AirPods Pro reclame

Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods Pro 2 kunnen hartslag en temperatuur meten’

Een bron heeft mogelijke details over de AirPods Pro 2 gegeven, de tweede generatie van Apple's in-ear draadloze oordopjes. De oordopjes zouden de mogelijkheid krijgen om je hartslag en temperatuur te meten, mogelijk bedoeld voor nieuwe sportfuncties. Maar er zijn ook twijfels.

Reacties: 5 reacties

  1. We vinden dit een opmerkelijke toevoeging. De huidige oplaadcase van de AirPods heeft namelijk helemaal geen module om informatie draadloos uit te wisselen tussen de oplaadcase en de oortjes zelf. Er zit geen Bluetooth in de case: alleen de AirPods zelf zijn voorzien van Bluetooth. Apple zou dit toe kunnen voegen, al lijkt het ons onlogisch als dit alleen maar gebruikt wordt voor deze gehoorapparaatfunctie.

    Hoe wisselt de case dan nu batterijstatus uit wanneer de oortjes in je oren zitten? Als je op je iPhone naar de status van de batterij kijkt van de Airpods Pro, zie je oortje L, oortje R en case apart.

    • @Bram: Je kan alleen de batterijstatus van de case zien zodra er minimaal één oortje in de case zit of kortgeleden heeft gezeten. De batterij-informatie van de oplaadcase wordt dus via de AirPods zelf uitgewisseld met je iPhone. Daarom verdwijnt de batterij-informatie van de case ook na verloop van tijd, als beide AirPods in je oren zitten.

      Er gebeurt ook niks op je iPhone als je beide AirPods in hebt en de case opent. Er verschijnt geen melding op je iPhone en ook de batterij-informatie van de case verschijnt niet zoals dat gebeurt als er wel AirPods in zit.

  2. (Red.) Volgens Mark Gurman zijn de hartslag- en temperatuurmeting nog niet klaar voor dit jaar. We hebben het artikel daarom aangevuld.

  3. Wanneer komt deze op de markt?
    Ben toe aan nieuwe 😁

  4. @Marc (die andere):

    Zal sowieso pas ergens midden september zijn, dan komen ze normaal gesproken uit .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.