Reacties voor: AirPods Pro hebben lagere latency dan vorige generaties AirPods

Uit een test blijkt dat de AirPods Pro een aanzienlijk lagere latency hebben dan de vorige generatie AirPods, ondanks dat deze dezelfde chip hebben. Het verschil met de eerste generatie is nog groter.
Daniel Vischjager -

Reacties: 9 reacties

  1. Krijg ze vandaag binnen ben benieuwd

  2. Vind het raar dat de noise cancelling met de nieuwe firmware minder goed werkt. Is dit een softwarefout van apple of hebben ze het bewust gedaan?

  3. Om effectief muziek te mixen zou dit naar rond de 15ms moeten dus er is nog wat werk aan de winkel. Een dergelijke latency zou je bij games ook moeten willen. Je hebt wel aptX Low Latency adapters die rond de 40ms zitten zoals de Creative BT-W2.
    Deze Steve Coyle komt overigens bij bedraad al uit op 60ms wat vreemd is want je hebt te maken met bijna lichtsnelheid in de draad en de snelheid van geluid tussen de driver en je oor.

  4. Met deze latency krijg je een vreselijke nagalm en kan de noise cancellation nauwelijks werken…

  5. Inderdaad Marc, noise canceling werkt voor geen meter meer.

  6. Benieuwd of dat verschil tussen de AirPods 2 en AirPods Pro nog kan worden gelijkgetrokken met een firmware update.

  7. De noice canceling werkt nog wel, maar idd wel een stuk minder. Fijn zo’n update & bijzonder dat er verder vanuit apple niks over wordt gezegd!

  8. Origineel geplaatst door Paul
    Met deze latency krijg je een vreselijke nagalm en kan de noise cancellation nauwelijks werken…

    Wie zegt dat de noise cancelation op je iPhone gebeurt en dat de Bluetooth verbinding daarvoor wordt gebruikt? Het lijkt me iets wat in de chip van de oordopjes zelf verwerkt wordt. Bij andere noise canceling koptelefoons hoef je ook niet (met draad of Bluetooth verbonden te zijn voordat het werkt).
    Het lijkt me echt heel dom als noise cancelation bij de AirPods afhankelijk zou zijn van Bluetooth op je iPhone. Als dat wel zo zou zijn dan is dat een hele goede reden om ze niet te kopen.

  9. Het is al sinds de firmware update naar 2B588 dat de noise cancelling plots veel minder is geworden.
    En nu met de update naar 2C54 is het probleem nog steeds niet opgelost.
    Vreemd dat zoiets weer gebeurd.
    Noise cancelling op de airpods pro was iets waar veel mensen naar uitkeken en nu werkt het bijna niet meer na firmware updates.
    Op andere grote engelstalige forums is dit probleem ook massaal te lezen.
    Waarom maakt apple bij airpods firmware updates nooit bekend welke problemen ermee opgelost zijn, net zoals bij iphone of ipad updates?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.