Reacties voor: Alles is op: AirPorts nu echt uitverkocht in de Apple Store

Wilde je nog een AirPort in huis halen, dan zit er niets anders op dan bij andere winkels langsgaan. In de online Apple Stores in Nederland en België zijn de basisstations vanaf nu niet meer verkrijgbaar, nadat Apple eerder aankondigde er definitief mee te zullen stoppen.

Reacties: 13 reacties

  1. Zo jammer dat Apple stopt met de AirPorts 😱😱😰😰😰

  2. Weer een goed product minder. Aan de andere kant heeft WiFi niet de toekomst, over een jaar of 5 is alles in het westen onbeperkt 4G/5G.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Ahum, ik heb een Netgear Orbi en ben zeer tevreden. Je mist de optie om automatisch te backuppen, maar dit is makkelijk te ondervangen middels een netwerk schijf of externe schijf aan te sluiten op een orbi unit.

  5. Synology NAS heeft timemachine functie ingebouwd met Quota instelling van bv 500 gig.

    Gebruik dit al jaren en werkt top.

  6. Heel jammer werkte bij mij echt perfect, inmiddels over gegaan naar de Google WiFi maar de Airport Express heb ik nog steeds. Is de tweede generatie en heb ik al vanaf dag een dat dit model uitkwam.

  7. Origineel geplaatst door Marc
    Weer een goed product minder. Aan de andere kant heeft WiFi niet de toekomst, over een jaar of 5 is alles in het westen onbeperkt 4G/5G.

    Dat denk ik niet.

  8. Gelukkig is er nog 5 jaar software ondersteuning.

  9. Origineel geplaatst door Marc
    Weer een goed product minder. Aan de andere kant heeft WiFi niet de toekomst, over een jaar of 5 is alles in het westen onbeperkt 4G/5G.

    Origineel geplaatst door Ronald
    Dat denk ik niet.

    Bestaat min of meer nu al. T-Mobile en Tele2 bieden het min of meer na al aan. Weliswaar nu nog wel met een beperking.

  10. Je kunt via https://archive.org bijna elke pagina ooit van de Apple website inzien. Geen cache van een Google of Facebook vereist.

  11. @Marc: wellicht voor publieke netwerken, zeker niet voor de Prive en zakelijke netwerken.

  12. Heb sinds vorige week dat Linksys Velop systeem.
    Prima spul!
    Wel jammer dat Apple de AirPort niet door ontwikkeld heeft, dan was ik waarschijnlijk toch daarbij gebleven.

  13. Zonde, zonde, zonde…..Airport is echt fijn. Het is stabiel en eenvoudig te installeren. Ook voor mensen die helemaal geen verstand hebben van netwerken. Ik blijf de komende jaren mijn Airport gebruiken en ga tzt wel kijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.