Reacties voor: AirPods met ruisonderdrukking gevonden in iOS 13.2 beta-code

In de code van iOS 13.2 zijn verwijzingen gevonden naar nieuwe AirPods, die beschikken over ruisonderdrukking. Er gingen al geruchten dat ze eraan zaten te komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Top! Ben wel toe aan nieuwe AirPods. Na bijna 3 jaar merk ik dat de batterijen steeds sneller leeg gaan.

  2. Is er misschien sowieso een aanwijzing dat er weer verbeterde komen? De airpods serie 2 lagen vanavond bij de mediamarkt voor 180 euro in de schappen incl draadloze oplaadcase.. op de apple site 50 euries duurder. Geen aanbieding volgens het bordje dus meestal is dat wel een teken.

  3. Als het echt in-ear wordt dan ga ik deze zeker overwegen want de EarPods en AirPods vind ik helemaal niks, geen pasvorm en geen geluidsisolatie.

  4. Ik hoop juist niet op volledige in-ear like koptelefoons want zelfs met de kleinste rubber tip krijg ik die nooit goed in zodat ze blijven zitten. We zullen wel zien.

  5. Ik hoef geen noise cancellation eerlijk gezegd. Ik wil wel graag omgevingsgeluiden kunnen horen namelijk. Ook niet van die diepe in-ear gevallen. Ik vind de AirPods zoals ze nu zijn juist meer dan prima, al zou ik wel graag zwarten willen.

  6. Ay mi dios worden die krengen nog lelijker als ze er echt zo uit komen te zien als dat plaatje.

  7. Origineel geplaatst door Joeri
    Ay mi dios worden die krengen nog lelijker als ze er echt zo uit komen te zien als dat plaatje.

    Dat zijn overduidelijk gewoon “oude” AirPods met omhulsels.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.