie je er eentje voor 3 stuks leuk ding alleen daar waren de recensies niet helemaal goed in..

  2. Dit keer vind ik Apple wel erg traag hoe lang duurt het om een oplaad mat en vernieuwde oordopjes case te maken!!! Snap niet dat het zo lang duurt na dat je zelf al iets gepresenteerd heb echt belachelijk dit!

    Ik durf nu al bijna een jaar dit niet te kopen omdat het “eerdaags” het vernieuwde uitkomt!!! 😭

  3. Toch ook belachelijk dat deze er nog steeds niet is.

  4. Hoi! Ik heb een Plux besteld. Was een enorm succes op Indiegogo. Als het goed is, wordt deze binnen enkele weken uitgeleverd. Men belooft een uitgangsvermogen van 10W. Voor iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijk. Of meerdere iPhones tegelijk kunnen, zou ik niet durven beweren.

    Nu nog 39 euro en dan krijg je er een hoes bij, waarmee de Airpodcase ook draadloos oplaadbaar wordt.

    Ik ben zeer benieuwd of de Plux waarmaakt wat ze beloven.

  5. @Pim: De NORDMARKE van IKEA.

  6. Origineel geplaatst door Natasja
    @Pim: De NORDMARKE van IKEA.

    Alleen is die 3×5 watt

  7. Ik heb die laatste oplader (met dat deukje) voor 14 euries bij Aliexpress gekocht. Dat had ik veel eerder moeten doen.
    Dit was de enige die ik kon vinden die naast Qi ook de Apple Watch ondersteunde. Met een iPhone oplader laad ik nu tegelijk mijn Apple Watch en iPhone op. Ook heel fijn op vakantie.. scheelt een hoop opladers en kabels!

  8. @Marc: link of iets? Ik zoek dat ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.