Reacties voor: Apple brengt beveiligingsupdate voor AirPort uit

Apple heeft een beveiligingsupdate voor de AirPort-basisstations uitgebracht. Deze is erop gericht om de beveiliging te verbeteren. Apple verkoopt de AirPort Express en andere modellen niet meer, maar ze worden nog wel veel gebruikt.
Lees het complete artikel → Apple brengt beveiligingsupdate voor AirPort uit

Reacties: 9 reacties

  1. Mijn Airport beschikt over versie 7.8

    Als ik het station open krijg ik ook geen meldingen van updates te zien, ook niet niet bij het zoeken naar updates via het versie menu.

    Meerdere mensen hier last van?

  2. Origineel geplaatst door Hans
    Mijn Airport beschikt over versie 7.8

    Als ik het station open krijg ik ook geen meldingen van updates te zien, ook niet niet bij het zoeken naar updates via het versie menu.

    Meerdere mensen hier last van?

    Nope. Zie allebei de updates verschijnen.

    Update is niet voor de Express. Die heeft de 7.8 update.

    Dit is voor de laatste nieuwe Time Capsule en Extreme “torentjes”. Die zijn bij mij nu aan het updaten

  3. Repareert dit ook de laatste update van de AE. AirPlay 2 is echt een ramp waarbij volumes afstellen in het honderd draaien. Ik draai daar de ene laatste firmware.

  4. Mijn Time Capsule heeft netjes de update binnen gehaald. Echter geen updates voor mijn Airport Express zoals vermeld is in het artikel. Deze zijn met versie 7.8 up-to-date?

  5. Ik heb mijn Time Capsule nu bijna 6 jaar, geweldig deze updates!

    Wat jammer dat er geen nieuwe AirPorts meer uitgebracht worden. Bijvoorbeeld met ondersteuning voor een mesh netwerk.

    Met het ontwerp is in elk geval niets mis. Ik krijg af en toe nog opmerkingen als “wat een leuk torentje, wat is dat voor ding?” Het was ook de eerste router die ik in de woonkamer heb gezet i.p.v. de meterkast.

    Ik gebruik hem ook als NAS en ja dat werkt prima. WiFi superstabiel. Ik hoef hem eigenlijk nooit te herstarten, alleen bij wijzigingen.
    Wat heb ik een plezier van dat ding.

  6. Er staat in het artikel aangegeven dat het gaat om Airports die AC ondersteunen. Heb je dus nog een oudere versie die enkel tot N ondersteunt, dan heb je geen update te downloaden…

  7. @Hans: Sterker nog: bij mij staat ie op 7.7.9 en zegt dat alles up to date is…
    Airport Extreme met Time Capsule.

    Update: dat was via iOS app. Op de Mac ziet ie hem wel en werkt het.

  8. Mijn airport express eerste generatie draait versie 7.6.9 Apple zegt me dat dit de meest recente versie is… ik hoor graag jullie commentaar

  9. Als ik zo de reacties hierboven lees, dan is er nogal wat onduidelijkheid over deze update en voor welke modellen deze wel en niet is bedoeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.