Reacties voor: ‘AirPods Pro komen in meerdere kleuren’ (update: nee)

De AirPods Pro zullen volgens nieuwe geruchten in drie nieuwe kleuren verkrijgbaar zijn: zwart, goud en middernachtgroen, passend bij je groene iPhone 11 Pro. Dat beweert een Chinese publicatie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik heb zelf de in-ear variant van oordopjes nooit zo prettig gevonden, ze blijven op een of andere manier niet echt zitten bij mij. Nu moet ik eerlijk toegeven dat wanneer dit gerucht waar is, ik toch die middernacht groene variant wel heel verleidelijk vind samen met mijn middernacht groene iPhone.

    Ik ben een voorstander van deze kleuren-variatie!

  2. @Jeroen: Ik ook, je kan ze bij Colorware wel laten kleuren maar dat is toch ingewikkeld en hoeveel mensen doen dat uiteindelijk

  3. Ik ga voor de zwarte omdat ik sinds begin dit jaar zit te wachten, zodat deze passen bij mijn space gray iPhone en iPad

  4. Het ziet er leuk uit, toch denk ik niet dat ze echt in deze kleuren zullen uitkomen, maar we zien het vanzelf.
    Het nieuwe model vind ik niet mooi; ik zit ook niet te wachten op in-ear; daar hou ik niet van. Ik ben heel tevreden met de ‘gewone’.

  5. Ik ga ze uiteindelijk toch weer halen. Mijn vrouw wilt graag airpods hebben voor dr watch S5, dus kunnen mijn oude mooi naar haar.

  6. @JP: Klopt! Maar ik vind die nieuwe functies en noice reduction toch ook wel aantrekkelijk. Op een of andere manier heb ik dan ook weer het gevoel dat de AirPods niet origineel Apple zijn wanneer ik ze via Colorware zou kopen omdat Apple ze niet zelf op die manier aanbied. Een beetje “nep gevoel” ofzo.

  7. Het is tijd. Mijn eerste Airpods van de dag van release worden nu wel erg vervelend met de accu.

  8. Mijn eerste generatie gaan echt nog heel lang mee steeds. En als ik de geruchten mag geloven is een prijs van €260 voor oordopjes teveel voor mij. Gebruik ze niet dagelijks. Mss 2x per week.
    Liever een 11 pro dan😃

  9. Denk dat die acht kleuren niet waar zijn. Kleuren van iPhone 11 Pro is we logisch.

  10. Ik vind de midnight green en de gold variant echt lelijk ik denk dat ik de zwarte eerder ga kopen.

  11. Ik denk dat de groene kleur goed gaat scoren met de midnight green iPhone 11 pro.
    zolang de buitenwereld ziet dat je de nieuwste oortjes hebt 😉

    ik haak af als ze enkel een inear optie gaan aanbieden. Dan blijf ik met mijn Airpods 2.

  12. (Red.) Artikel aangepast, aangezien de AirPods Pro alleen in wit verkrijgbaar zijn. Meer info in ons aankondigingsartikel: AirPods Pro met ruisonderdrukking officieel aangekondigd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.