Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods Studio heeft last van productieproblemen, AirTag wel gereed’

Er zouden productieproblemen bij de AirPods Studio zijn, waardoor de hoofdtelefoon later uitkomt dan gepland. Tegelijkertijd staan de AirTags wel in de startblokken en is het voor Apple wachten op het juiste moment.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Kan het niet zijn dat de airtags pas worden uitgebracht als veel iPhones ook geschikte software hiervoor hebben geïnstalleerd.
    Wat heb je aan een airtag als hij nog niet gedetecteerd kan worden en de info hierover gedeeld?
    Ik weet niet of de laatste IOS dit al kan. Waarschijnlijk wel de versie op de iPhone 12

  2. Origineel geplaatst door Danny
    Kan het niet zijn dat de airtags pas worden uitgebracht als veel iPhones ook geschikte software hiervoor hebben geïnstalleerd.

    Wat heb je aan een airtag als hij nog niet gedetecteerd kan worden en de info hierover gedeeld?

    Ik weet niet of de laatste IOS dit al kan. Waarschijnlijk wel de versie op de iPhone 12

    Heb je het artikel wel gelezen?

    Bronnen beweren dat Apple komende maand iOS 14.3 uit gaat brengen, met daarin ondersteuning voor de Airtag.

  3. @Danny: Precies dat, volgens mij gaat het in samenwerking met die U1 chip. Ik denk dat  eerst een groot netwerk wilt creëren met U1 chip bevattende apparaten voor ze de airtag doen lanceren.

  4. @loyd: juist en daarom ook nog niet de aankondiging afgelopen dinsdag. Apple wil alles in eigenhand houden. Daarom eerst de release, dan de test en vervolgens de aankondiging

  5. Eerst dacht ik “wat moet je met die airtags”, intussen heb ik er al heel wat nuttige toepassingen voor bedacht: Kat die steeds wegloopt, gymtassen van de kinderen die altijd weg zijn, mn portemonnaie die ik sinds appleay nooit meer kan vinden, etc 🙂

  6. Kan iemand mij vertellen hoe het kan dat de Iphone 12 geleverd wordt met IOS 14.1? Deze zijn toch al geproduceerd en zijn al lang onderweg naar de winkels? Hoe doen ze zoiets dan?

  7. Die dingen lijken me echt nutteloos bij Ali kun je ook van dat soort apparaatjes kopen. Apple moet wel echt met iets nieuwers komen. En de HomePod die erg gewild is komt niet naar Nederland of tenminste nog niet

  8. @Danny: Welke test? iPhone 11 heeft deze U1 chip al.
    Idem voor het zogeheten netwerk.
    Is er al.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.